Пятниця
19.04.2024, 01:44
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Інша техніка » Інтернет від Intertelecom,life,Ukrtelecom » «Інтертелеком» покращив тарифи для бізнес-абонентів Мак
«Інтертелеком» покращив тарифи для бізнес-абонентів Мак
ZingДата: Середа, 19.08.2015, 13:03 | Сообщение # 1
Житель форуму
Група: Модератори
Повідомлень: 115
Статус: Відсутній
«Інтертелеком» покращив тарифи для бізнес-абонентів 

 

Максимум спілкування і безлімітний 3G інтернет у всіх пропозиціях.


З 1 серпня почали діяти оновлені тарифні плани для абонентів корпоративного сегменту «Інтертелеком». 
Оператор поліпшив лінійки голосових та інтернет-тарифів, а також ввів нові послуги. 

Для корпоративних абонентів обласної та районної нумерації доступна широка лінійка «Бізнес спілкування», всі тарифні пропозиції якої включають необмежені дзвінки всередині мережі та на місцеві міські номери, а також безлімітний 3G інтернет. На вибір в чотирьох тарифах абонентам пропонуються пакети для дзвінків на мобільні номери — до 600 хвилин, пакети SMS на всі мережі — до 200 повідомлень, і обсяг високошвидкісного трафіку 3G інтернету — до 10 ГБ місяць. Абонентська плата в тарифах «Бізнес спілкування» складає від 35 до 150 грн. 

Для абонентів з мобільною нумерацією доступний тариф «Мобільний бізнес» з пакетом хвилин для дзвінків всередині мережі і по місту, а також 50 МБ 3G інтернету за 10 грн. в місяць. 

Оновилася також лінійка тарифних планів 3G інтернету. Користувачі можуть вибрати один з шести тарифів: з щоденною або щомісячною абонплатою, а також з помегабайтною тарифікацією. «Бізнес 3G старт» — оптимальна пропозиція для тих, хто використовує 3G інтернет за потребою: вартість одного мегабайта високошвидкісного 3G становить 0,04 грн. 

Більш активні користувачі віддадуть перевагу тарифу з оплатою за день користування: «Бізнес 3G Мега день» з 1,5 ГБ високошвидкісного трафіку в день та безлімітом понад пакету за 6 грн. 

Тим, хто віддає перевагу отримувати передоплачені пакети послуг, підійдуть тарифи зі щомісячною абонплатою: «Бізнес 3G 50» — 4 ГБ в місяць за 50 грн., «3G Бізнес 135» і «3G Бізнес Безліміт+» з 1,5 і 2,5 ГБ в день за 135 і 195 грн. відповідно, а також абсолютний 3G безліміт без обмежень по трафіку або швидкості з тарифом «Бізнес 3G 299»

Корпоративним абонентам з тарифними планами 3G інтернету також доступні нові послуги для отримання додаткового обсягу трафіку на кожен день чи на місяць. 

Дізнайтеся детальніше про умови підключення та обслуговування корпоративних тарифних планів у відповідному розділі на сайті.
 
Форум по ремонту TV-SAT » Інша техніка » Інтернет від Intertelecom,life,Ukrtelecom » «Інтертелеком» покращив тарифи для бізнес-абонентів Мак
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024