Пятниця
19.04.2024, 18:01
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Інша техніка » Інтернет від Intertelecom,life,Ukrtelecom » «Для розвитку 5G потрібен кардинально новий підхід до розпо
«Для розвитку 5G потрібен кардинально новий підхід до розпо
Rostyk7264Дата: Вівторок, 31.10.2017, 09:53 | Сообщение # 1
Глобальний модератор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 770
Статус: Відсутній
«Для розвитку 5G потрібен

кардинально новий підхід до розподілу частот»,

- висновки європейського дослідження




У проведеному на замовлення Єврокомісії дослідженні стверджується,
що для підтримки стандарту 5G потрібно перегляд принципів використання частотного спектру.


Автори нового [ Доступно тільки для користувачів ! Зареєструйтесь, для перегляду даного посилання ! ], проведеного за підтримки Єврокомісії, погоджуються з вимогою операторів, які хочуть отримувати довгострокові ліцензії на використання частотного ресурсу, проте вважають, що для підтримки розвитку 5G технологій може знадобитися кардинально новий підхід до розподілу частот.

У доповіді, підготовленій за результатами дослідження, йдеться, що чинний режим ліцензування, заснований на принципах видачі довгострокових ексклюзивних ліцензій окремим компаніям, «в цілому відповідав» вимогам операторів, що надають звичні послуги.

У звіті говориться, що так звані принципи, сприятливі для інвестицій, настільки улюблені операторами, - такі як низькі ціни резервування на аукціонах, цілі покриття, що дозволяють збалансувати прибутковість і соціальні запити, а також довгострокова дія ліцензій дозволяють отримувати кращі результати в силу більшої стабільності ринку .

Зокрема, результати дослідження показують, що в країнах, які використовували саме такий підхід, спостерігалися більш активне розгортання мереж, більш широкий вибір послуг і їх більш високу якість, більш високий рівень обслуговування і велика конкуренція на ринку.

Однак, аналіз можливих сценаріїв впровадження технології 5G показав, що для забезпечення повноцінної роботи технології нового покоління буде потрібно ряд додаткових кроків.

«Впровадження технології 5G зажадає істотних змін в підході, оскільки багато базових принципів її роботи виходять за рамки, окреслені для традиційних мобільних мереж», - йдеться в звіті.

У доповіді наголошується, що так зване «легке ліцензування», яке передбачає низькі ліцензійні збори, що покривають адміністративні витрати, а також ліцензований загальний доступ зможуть допомогти стимулювати зростання кількості нових 5G мереж.

Ще один принцип, запропонований авторами звіту, пропонує видачу ліцензій на використання частотного спектра не на загальнонаціональному, а на місцевому рівні, що дозволить різним операторам мобільних мереж надавати послуги 5G в різних куточках країни.

Крім того, автори доповіді рекомендують регуляторам надавати новим гравцям ринку частоти для роботи служб 5G своєчасно, зробивши саму цю процедуру простою і недорогою.

У звіті також наголошується на важливості вироблення в рамках ЄС єдиного підходу до розподілу частотного спектру, включаючи гармонізацію принципів використання діапазону 26 ГГц, що дасть можливість запуску технології 5G на всій території ЄС.

У звіті говориться: «Існує ризик фрагментації національних підходів при прийнятті остаточних рішень, якщо вони будуть зроблені без координації між країнами-членами ЄС. Це може ще більше обмежити можливості для гармонізованого впровадження деяких можливих послуг в діапазоні 26 ГГц на території ЄС, а також обмежити потенційні вигоди».

З дослідження випливає, що оператори і регулятори, в основному, висловлюють бажання зберегти існуючий режим, в той час як представники інших вертикальних галузей готові розглянути можливість внесення будь-яких змін, які відповідали б їхнім потребам і відповідали б тимчасовим рамкам інвестицій.

За словами авторів звіту, дослідження показало, що «зацікавлені сторони в цілому хотіли би збереження існуючої практики ліцензування на ексклюзивній, індивідуальній основі, а також очікують більш активного впровадження більш широких принципів розподілу частотного ресурсу, які, на їхню думку, зможуть сильніше сприяти впровадженню 5G мереж, давши можливості запуску нових варіантів їх застосувань при збереженні принципів досягнення цілей побудови Єдиного цифрового ринку».

Звіт був підготовлений на замовлення Європейської Комісії фахівцями телекомунікаційної компанії LS, дослідницької фірми PolicyTracker і консалтингової фірми VVA.

При його підготовці використовувалася інформація про поточну ситуацію з розподілом частотного ресурсу, отриману від осіб, що відповідають за прийняття рішень в даній сфері, а також дані, отримані в результаті аналізу можливих варіантів використання мобільних мереж після впровадження технології 5G.

Матеріали дослідження були опубліковані напередодні позавчорашнього (24 жовтня) засідання Ради ЄС, на якому обговорювалися і аналізувалися мети ЄС в сфері побудови цифрової економіки.

Минулого тижня керівники більше 30 європейських телекомунікаційних компаній закликали ЄС підтримати їх інвестиції, збільшивши термін дії ліцензій.
 
Форум по ремонту TV-SAT » Інша техніка » Інтернет від Intertelecom,life,Ukrtelecom » «Для розвитку 5G потрібен кардинально новий підхід до розпо
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024