Пятниця
29.03.2024, 10:28
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » DTH платформа XTRA TV » Новини XTRA TV
Новини XTRA TV
AgentДата: Субота, 31.05.2014, 11:17 | Сообщение # 1
Профі по TV-SAT
Група: Адміністратор
Повідомлень: 996
Статус: Відсутній
ЗМІНА абонплати ЗА ПЕРЕГЛЯД ПАКЕТУ ФУТБОЛ 

 

Шановні абоненти!


З жалем повідомляємо , що внаслідок збільшення валютного курсу та інфляції , що вплинуло на вартість закуповуваного телевізійного контенту , 
з першого червня Екстра Ті Ві змушений підняти абонплату за перегляд преміального пакету ФУТБОЛ до 39 гривень на місяць з пдв . 

Екстра Ті Ві робить все можливе для того , щоб у телеглядачів була можливість насолоджуватися улюбленими передачами і прагне до того , щоб кращі телеканали залишалися завжди доступними для перегляду . 

Приносимо свої вибачення і дякуємо за розуміння і підтримку. 



Світ єлектроніки для профі ---- http://tv-sat-remont.pl.ua/
 
AgentДата: Субота, 31.05.2014, 11:17 | Сообщение # 2
Профі по TV-SAT
Група: Адміністратор
Повідомлень: 996
Статус: Відсутній
«Охотник и рыболов HD» в стандартном формате вещания у Xtra TV


Хорошая новость для любителей активного отдыха! С сегодняшнего дня абоненты, которые получают предоплаченный доступ к услуге Xtra TV, смогут смотреть телеканал «Охотник и рыболов HD» в формате SD (стандартное качество вещания) в качестве тестового бесплатного приложения для определения спроса. 
Познавательные рыболовные соревнования и охотничьи сафари для настоящих ценителей мужских увлечений – все это телеканал «Охотник и рыболов HD» в стандартном формате вещания. 
Только реальные истории об охоте и рыбалке, незаменимые советы из практики бывалых охотников и рыбаков, лучшее из современных отечественных и зарубежных программ об охоте и рыбалке. 

Технические параметры на Спутнике Astra 4A: 
транспондер – В22, 
частота 12130 MГц 
поляризация вертикальная линейная 
скорость потока 27500 Ксимв./сек., 
коррекция ошибок ¾


Світ єлектроніки для профі ---- http://tv-sat-remont.pl.ua/
 
AgentДата: Неділя, 01.06.2014, 13:14 | Сообщение # 3
Профі по TV-SAT
Група: Адміністратор
Повідомлень: 996
Статус: Відсутній
ПОЛГОДА СПУТНИКОВОГО ТЕЛЕВИДЕНИЯ XTRA TV ЗА СМС(ПРОДЛЕНИЕ АКЦИИ)

ПРИШЛИ СМС С ТЕКСТОМ 111 НА НОМЕР 759 С МОБИЛЬНОГО** И ПОЛУЧИ ШАНС ВЫИГРАТЬ ПОЛ ГОДА КАЧЕСТВЕННОГО ЦИФРОВОГО СПУТНИКОВОГО ТЕЛЕВИДЕНИЯ XTRA TV. 

Подарки Акции:

- КАРТА Xtra TV и доступ ко всем пакетам предложения Xtra TV на пол года без списания денежных средств с лицевого счета
- 10 карт Xtra TV

Принимай участие в акции, выигрывай и наслаждайся своими любимыми программами пол год, не заботясь об абонплате! Открывай для себя что-то новое каждый день с Xtra TV!

Условия акции

Акция действует по всей территории Украины с 01.06.14 по 07.06.14. Определение победителей путем беспристрастной жеребьевки и уведомление их - до 16.06.2014 г. Повторные СМС с одного и того же номера телефона в Акции принимать участие не будут. Организатор Акции – XTRA TV, исполнитель Акции – ООО «Инстолер». 

**Стоимость отправки SMS-сообщения на номер 759 для абонентов МТС - составляет 0,60 грн, для абонентов Киевстар, Beeline составляет 0,50 грн, для абонентов life :) - 0,59 грн. Тариф в гривнах с учетом НДС. Дополнительно удерживается сбор в Пенсионный фонд в размере 7,5% от стоимости услуги без учета НДС. Услуга действительна для абонентов всех GSM-операторов Украины, от 18 лет.


Світ єлектроніки для профі ---- http://tv-sat-remont.pl.ua/
 
RostykДата: Середа, 13.08.2014, 20:50 | Сообщение # 4
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
ЩОДО ДЕЯКИХ ІНОЗЕМНИХ КАНАЛІВ 

ДОСТУПНИХ УКРАЇНСЬКИМ АБОНЕНТАМ


У порядку інформації у відповідь на звернення абонентів послуги щодо наявності на певних супутниках іноземних телевізійних каналів, які згідно рішення Національної ради України з телебачення і радіомовлення від 17.07.2014 та 24.07.2014 («Росія 1», «НТВ», «ТНТ», «Петербург 5», «Зірка», «Рен ТВ», «РТР-Планета», «НТВ-Мир», «Росія 24» та «ТВ Центр-Іnternational» («ТVСІ») визнані такими, що не відповідають Європейській конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України. 

Вищевказані телевізійні канали не входять в який-небудь пакет пропозиції XTRA TV. Дані іноземні телевізійні канали поширюються відповідними первинними іноземними мовниками в незакодований (відкритому) вигляді. Ні XTRA TV, ні партнери, які роблять наші послуги доступними для території України на мають відношення до даних каналах і не здійснюють їх ретрансляцію. 

XTRA TV забезпечує лише доступ до закодованим платним каналах, з переліком яких можна ознайомитися за адресою [ Доступно тільки для користувачів ! Зареєструйтесь, для перегляду даного посилання ! ] 

Рішення Національної ради будуть дотримуватися і надалі при поширенні послуг XTRA TV.


http://sat-prof.com.ua/
 
tv-sat-remontДата: Понеділок, 13.04.2015, 22:10 | Сообщение # 5
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
НЛО TV запускає екстремальний розважальний проект «Відчайдухи»



Телеканал НЛО TV запускає новий розважальний проект «Відчайдухи», у якому змагатимуться екстремальні молоді люди. Про це повідомляє прес-служба каналу. 
За правилами шоу в кожній грі братиме участь 8 гравців, які пройдуть 3 етапи випробувань: стрибки з мосту, селфі з міліціонерами, нелегальний заробіток тощо. Переможець отримає грошовий приз у 8 тис. грн. та визнання. 
У проекті буде двоє ведучих: Ілля Луценко (на фото) та Дмитро Ворожко. 



Ведучий Ілля Луценко

Канал шукає героїв для програми, які повинні бути готові виконати абсолютно божевільні завдання. «Ті, хто зможуть продемонструвати нам свою рішучість, неординарність мислення і непередбачуваність під час кастингу, будуть відібрані на участь у шоу», - зазначили в прес-службі. 
Кастинги проходитимуть у трьох містах: Києві, Дніпропетровську та Одесі. 
Детальну інформація про кастинг «Відчайдухів» можна дізнатися в соціальних мережах та на сайті НЛО TV. 
Нагадаємо, 1 квітня Новий канал оголосив кастинг третього сезону шоу «Серця трьох», на який запрошує дівчат від 20 до 30 років, а також хлопців старших 18 років 
[ Доступно тільки для користувачів ! Зареєструйтесь, для перегляду даного посилання ! ]
 
tv-sat-remontДата: Понеділок, 13.04.2015, 22:11 | Сообщение # 6
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
Новини від "Xtra TV" 
Компенсація за тимчасово відсутні телеканали


Xtra TV займається вирішенням питання з відсутністю сигналу деяких телеканалів. До вирішення питання з сигналом тимчасово відсутніх каналів, для абонентів, у яких активні пакети ФІЛЬМОВИЙ, УНІВЕРСАЛЬНИЙ і СІМЕЙНИЙ, Xtra TV в якості компенсації відкриває доступ до наступних телеканалах:- канали Sony Turbo і TV XXI тепер також доступні абонентам пакета ФІЛЬМОВИЙ;- канали Мисливець і Рибалка і Перший Автомобільний також доступні абонентам пакетів УНІВЕРСАЛЬНИЙ і СІМЕЙНИЙ
 
tv-sat-remontДата: Субота, 26.12.2015, 10:47 | Сообщение # 7
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
Шановні глядачі! На початку 2016 супутникове телебачення Xtra TV запустить новий пакет «Xtra New». Підключайтеся до тестування без оплати до кінця цього року і дивіться новий Xtra TV разом з нами!

Перелік телеканалів «Xtra New» найближчим часом буде значно розширено. Зараз для перегляду доступні популярний розважальний телеканал Перший автомобільний, а також пізнавальні канали English Club і English Club HD. Свої побажання щодо подальшого оновлення списку телеканалів залишайте на офіційних сторінках Xtra TV в ВКонтакте і на Facebook. Ми цінуємо думку глядачів.

 

Щоб підключити пакет «Xtra New», зв'яжіться з нашим кол-центром за телефону 759 *.

 

Для комфортного перегляду, ознайомтеся з параметрами прийому каналів пропозиції Xtra TV:

1) «Футбол 1» / «Футбол 2» прийом з супутника: ASTRA 4A (4.9 ° E), DVB-S, 12130, V, 27500, 3/4, Mpeg-2 SD

2) «Перший Автомобільний»: AMOS 2/3 (4.0 ° W), DVB-S, 10806, Н, 30000, 3/4, Mpeg-2 SD

3) «English Club TV»: ASTRA 4A (4.9 ° E), DVB-S, 12073, H, 27500, 3/4, Mpeg-2 SD.

4) «English Club HD»: ASTRA 4A (4.9 ° E), DVB-S2, 11747, V, 30000, 3/4, Mpeg-4 HD. Для прийому каналу необхідний супутниковий ресивер з підтримкою DVB-S / S2, Mpeg-2/4, SD / HD
 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » DTH платформа XTRA TV » Новини XTRA TV
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024