Четвер
18.04.2024, 06:19
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » DTH платформа XTRA TV » XTRA TV ПРОДОВЖУЄ МОВЛЕННЯ Шановні користувачі, раді по
XTRA TV ПРОДОВЖУЄ МОВЛЕННЯ Шановні користувачі, раді по
ZingДата: Середа, 19.08.2015, 13:07 | Сообщение # 1
Житель форуму
Група: Модератори
Повідомлень: 115
Статус: Відсутній
XTRA TV ПРОДОВЖУЄ МОВЛЕННЯ 



Шановні користувачі, раді повідомити, що супутникове телебачення Xtra TV продовжує мовлення на всій території України і активно працює над новою програмною концепцією. Вже зовсім скоро ми запропонуємо новий вибір українських і зарубіжних телеканалів для наших поточних і потенційних глядачів.

Тим часом, прямо зараз без перерв або збоїв ми продовжуємо трансляцію телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2». На головних футбольних каналах України ви зможете дивитися всі матчі Ліги Чемпіонів, Ліги Європи УЄФА сезонів 2015-2018, кваліфікаційні ігри Чемпіонату світу 2018, відбіркові ігри і фінал Євро-2016. А після прямих включень - аналітичні огляди та післяматчеві коментарі провідних експертів в авторській програмі «Великий футбол», актуальні новини в щоденних випусках Футбол NEWS та багато іншого. 

Ми продовжуємо обслуговувати існуючих клієнтів і запрошуємо підключатися всіх бажаючих. Налаштування карти доступу поточних абонентів залишаються без змін. Повний перелік доступних способів оплати ви знайдете на сайті, в розділі «Як оплатити». 

Щоб дивитися Xtra TV, вам знадобиться супутникова антена з конвертером і один з тюнерів, який пройшов наше тестування. Доступ до каналів забезпечує наша картка, яку ви можете замовити, зателефонувавши до кол-центру за телефоном 044 591-18-11 або на короткий номер 759 (для абонентів всіх українських операторів мобільного зв'язку). 

Перегляд інших, крім «Футбол 1» і «Футбол 2», каналів тимчасово недоступний з технічних причин. 

Дякуємо, що довіряєте своє дозвілля Xtra TV. 

 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » DTH платформа XTRA TV » XTRA TV ПРОДОВЖУЄ МОВЛЕННЯ Шановні користувачі, раді по
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024