Пятниця
29.03.2024, 01:40
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Загальний розділ » Поради підліткам кнопа.інфо
Поради підліткам кнопа.інфо
Rostyk7264Дата: Четвер, 30.11.2017, 21:47 | Сообщение # 1
Глобальний модератор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 770
Статус: Відсутній
Зна

І друге - коли у відносинах починаються скандали через хто кому скільки винен - це вже кінець відносин. Бо що таке починається тільки при низькій значущості. Тому що небажання інвестувати в партнера може бути пояснено тільки тим, що тобі похуй на нього, він не перспективний, ти не бачиш з ним майбутнього І так - значимість не обов'язково збігається зі словами. Тобто ти можеш бути незначний, але тобі скажуть, що "все нормально" і "я тебе люблю". Калібрувати потрібно по вчинків (типу не хоче з тобою говорити і ділитися сокровенним).

Коли дівчина отримує емоційно-психологічний ресурс коли отношается з дуже значущим партнером, коли "любить" цього партнера, коли метелики в животі, коли чекає з ним зустрічі, коли кращий секс, коли їм разом завжди цікаво, добре і т. д. Якщо ж їй на нього похуй, то цього ресурсу вона не отримує, відповідно намагається добрати іншими - в т. ч. фін-мат блага. (2й тип)

Партнер може бути або значущий або ні. Якщо значущий, то можеш це називати "закохатися" та інше красиве з фільмів. Якщо НЕ значущий, то будеш стикатися з проблемами,

ЯндексПереводчикТЕКСТСАЙТКАРТИНКА
Rostyk.07
РУССКИЙ
"барышни", как собственно говоря и парни, будут дорожить семьей только при условии определенной значимости партнера. Т.е. вот у вас обоюдно высокая значимость, вам вместе интересно, вы полностью закрываете потребности друг друга - тогда будете дорожить семьей. Если же партнер понимает, что его "половинка" его заебала, надоела, бесит, что одному жить комфортнее - о каком "дорожить традиционной семьей" идет речь? Кому будет нужна такая "семья" то?
 
Просто нужно понимать, что качество отношений (особенно в условиях бытовухи, фин. ограниченности и неопытности) в 1ю очередь обусловлено значимостью партнера (как для девушек, так и для парней). А не "воспитанием" или взглядами на "традиционную семью". Потому что вне зависимости от твоих взглядов если тебя человек конкретно бесит, то за ним говно ты мыть не захочешь.
Потому что самый действенный способ поднять свою значимость и качество жизни - это становиться лучше. И лучше не на "словах", а на конкретных делах и достижениях.

Имхо дело не в подарках, а изначально в самой значимости парня. Подарки то нормальный. Если бы он был значим, то ожп бы писала бы кипятком от воздушного шарика и пластмассового кольца. А вечером бы они занялись 3 раза сексом. Но когда автор уже "на карандаше" со своим потреблядством и нищебродством, то тут за любую хуйню уже предъявят.

И на будущее научись уважать себя. У тебя должен безусловно срабатывать триггер на защиту своего достоинства, своего Я (как в отношениях так и вообще по жизни). Если девушка (любой другой) настаивает на попытках объяснить тебе какое ты дерьмо, то один раз поправляешь, второй уже вычеркиваешь из своей жизни на совсем

 значимость за счет подарков и бесполезных инвестиций в ожп. Но этим ты только понижаешь свою значимость (поэтому тебе и хамят в ответ). Потому что твоя значимость на 80% формируется из твоих инвестиций в себя. И только 20% твой вклад в ожп, твой ресурс, твое умение идентифицировать и закрыть потребности и т.д. И поверь мне - инвестировать в себя, развивать себя в разы сложнее этих подарков, кафе, кино и слива бабла на ожп. Так что займись делом, имхо еще не все потеряно.

значимость повышается или понижается постепенно, а не моментально
1) перестань навязываться. Ну не будут ценить того, кто постоянно сидит без дела, всегда доступен, всегда на виду, постоянно идет на контакт и предлагает встречу 
2) наполни свою жизнь. Пустой человек по определению не может быть интересен. Тебе нужно наполнить свою жизнь, чтобы ты мог увлечь её. Потому что человека характеризуют его поступки, его увлечения, его занятия, а не просто сам по себе красивый кусок мяса. Опять же если ты будешь занят, то не будешь заебывать её встречами-вниманием. Ей самой захочется узнать - а как это ты съездил на охоту, что это у тебя за новая тусовка кайтеров и что это за турнир, на который ты летишь через месяц в другую страну. 
3) показывай динамику собственного роста. Вот вы 3 года друг у друга на виду на работе. А представь теперь, что ты уже крупный руководитель и сменил 2 места работы, увеличив свою зону ответственности и доход в 10 раз.
4) ну и конечно же фокус на спорте, на своем развитии. Вкладывая в себя ты повышаешь свою значимость. Вкладывая в ожп - ты заебываешь её своим вниманием, понижая свою значимость.

Ну и повышение качества отношений (романтика на крыше, театр-музеи, путешествия) всегда добавит значимости и тебе и самим отношениям. Я согласен, что это не основное (основа значимости - это что ты сам из себя представляешь), но это нужно. Если ты хочешь жить в формате дом-работа, то довольствуйся партнером попроще (неликвидным, ниже бальностью). Потому что нормальная, красивая, востребованная девушка всегда захочет удовлетворить свои базовые потребности. Как ты захочешь, чтобы тебе приготовили ужин когда ты устал.
 
Поэтому если ты будешь заваливаться с пивом перед ящиком чтобы "не плясать под дудку", а по факту тупо не будешь закрывать её потребности, то тебе найдут замену и сольют.

3954 / 10000
УКРАИНСКИЙ
"панянки", як власне і хлопці, будуть дорожити сім'єю тільки за умови певної значущості партнера. Тобто ось у вас обопільно висока значимість, вам цікаво, ви закриваєте потреби один одного - тоді будете дорожити сім'єю. Якщо ж партнер розуміє, що його "половинка" його заебала, набридла, бісить, що одному жити комфортніше - про яке "дорожити традиційною сім'єю" йде мова? Кому буде потрібна така "сім'я"?

Просто потрібно розуміти, що якість відносин (особливо в умовах битовухи, фін. обмеженість і недосвідченість) в 1ю чергу обумовлено значимістю партнера (як для дівчат, так і хлопців). А не "вихованням" або поглядами на "традиційну сім'ю". Тому що незалежно від твоїх поглядів якщо тебе людина конкретно бісить, то за ним гівно ти мити не захочеш.
Тому що найдієвіший спосіб підняти свою значимість і якість життя - це ставати краще. І краще не на словах, а на конкретних справах і досягнення.

Імхо справа не в подарунках, а спочатку в самій значущості хлопця. Подарунки то нормальний. Якщо б він був значущий, то ожп б писала б окропом від повітряної кульки і пластмасового кільця. А ввечері вони зайнялися 3 рази сексом. Але коли автор вже "на олівці" зі своїм потреблядством і нищебродством, то тут за будь-яку хуйню вже пред'являть.

І на майбутнє навчися поважати себе. У тебе повинен безумовно спрацьовувати тригер на захист своєї гідності, свого Я (як у відносинах, так і взагалі по життю). Якщо дівчина (будь-який) наполягає на спробах пояснити тобі яке ти лайно, то один раз поправляєш, другий вже вычеркиваешь зі свого життя на зовсім

 значимість за рахунок подарунків і непотрібних інвестицій в ожп. Але цим ти тільки понижаешь свою значимість (тому тобі і хамлять у відповідь). Тому що твоя значимість на 80% формується з твоїх інвестицій в себе. І тільки 20% твій внесок у ожп, твій ресурс, твоє вміння ідентифікувати і закрити потреби і т. д. І повір мені - інвестувати в себе, розвивати себе в рази складніше цих подарунків, кафе, кіно і зливу бабла на ожп. Так що займися справою, імхо ще не все втрачено.

значимість підвищується або знижується поступово, а не миттєво
1) перестань нав'язуватися. Ну не будуть цінувати того, хто постійно сидить без діла, завжди доступний, завжди на виду, постійно йде на контакт і пропонує зустріч 
2) наповни своє життя. Порожній людина за визначенням не може бути цікавий. Тобі потрібно наповнити своє життя, щоб ти міг захопити її. Тому що людину характеризують його вчинки, його захоплення, його заняття, а не просто сам по собі гарний шматок м'яса. Знову ж, якщо ти будеш зайнятий, то не будеш заебывать її зустрічами-увагою. Їй самій захочеться дізнатися - а як це ти з'їздив на полювання, що це в тебе за нова тусовка кайтеров і що це за турнір, на який ти летиш через місяць в іншу країну. 
3) показуй динаміку власного росту. Ось ви 3 роки один в одного на виду на роботі. А тепер уяви, що ти вже великий керівник і змінив 2 місця роботи, збільшивши свою зону відповідальності і дохід в 10 разів.
4) ну і звичайно ж фокус на спорті, на своєму розвитку. Вкладаючи в себе ти підвищуєш свою значимість. Вкладаючи в ожп - ти заебываешь її своєю увагою, знижуючи свою значимість.

Ну і підвищення якості відносин (романтика на даху, театр-музеї, подорожі) завжди додасть значущості і тобі і самим відносинам. Я згоден, що це не основне (основа значущості - це що ти сам з себе уявляєш), але це потрібно. Якщо ти хочеш жити у форматі дім-робота, то задовольняйся партнером простіше (неліквідним, нижче бальностью). Тому що нормальна, гарна, цікава дівчина завжди захоче задовольнити свої базові потреби. Як ти захочеш, щоб тобі приготували вечерю коли ти втомився.

Тому якщо ти будеш завалюватися з пивом перед ящиком щоб "не танцювати під дудку", а за фактом тупо не будеш закривати її потреби, то тобі знайдуть заміну і зіллють.
 
Rostyk7264Дата: Четвер, 30.11.2017, 22:31 | Сообщение # 2
Глобальний модератор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 770
Статус: Відсутній
Значущість.

Партнер може бути або значущий або ні. Якщо значущий, то можна це називати "закохатися".  (отримуєш емоційно-психологічний ресурс під час "відносин") Якщо НЕ значущий,то рано чи пізно починаються скандали через хто кому скільки винен - це вже кінець відносин. Таке починається тільки при низькій значущості. Тому що небажання вкладатися в партнера може бути пояснено тільки тим, що тобі похуй на нього, він не перспективний, ти не бачиш з ним майбутнього

Дівчата як власне і хлопці, будуть дорожити стосунками/сім'єю тільки за умови певної значущості партнера. Тобто ось у вас взаємно висока значимість, вам цікаво, ви закриваєте потреби одне одного - тоді будете дорожити стосунками/сім'єю. Якщо ж партнер розуміє, що його "половинка" його заєбала, набридла, бісить, що одному жити комфортніше - про яке "дорожити традиційною стосунками/сім'єю" може йти мова? Кому буде потрібна така "сім'я" чи "відносини"?
Незалежно від твоїх поглядів якщо тебе людина конкретно бісить, то за ним "гівно" ти мити не захочеш. Тому найдієвіший спосіб підняти свою значимість і якість життя - це ставати краще. І краще не на словах, а на конкретних справах і досягнення.  Твоя значимість на 80% формується з твоїх інвестицій в себе. І тільки 20% твій внесок у стосунки, твій ресурс, твоє вміння ідентифікувати і закрити потреби. Інвестувати в себе, розвивати себе в рази складніше ніж дарувати подарунки, ходити в кафе, кіно і зливати гроші на партнера. Якщо, ти значимий то партнер буде щасливий від одної повітряної кульки;)

Значимість підвищується або знижується поступово. Для її підвищення потрібно:

1) Перестати нав'язуватися. Ну не будуть цінувати того, хто постійно сидить без діла, завжди доступний, завжди на виду, постійно йде на контакт і пропонує зустріч 
2) Наповнити своє життя. Порожня людина за визначенням не може бути цікава. Потрібно наповнювати своє життя, щоб могти захопити. Тому що людину характеризують вчинки, захоплення, заняття, а не просто сам по собі гарний шмат м'яса. Знову ж, якщо ти будеш зайнятий, то не будеш задовбувати зустрічами-увагою.
3) Показувати динаміку власного росту. Ось ти сидиш 3 роки на одній на роботі. А тепер уяви, що ти вже великий керівник і змінив 2 місця роботи, збільшивши свою зону відповідальності і дохід в 10 разів.
4) Фокус на спорті, на своєму розвитку. Вкладаючи в себе ти підвищуєш свою значимість. Вкладаючись в когось - ти задовбуєш своєю увагою, знижуючи свою значимість.
5) Ну і звичайно ж підвищення якості відносин (романтика на даху, театр-музеї, подорожі) завжди додасть значущості тобі і самим відносинам. Я згоден, що це не основне (основа значущості - це що ти сам з себе показуєш), але це потрібно. Якщо ти хочеш жити у форматі дім-робота, то задовольняйся партнером простішим (неліквідним, нижче балами). Тому що нормальна, гарна, цікава людина завжди захоче задовільнити свої базові потреби. Тому якщо ти не будеш закривати їх, то тобі знайдуть заміну і скинуть.

Значимість не обов'язково повинна збігатися зі словами. Ти можеш бути незначний, але тобі скажуть, що "все нормально" і "я тебе люблю". Тут вже потрібно калібрувати вчинками. А калібрувати свою значимість досить просто якщо почати просто дзеркалити;)

Вчіться поважати себе. У вас повинен спрацьовувати тригер на захист своєї гідності, свого Я (як у відносинах, так і взагалі по житті). Якщо партнер наполягає на спробах пояснити тобі яке ти лайно, то один раз поправляєш, другий вже викидаєш зі свого життя на завжди.
 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Загальний розділ » Поради підліткам кнопа.інфо
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024