Четвер
25.04.2024, 03:16
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Загальний розділ » кнопа інфо
кнопа інфо
Rostyk7264Дата: Субота, 02.12.2017, 11:51 | Сообщение # 1
Глобальний модератор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 770
Статус: Відсутній
У відносинах необхідно обмінюватися не тільки сексуальним, але і будь-яким іншим ресурсом. Ось ти, наприклад, сидиш, займаєшся своїми справами - тобі нічого не потрібно. Дівчина пропонує для тебе спекти пиріг - так ось ти зараз говориш їй "ні", щоб не бути потім їй зобов'язаним. А треба сказати їй "звичайно", показати їй, що тобі важливо, що вона піклується про тебе, до того ж смачний пиріг - це здорово. Коли він готовий, ти хвалиш дівчину за турботу і зусилля - всі задоволені (нехай навіть вона втомиться або тобі не хочеться їсти). Ну і ти у свою чергу повинен пропонувати вкладатися у ваші стосунки, намагатися порадувати дівчину. Тобі теж необхідно щось придумувати, як варіант у вихідний встати раніше і приготувати сніданок на двох або проявити ініціативу і купити квитки в театр і т. д.
Інакше, як вірно пишуть вище, тобі потрібні не відносини, а СО. При партнери обмінюються тільки сексуальним ресурсом, і ніхто нікому нічого не повинен.

Я б розділив відпочинок на складові.
1) Ваші особисті, незалежні одне від одного заняття, захоплення. Це свої друзі, знайомі, якісь персональні заняття, хобі ітд. Вони обов'язково повинні бути, якщо їх немає - то дуже погано, так як нав'язати партнеру особисті інтереси буде вкрай складно.

3) Ваш спільний Нерегулярний відпочинок - це з'їздити в інше місто/країну, сходити кудись в кіно, музей, театр, ресторан ітд. Тут важливо завжди придумувати щось нове, цікаве. А не ходити раз в тиждень в кафе - це нудно і набридає.

флірт в СС за визначенням не може благотворно впливати на стосунки. Можна, звичайно, придумати, що це не такий вже відкритий флірт, всього пара коментарів і лайки, але суті це не змінює. Можна навіть вигадати про якусь дружбу твоєї дівчини і цих хлопців, але ми то розуміємо, що дружбою там і не пахне і для чого все це спілкування. Буває правда сама дівчинка по дурості/незнання думає, що ці хлопці дійсно її друзі, але, як я писав вище, легко лікується пропозицією зустрітися "утрьох". Я б не рекомендував будувати ЛТР з дівчиною, яка добирає чоловічу увагу на стороні. І не треба думати, що мовляв "ну це ж інтернет" - в наш час між мережею і реальністю майже розмита межа. Сьогодні лайкает і коментує в мережі - завтра за чашкою кави після роботи.

Автор, похожу ты плохо понимаешь про серьезные отношения. Во-первых серьезные (те, что ведут к браку) подразумевают как минимум совместное проживание, а не встречу раз в неделю "иногда на полдня". Во-вторых - так много думать кто кому должен звонить - это уже завал БЗ. Иными словами - если тебе приходится из кожи вон лезть чтобы поддерживать БЗ, то это уже завал, т.к. баланс нужно поддерживать играючи и без напряга. В третьих - с чего ты решил, что в серьезных отношениях нужно обязательно много тупых, пустых и ненужных звонков? Твое "как дела то се" скорее портит, нежели чем полезно. Звони лучше только по конкретному делу + с юмором. Сфокусируйся на качественном времяпрепровождении - тогда она будет ждать ваших встречь и думать о тебе. А ты ей даешь понять что вот он я скучный всегда рядом, совершая эти пустые и ненужные звонки.
 
Rostyk7264Дата: Субота, 02.12.2017, 11:57 | Сообщение # 2
Глобальний модератор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 770
Статус: Відсутній
придумает мне, что мои взгляды - это нормально зарабатывать 15 т.р. и иметь то, что я имею. Все, что больше - это излишки. Ровно также работает если ты, скажем, инженер или крупный бизнесмен. Также и в отношениях - кто то на 1й встречной женился и уверен, что так и надо жить, и даже найдет единомышленников и выдумает традиции про секс только после брака. А кто то сменил 100 девушек, все еще ищет ту самую и уверен, что его спутником будет только самая лучшая девушка. Каждый человек считает, что он и его жизнь - это ось координат, и как он живет - так и надо жить. Остальное же - это уже отклонения.

Так вот это правило работает абсолютно в любом аспекте жизни, и тут возникает очень важный вопрос - а готов ли ты что менять? Готов ли ты поставть под сомнения свои взгляды и приложить колоссальные усилия и изменить свою жизнь к лучшему? Если готов - то можно потихоньку снимать пелену с глаз, начинать работать над собой, менять свои взгляды, которые тебе рисует твое эго, и начинать двигаться вперед. Если же ты нихуя не готов делать, то лучше продолжать жить в своем вымышленном мирке и думать, что твоя жизнь и твои взгляды - это и есть эталон.

Так что вопрос лучше поставить - а готов ли ты встать с дивана и начать работать над собой? Если да, обязательно нужно начинать менять свои взгляды и повышать планку. Ну а ничего не делая просто так взгляды ты не сможешь поменять. Твое эго попросту включит защиту, и ты опять начнешь думать, что правильно жить и делать так, как ты всегда делал.
 
Rostyk7264Дата: Субота, 02.12.2017, 13:25 | Сообщение # 3
Глобальний модератор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 770
Статус: Відсутній
Общая привлекательность складывается из целого ряда направлений - твое тело, твой стиль, деньги, умение общаться и прочее. Так вот крайне глупо говороить "ну тело не главное - главное уметь общаться" или "деньги не главное" или еще что подставить-убрать. Тут важно понимать главное все, неглавного тут не бывает. Все дает баллы, которые так нужны, чтобы встречаться с нормальными девушками. Поэтому автор, не слушай глупые советы про "то не важно, важно это" и пойми, что важно все. 

 В отношениях нельзя всегда "добиваться". Это только в тупых мелодрамах так. В отношениях должна быть обоюдно высокая заинтересованность и значимость. Ты же пытаешься строить отношения снизу вверх, что изначально обречено на провал.

 которые позволяют по отношению к тебе то, что ты сам допускаешь. Вот как пример помню работал в отделе, где в конце рабочего дня все вставали и уходили, но один терпила всегда задерживался. А все потому, что начальник всем говорил "а куда ты пошел? ты все уже сделал?". Так вот все отвечали "все не сделать, рабочий день закончен, я пошел домой", а один терпила возвращался и сидел работал сверхурочно.
 
andrew44Дата: Неділя, 20.08.2023, 21:21 | Сообщение # 4
Користувач
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Статус: Відсутній
dre
 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Загальний розділ » кнопа інфо
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024