Пятниця
19.04.2024, 16:45
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Огляд телевізорів Samsung
Огляд телевізорів Samsung
AgentДата: Середа, 09.01.2013, 23:14 | Сообщение # 1
Профі по TV-SAT
Група: Адміністратор
Повідомлень: 996
Статус: Відсутній
Розум у весь екран




Компанія Samsung представила найбільший у власній лінійці LED-телевізор Smart TV ES9007 з діагоналлю в 75 дюймів. Кожен новачок такого масштабу в Росії в багатьох сенсах на вагу золота; великий плюс корейського пристрою в тому, що при середній ціні, яка наближається до 350 тис. рублів, він не просто вражає розмірами екрану і має бездоганний дизайн, але і володіє такою широтою функціоналу , що може бути названий домашнім мультимедійним центром.

Перше, що привертає увагу, - розмір і пропорції телевізора. Важко звикнути до думки, що LED-екран може бути таким тонким і при цьому не здаватися крихким або громіздким (а важить він 44 кг). Можливо, свою роль зіграло оформлення: неглибока декоративна рамка з металу, обробленого під рожеве золото; таким же матеріалом покрита підставка.

Майже двометровий екран здатний давати дуже яскраву і соковиту картинку, але для того, щоб її отримати, доведеться повозитися з настройками: виставлені на заводі "за замовчуванням", скажімо так, не сильно фарбують зображення. Але є всі можливості для тонкого регулювання. Після неї можна з'ясувати, що телевізор, бездоганно справляючись з HD-зображенням, дуже гарний у відтворенні SD-сигналу. Так що навіть старенький DVD з улюбленим фільмом буде виглядати на 75 дюймах аж ніяк не убого.

Ну а якщо використовувати телевізор для перегляду 3D-зображення, то швидко з'ясовувати дві втішні речі. Перша: Samsung подбав про клієнта і приклав до пристрою 4 пари 3D-окулярів. Дрібниця, а приємно. Друга: завдяки великому запасу яскравості екрану тривимірні фільми можна дивитися без втрат навіть у яскраво освітленій кімнаті.

Якщо з екраном все очевидно відразу, то принади начинки Smart TV ES9007 осягаються поступово. Розбираючись з інтерфейсами підключення та під'єднуючи до телевізора зовнішні накопичувачі, можна встановити, що внутрішній плеєр пристрою розуміє практично всі відомі формати відеофайлів, навіть контейнери MKV програє адекватно. А ось про те, що телевізор дозволяє дивитися ефірне цифрове телебачення, можна здогадатися з назви: всі моделі фірми з назвою, що закінчується на 7, оснащені вбудованими тюнерами з підтримкою формату DVB-T2.

Фірмова система Samsung Smart TV в даній моделі зробила ще один крок до оволодіння функціями комп'ютера, а заодно вторглася на територію ігрових приставок. Пристрій підтримує систему Smart Interaction, яка дозволяє управляти пристроєм голосом і жестами, причому остання здатність, як повідомляють тестери, сильно удосконалилася в порівнянні, наприклад, з моделлю ES8000. Спеціальна камера після сеансу калібрування настільки добре прочитує жестикуляцію, що дозволяє успішно грати на телевізорі в Angry Birds - наскільки гра вимоглива до точності і розважливості, пояснювати немає потреби. "Сердиті пташки" і ряд інших іграшок стали доступні завдяки «хмарного» сервісу Cloud Gaming - телевізор освоює інтернет не тільки на рівні веб-серфінгу і роботи з фірмовим магазином додатків. Не забуті і власники смартфонів Samsung, для них передбачений спеціальний спосіб управління телегігантом - за допомогою програми з каталогу Google Play.

Володимир Боровий


Світ єлектроніки для профі ---- http://tv-sat-remont.pl.ua/
 
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Огляд телевізорів Samsung
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024