Пятниця
29.03.2024, 03:57
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Hitachi 32LD9800TA
Hitachi 32LD9800TA
tv-sat-remontДата: Неділя, 15.03.2009, 20:46 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
32-дюймовий телевізор від компанії HITACHI оснащений фірмовою передовою розробкою - відеопроцесором нового покоління Picture Master HD2 . Використання даного процесора дозволяє поліпшити контрастність і перенесення кольорів зображення. 3D гребінчастий фільтр використаний для розділення сигналів яскравості і кольоровості і для чіткішого відображення колірних переходів.Також присутня система цифрового шумозаглушення і шумозаглушення у форматі MPEG (MPEG-NR) .

Якість зображення
Для швидкої настройки картинки в Hitachi 32LD9800TA передбачені передвстановлені режими: «динамічний», «природний», «кіно», а також 3-ступінчасте регулювання температури. Крім цього, окремо регулюється режим контрастності: «норма», «низька», «динамічна». Як плюс відразу відзначимо, що фарби зображення не міняються при відхиленні від перпендикулярного до екрану напряму, тільки трохи міняється яскравість. Дозвіл при сигналі з компонентного входу склав близько 470-475 телевізійних ліній. Тут варто відзначити дуже великий запас по кольоровості і яскравості. Відтінки чорного кольору на темному фоні і білі на білому відображаються з непоганою детальністю. Чорний колір глибокий.
Колірна палітра достатньо натуральна, хоча, можливо, тілесним відтінкам не помішає трохи більше м’якість. При відображенні рухомих предметів трохи помітні цифрові артефакти, хоча з необхідної для перегляду відстані вони майже не помітно. При сигналі з роз’єму HDMI кольору також відображалися достатньо натуральними (можливо, тілесні відтінки трохи перенасичені). Картинка демонструє великий запас і по яскравості. Чорний колір відображається глибоким. Відтінки чорного кольору на екрані відображалися достатньо детальними, білі предмети на білому фоні також достатньо якісні. Дозвіл при сигналі з HDMI склав 470-475 телевізійних ліній.
Цифрових артефактів при відображенні на екрані рухомих предметів помітно практично не було.
Якість звуку
Звучання у моделі HITACHI 32LD9800TA достатньо могутнє, без помітних на слух спотворень. Правда, баси в районі максимуму гучності злегка приглушаються. При бажанні телеглядач може скористатися передвстановленими режимами: «кіно», «музика», «мова». Телевізор оснащений додатковими функціями поліпшення якості звучання: функція об’ємного звучання SRS, функція посилення низьких частот TruBass , функція поліпшення деталізації звуку ВВЕ і функція «ідеальний звук», вирівнююча рівень гучності при перемиканні каналів.

 
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Hitachi 32LD9800TA
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024