Пятниця
29.03.2024, 00:38
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Hitachi L42X01A
Hitachi L42X01A
tv-sat-remontДата: Неділя, 15.03.2009, 20:48 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
Кольори зображення на екрані HITACHI L42X01A не міняються при зміні кута перегляду, відсутні цифрові артефакти при відображенні рухомих ліній похилих. Додатково відзначимо зручне крупне екранне меню, великий запас картинки по яскравості і кольоровості. Широкий діапазон автовольтажу дозволить уникнути проблем при перепадах напруги.

Роз’єми
Основна частина роз’ємів розташована позаду корпусу в поглибленні: 2 роз’єми HDMI, 2 компонентних входу, S-Video, композитний. Ці роз’єми направлені вниз. Також частина роз’ємів розташована збоку на корпусі телевізора: композитний, S-video, вихід на навушники, HDMI. Вони направлені убік (управо).
Конструкція
42-дюймова новинка від HITACHI поставляється на поворотній підставці, щоб телеглядач міг розвернути апарат під необхідним кутом.
Необхідно відзначити стильний дизайн L42X01A , який може послужити прикрасою інтер’єру.
Для того, щоб забезпечити чисте зображення без перешкод, передбачена цифрова система шумозаглушення, а також придушення MPEG шумів для отримання якісної картинки, записаної в MPEG.
Вбудований 3D гребінчастий фільтр розділяє сигнали яскравості і кольоровості ще в цифровому форматі для точнішої обробки сигналу. Результатом цього повинне стати чітке відображення колірних переходів, а також меж предметів.
Широкий діапазон автовольтажу 110-240 В дозволить експлуатувати апарат за нестабільних умов електроживлення, при перепадах напруги в ланцюзі.
У робочому режимі телевізор споживає 240 Вт, в режимі очікування - менше два.
Якість зображення
При подачі сигналу через компонентний вхід HITACHI L42X01A продемонстрував барвисту картинку. Як гідність відразу відзначимо, що кольори зображення не міняються при перегляді не з перпендикулярного до екрану напряму, за що, мабуть, потрібно дякувати матриці, виготовленій за технологією AS-IPS. Тільки чорний колір, який відображається глибоким і насиченим при перегляді уздовж перпендикуляра до екрану, трохи блікуєт при перегляді з кута.
Вирішуюча способность-тельовізора при сигналі з цього входу опинилася 460-470 телевізійних ліній. Відзначимо великий запас по кольоровості, дуже большой- по яскравості. Детальність як яскравих, так і темних сцен на хорошому рівні.
Цифрових артефактів типу гребінки при відображенні рухомих предметів не помітно.
Для підстроювання колірної палітри присутнє 3-ступінчасте регулювання температури. Правда, тілесні відтінки на заводських установках виглядають не дуже натуральними. Але тут телеглядач може спробувати детальніше відрегулювати окремо три кольори на свій смак.
При підключенні через роз’єм HDMI телевізор демонстрував картинку з насиченими квітами, дуже великим запасом по кольоровості і яскравості (регулювання кольоровості навряд чи доведеться виставляти більше половини шкали).
Єдине, тілесні відтінки на заводських установках знову ж таки злегка перенасичені, що, втім, також можна спробувати підправити призначеними для користувача настройками окремих квітів.

 
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Hitachi L42X01A
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024