Пятниця
19.04.2024, 06:49
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » Euronews почав мовлення у форматі HD Правда, поки тільки
Euronews почав мовлення у форматі HD Правда, поки тільки
tv-sat-remontДата: Субота, 12.11.2016, 12:25 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
Euronews почав мовлення у форматі HD

Правда, поки тільки англійською мовою.

Компанія Globecast, провайдер глобальних рішень для мас-медіа, заявила про укладення контракту з Euronews - найпопулярнішим в Європі міжнародним новинним телеканалом, що передбачає трансляцію нового HD-каналу на Європу, Північну Африку і країни Близького Сходу.

Запуск з 1 листопада HD-версії телеканалу, що віщає з одного з належних компанії Eutelsat супутників HOTBIRD, пішов за спільною заявою компаній Eutelsat і Globecast, зробленим на IBC 2016, в якому вони пообіцяли стимулювати зростання HD-проектів, які транслюються з найбільш популярної орбітальній позиції Eutelsat .

Телеканал Euronews висвітлює світові новини і віщає в SD-режимі 24 години на добу, сім днів на тиждень на 13 мовах, а саме - на англійській, арабській, угорською, грецькою, іспанською, італійською, німецькою, португальською, російською, турецькою, українською, фарсі та французькою.

Компанія Globecast має давні і стабільні відносини з телеканалом, транслюючи його SD-версію. Нова HD-версія телеканалу йде з англійської звуковою доріжкою, передається в стандарті DVB-S2 з компресією MPEG-4 і звуковим супроводом AAC з нової платформи на супутнику HOTBIRD, яка призначена для трансляції міжнародних новинних та інформаційних телеканалів преміум-категорії.

Операційний директор Euronews Франсуа Шміт коментує: «Ми несемо преміальний новинний контент глядачам, які проживають в зоні покриття супутників HOTBIRD, і маємо дуже потужний вплив на діловий сектор. Ми зрозуміли, що прийшов час запустити HD-версію каналу. І тепер ми маємо можливість доносити преміальний новинний контент у високій роздільній здатності існуючих глядачам і клієнтам, включаючи готелі преміум-класу, де зупиняються під час ділових поїздок бізнесмени і багаті туристи з усього світу, інші організації з великою кількістю відвідувачів, операторів кабельних мереж та IPTV, а також глядачів, які дивляться наші програми дому ».

Технічні параметри мовлення каналу Euronews HD:

Супутник: Eutelsat HOTBIRD (13 ° східної довготи)
Частота: 11565 МГц
Поляризація: горизонтальна
Символьна швидкість: 29900
FEC: 3/4

Борис Скуратівський

- 03 листопада, 2016.
 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » Euronews почав мовлення у форматі HD Правда, поки тільки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024