Пятниця
29.03.2024, 07:36
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » Затверджено фізичний рівень ATSC 3.0 Дана подія говорить
Затверджено фізичний рівень ATSC 3.0 Дана подія говорить
tv-sat-remontДата: Субота, 12.11.2016, 12:26 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
Затверджено фізичний рівень

ATSC 3.0




Дана подія говорить про те, що не за горами
- завершення затвердження мовного стандарту нового покоління.


8 вересня в організації Advanced Television Systems Committee (ATSC) заявили про те, що її члени скріпили своїми підписами затвердження фізичного рівня ATSC 3.0, що представляє собою систему телевізійного мовлення наступного покоління, яка дозволяє передавати через ефірні канали, зокрема, контент в дозволі 4K з підтримкою розширеного динамічного діапазону (HDR) і цільового розміщення реклами.

Фізичний рівень, що дозволяє мовникам передавати програми телебачення в складних для прийому умовах, передбачає можливість використання одночастотних мереж, зв'язування каналів і, в цілому, дає мовникам можливість вибирати для себе найбільш підходящі параметри мовлення. Фізичний рівень - це лише один з багатьох стандартів, які перебували в роботі і формують систему ATSC 3.0, однак, його затвердження, за словами президента ATSC Марка Річер, є важливою віхою на шляху, зроблене групою.

«Сотні експертів-технологів з усього світу, які віддали цьому процесу свого часу і досвід, вибрали в якості основи для ATSC 3.0 найкращу і найбільш гнучку систему. І хоча інші складові стандарту ATSC 3.0 все ще перебувають на фінальній стадії стандартизації, утвердження системи ефірної трансляції є основою на майбутнє, - заявив він в своєму виступі. - Швидше за все, ми побачимо, як два види трансляцій 4K Ultra HD контенту будуть вестися пліч-о-пліч з надійним мовленням в мобільних мережах на переносні пристрої завдяки природній гнучкості фізичного рівня ATSC 3.0. Система дозволить запускати режим підвищеної ємності, коли важлива передача відео карколомного якості. При цьому система також підтримує передачу з більш низькою ємністю і наднадійною - для переносних ресиверів».

Президент і технічний директор компанії LG Electronics доктор Скотт Ан вітає появу фізичного рівня ATSC 3.0, підкреслюючи, серед іншого, на важливості вкладу своєї компанії в цей процес: «Ми раді тому факту, що технології компанії LG лежать в основі більшості елементів фізичного рівня системи передачі і вдячні за надану нам можливість опинитися. Серед інших експертів, залученими в процес створення нового стандарту », - каже Ан в своїй заяві.

Доктор Джонг Кінг - старший віце-президент LG і президент Zenith R & D Lab - додає: «Незабаром мовники зможуть насолодитися новим рівнем гнучкості, а також запропонувати глядачам нові види послуг - включаючи можливість передачі на переносні пристрої, що знаходяться в русі, телевізійного контенту в приголомшливому дозволі 4K Ultra HD, яка буде доступна для широкого кола ATSC 3.0 сумісних пристроїв».

11.09.2016
 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » Затверджено фізичний рівень ATSC 3.0 Дана подія говорить
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024