Субота
27.04.2024, 02:58
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
Навігація

Підтримай рідне
Читати детальніше!!!
Наше опитування
Чи зацікавив вас ремонт по пошті?
Всього відповідей: 35

Головна » 2015 » Серпень » 19 » Megogo TV підключив пакет зарубіжних преміум-каналів FilmBox Медіа-група SPI (Filmbox), популярна у Східній Європі, та онлайн-кінотеат
Megogo TV підключив пакет зарубіжних преміум-каналів FilmBox Медіа-група SPI (Filmbox), популярна у Східній Європі, та онлайн-кінотеат
13:04
Megogo TV підключив пакет зарубіжних преміум-каналів FilmBox 


 

 


Медіа-група SPI (Filmbox), популярна у Східній Європі, та онлайн-кінотеатр Megogo домовилися про трансляцію семи телеканалів у розділі Megogo TV. До ТБ-пакетів відео-сервісу Megogo додалося чотири телеканали високої чіткості (HD) і три - стандартної чіткості (SD) групи SPI, відомої в Україні як FilmBox: DocuBox HD, FashionBox HD, Fast`nFunBox HD, FightBox HD, 360 TuneBox, FilmBox Arthouse, FilmBox, повідомляє прес-служба компанії Megogo. 
SPI International - динамічно зростаюча медіагрупа з більш ніж 20-річною історією. На сьогоднішній день SPI транслює близько 30 телеканалів на чотирьох континентах, має одну з найбільших VOD бібліотек, аудиторія медіа-групи налічує 25 млн. Абонентів. Компанією SPI укладені стратегічні альянси з Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Endemol, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp., NBC Universal і безліччю інших студій. 
Головна цінність телеканалів FilmBox - це тематичність і високопрофесійна добірка програм і контенту. За словами Івана Шестакова, директора з маркетингу Megogo, враховуючи особливе ставлення українського глядача до бойових мистецтв, користувачам припаде до смаку спеціалізований канал FightBox HD. Любителі гострих відчуттів і активного відпочинку відкриють для себе канал екстремальної тематики Fast`nFunBox HD. Належний інтерес користувачів викличе телеканал з арт-хаусним і незалежним контентом FilmBox Arthouse. «На Megogo давно сформувалася певна аудиторія, яка нерідко запитує нішеве, нестандартне кіно. Вони оцінять цей телеканал», - впевнений Іван Шестаков. 
Любителям документалістики відкритий до перегляду канал DocuBox HD. Тим, хто хоче бути в тренді світової моди, запропонований відповідний канал FashionBox HD. Крім того ТБ-пакет FilmBox на Megogo TV доповнений музичним телеканалом 360 TuneBox і каналом з кіношедеврами FilmBox. 
Перегляд телеканалів групи SPI (FilmBox) на Megogo буде доступний в окремому платному пакеті. 
Нагадаємо, онлайн-кінотеатр Megogo накопичив істотну медіатеку і запустив у липні власні інтерактивні канали за жанрами. На першому етапі сервіс представив вісім каналів: Кінохіт HD, Комедія HD, Історія HD, Динаміка HD, Драма HD, Романтика HD, Жахи HD, 3D HD. 

Переглядів: 754 | Додав: Zing
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук по сайту

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту
Ремонт медицинской техникиУкраїнський портАл Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)Триод. Лампы, магнетроны, ЛБВ, другие электровакуумные, коммутационные и силовые приборы

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024