Четвер
28.03.2024, 22:18
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
Навігація

Підтримай рідне
Читати детальніше!!!
Наше опитування
Чи зацікавив вас ремонт по пошті?
Всього відповідей: 35

Головна » 2015 » Серпень » 22 » В Україні з’явиться новий супутниковий канал про моду - HDFashion&LifeStyle 20 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовле
В Україні з’явиться новий супутниковий канал про моду - HDFashion&LifeStyle 20 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовле
17:59
В Україні з’явиться новий супутниковий канал про моду - HDFashion&LifeStyle


 


20 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ТОВ «ЕЙЧДІ ФЕШН» ліцензії на супутникове мовлення (супутник АМОС-2,3) на десять років. Таким чином, незабаром в Україні має з'явитися новий супутниковий телеканал про моду - HDFashion&LifeStyle. Натомість припиняє мовлення супутниковий телеканал HDFashion, термін дії ліцензії якого спливає в жовтні. 

Згідно поданих ТОВ «ЕЙЧДІ ФЕШН» документів, власники новоствореного каналу - Олена Видайко (80% статутного фонду) та Ігор Редькін (20% статутного фонду). Директор - Анна Мовсісян. 
Загальний обсяг мовлення - 24 години на добу, частка програм (передач) власного виробництва - 19 годин 40 хвилин на добу (82%), формат - розважальний. При цьому заявлено, що мінімальний обсяг розважальних програм становитиме 16 годин на добу, еротичних програм - 4 години на добу. 

Під час розгляду заяви на отримання ліцензії представники телеканалу заявили, що збираються монетизувати його завдяки продажу реклами та платного доступу до контенту. 

Нагадаємо, 20 лютого посаду генерального продюсера телеканалу HDFashion в Україні залишив Василь Климчук, який у 2014 році поєднував цю роботу з роботою на парламентському телеканалі «Рада». Після того, як пан Климчук залишив HDFashion, він разом з Олегом Афанасенком вирішив створити новий канал IDFashion. 

1 травня Олег Афанасенко заявив, що протягом місяця зазнав двох нападів від невідомих. За словами пана Афанасенка, 9 квітня близько 12.00 у центрі Києва, на вул. Великій Васильківський на нього напав невідомий і завдав удару ножем. Постраждалий потрапив у реанімацію. 

У ніч на 30 квітня у двір приватного будинку Олега Афанасенка у Києві невідомий кинув пляшку із запалювальною сумішшю, внаслідок чого загорівся і вщент згорів його автомобіль. В цей момент самого постраждалого не було у Києві. 

Відомості про напади на співвласника нового українського телеканалу ID Fashion Олега Афанасенка внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даними фактами проводиться досудове розслідування. 

Постраждалий пов'язує обидва випадки із своїм медійним бізнесом. За його словами, 29 квітня канал IDFashion отримав ліценцію за рішенням Нацради. Завадити запуску нового каналу про моду прагнуть конкуренти, впевнений постраждалий. 

Переглядів: 785 | Додав: Zing
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук по сайту

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту
Ремонт медицинской техникиУкраїнський портАл Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)Триод. Лампы, магнетроны, ЛБВ, другие электровакуумные, коммутационные и силовые приборы

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024