Четвер
25.04.2024, 21:56
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » DVD плеєри » Мультизона DVD програвачів
Мультизона DVD програвачів
RostykДата: Вівторок, 07.04.2009, 21:08 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
DVD-програвачі в даний час все активніше застосовуються в побуті. При всіх перевагах цих апаратів у них є й недоліки. Один з них - обмежений термін служби лазерної головки приводу DVD (все залежить від інтенсивності експлуатації цієї апаратури, але в середньому він становить близько 3 років). Крім того, великі незручності у користувачів виникають з-за неможливості програвання дисків, які мають зонную захист, відмінну від тієї, на яку в даний момент запрограмований DVD-програвач.

Цю проблему можна вирішити, запрограмувавши програвач на нульову зону (нульової регіон), припускає читання DVD будь-якої зони (або так зване мультізонірованіе). На жаль, нам доводиться розплачуватися за політику провідних виробників подібної апаратури. Але в цьому є і позитивний момент, що полягає в тому, що компанії-виробники постачають по суті однотипні DVD-програвачі у багато регіони світу з незначними доробками. Щоб здешевити цей процес, спочатку в більшість подібних пристроїв закладається можливість читання DVD всіх можливих зон, а на етапі передпродажної підготовки з допомогою нескладних операцій активується режим читання необхідної зони. В кінці 1995 року фірми, що займаються цифрової записом і зберіганням різної інформації на DVD, об'єдналися в консорціум, до якого увійшло близько десяти провідних світових лідерів в області відеотехнологій, і затвердили в якості стандарту формат DVD.
Цей стандарт ідеально відповідає вимогам до домашнього відео та розроблено при безпосередній участі голівудскіх кіностудій.
Початкові вимоги до DVD-формату включали: більше двох годин високоякісного MPEG 2-відео з багатоканальним об'ємним звуком, до восьми мов звукового супроводу, субтитри на 32 мовах, розширене меню, цифрову та аналогову захист від копіювання. У більшості своїй перераховані вимоги для DVD-формату залишилося і в даний час.
Після бурхливого розвитку DVD-формату стало питання про захист від копіювання нових фільмів, тому рішенням DVD-консорціуму введено зональне кодування.
Так весь світ умовно був поділений на кілька зон:
Канада, США
Японія, Європа, Південна Африка, Близький Схід
Південно-Східна Азія, Східна Азія
Австралія та Океанія, Нова Зеландія, Центральна Америка, Мексика, Південна Америка
Країни колишнього СРСР, Індія, Африка, Монголія
Китай
Всі зони (ALL)
Причому, кодуються не лише диски, але й програвачі, тому тільки при збігу кодів плеєр може відтворювати встановлений в нього диск.
Читання інформації з DVD можна виробляти і на ПК, що має DVD-привід і набір необхідних програм.
Більшість відомих програм, призначених для читання інформації з DVD, забезпечують читання будь-якої зони. А ось проблема з відтворенням інформації на DVD-програвачах складається по-іншому.
В даний час більшість торгуючих організацій виробляють встановлення нульової зони DVD-програвачів безпосередньо при передпродажної підготовки. Це пов'язано з комерційними вимогами ринку.
У більшості випадків зміна зонального коду проводиться за допомогою штатного ПДУ. Для цього набирають необхідну код доступу в технологічне меню програвача. Також є й інші методи входження в технологічне меню за допомогою сервісного ПДУ або сервісного диска.
Слід врахувати, що більшість фірм-виробників DVD-програвачів роблять деякі захисні режими від перекодування: це і відсутність запису змін в технологічному меню, обмеження кількості входження в технологічне меню і т.д.
Також слід мати на увазі, що деякі фірми-виробники знімають з гарантійного обслуговування так звані «розшитих» DVD-програвачі.
У таблиці наведено приклади зміни зонування в технологічних меню деяких типів DVD-програвачів.
Відзначимо, що для входження в технологічне меню DVD-диск має відсутніми в програвачі. ■
У запропонованому матеріалі ми хочемо зупинитися на порядку зонування деяких типів DVD-програвачів:
Домашній кінотеатр «Philips MX1060D»
«Philips 21PT6807DVD»

Включають апарат, переводять його в режим DVD і відкривають / закривають лоток без диска. Після появи повідомлення «No Disk» на ПДУ натискають кнопку «PLAY», потім набирають код 159222222005255 і знову натискають кнопку «PLAY»

«Philips 32PW9788»

Включають апарат, відкривають / закривають лоток без диска. Після появи повідомлення «No Disk», на ПДУ натискають кнопку «PLAY», потім набирають код 15952200500, а потім знову «PLAY».

Після цього апарат буде запрограмований на читання «5» зони (Росія).

«Philips DVD 580»

Включають апарат і відкривають лоток для диска. Потім на ПДУ натискають кнопку «PROGRAM», набирають код 13560, а потім 5 разів кнопку «STOP».

Після цього апарат буде запрограмований на читання нульової зони.

«Philips DVD 625/728/729»

Включають апарат і відкривають лоток для диска. Потім на ПДУ набирають код 99990, а потім натискають 5 раз кнопку «STOP».

Після цього апарат буде запрограмований на читання нульової зони.

«Philips DVD 634/640/733»

Включають апарат і відкривають лоток для диска. Потім на ПДУ набирають код 00000, а потім натискають 4 рази кнопку «STOP» (для 733 моделі натискають 5 раз кнопку «STOP»).

Після цього апарат буде запрограмований на читання нульової зони.

«Philips DVD 723/733/743/763»

Для програмування апарату необхідний сервісний ПДУ.

Включають апарат, відкривають / закривають лоток без диска. Після появи повідомлення «No Disk», на ПДУ натискають кнопку «MUTE», потім набирають код 222222005255, а потім «PLAY».

Для моделей DVD 763SA/963SA: після появи повідомлення «No Disk», на ПДУ натискають кнопку «PLAY», потім набирають код 15972200800, а потім знову «PLAY». Після цього апарат буде запрограмований на читання 5-ї зони (Росія).


http://sat-prof.com.ua/
 
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » DVD плеєри » Мультизона DVD програвачів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024