Пятниця
29.03.2024, 13:30
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Інша техніка » Інша техніка » Інформація про електролічильників - Принцип дії однофазного
Інформація про електролічильників - Принцип дії однофазного
RostykДата: Субота, 11.04.2009, 13:18 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Інформація про електролічильників - Принцип дії однофазного електронного лічильника

Лічильник являє собою аналого-цифрове пристрій з попереднім перетворенням потужності в аналоговий сигнал з подальшим перетворенням аналогового сигналу в частоту проходження імпульсів, підсумовування яких дає кількість споживаної енергії.

Конструктивно лічильник складається з корпуса, вимірювального трансформатора струму і виконаних на друкованій платі перетворювача і модуля тарифікації. Структурно лічильник складається з наступних вузлів:

драйвер ЖКІ
джерело вторинного живлення
мікроконтролер
оптичний порт
пам'ять
перетворювач
супервізор
телеметричний вихід
годинник реального часу

Преобразователь являє собою аналого-цифрове пристрій з попереднім перетворенням потужності в аналоговий сигнал по методу шим-АІМ з подальшим перетворенням аналогового сигналу в імпульсний сигнал пропорційний спожитої електроенергії. Джерело вторинного живлення перетворює змінну вхідне напругу до величини необхідної для живлення всіх вузлів лічильника. Мікроконтроллер проводить підрахунок вхідних імпульсів, розрахунок споживаної енергії, управління та обмін інформацією з іншими вузлами і схемами лічильника. Супервізор формує сигнал скидання при включенні і відключенні живлення, а також видає сигнал аварії живлення при зниженні вхідної напруги. Пам'ять зберігає дані про спожитої електроенергії та інші параметри. Годинник реального часу призначені для відліку поточного часу та дати. Драйвер ЖКІ приймає інформацію від мікроконтролера і видає керуючі сигнали на ЖКІ. ЖКІ являє собою многоразрядний індикатор і призначений для індикації режимів роботи, інформації про спожитої електроенергії і часових параметрів. Оптичний порт призначений для зчитування показань та програмування лічильника. На мікроконтроллер надходять сигнали з кнопок на панелі лічильника і сигнали від перетворювача пропорційні споживання електроенергії. Мікроконтроллер зберігає інформацію в пам'яті і видає імпульсний сигнал про енергоспоживання на телеметричний вихід.


http://sat-prof.com.ua/
 
Форум по ремонту TV-SAT » Інша техніка » Інша техніка » Інформація про електролічильників - Принцип дії однофазного
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024