Четвер
25.04.2024, 00:01
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Флейм » Пошук схем, прошивок,даташіт » Схема прибора для перевірки пультів
Схема прибора для перевірки пультів
RostykДата: Вівторок, 07.04.2009, 20:55 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
У корпусі стоїть мікросхема і ІФК діод. Зібраний в корпусі мережного адаптера з наявним трансформатором на 6-9 вольт. Там же встановлений випрямних діод, ємність фільтра на 100 МКФ, КРН 5 вольт і один буферний транзистор. Для індикації використані два світлодіода. Один зелений, через резистор на живлення, інший червоного свічення, через токо обмежуваний резистор на буферний каскад. Схема наводиться нижче, малюнок 1. Такий же прилад але спрощений, без буферних транзисторів. Схема на малюнку 2.

Малюнок 2. Наступна конструкція живиться від гальванічних елементів. Індикатор значно полегшує ремонт пультів ДУ і дозволяє перевіряти їх працездатність, дуже простий у виготовленні і у використанні. Коли-то кілька років тому зібраний з підручних матеріалів він став незамінним приладом для ремонту ІК пультів ДУ.

Можна позбутися від трансформатора живлення. Споживаний струм пристрою не значний і можна живити за схемою зображеної на малюнку 4. Резистор R1 служить для розрядки конденсатора C2 після відключення від мережі. Конденсатор С2 відіграє роль токоогранічівающего елемента і його ємність може варіювати в невеликих межах. Ємність конденсатора С1 від 100 до 470 МКФ. Стабілітрон на 5вольт.


Малюнок 4.

У першій конструкції застосований коннектор СР-50 для підключення до приладу осцилографа. Іноді виникає необхідність проаналізувати форму сигналу випромінювана пультом ДУ. Конектор можна встановити на всі конструкції якщо живлення гальванічних буде розв'язана від мережі. Це стосується з живленням конструкції як показано на малюнку 4.


http://sat-prof.com.ua/
 
AgentДата: Четвер, 11.06.2009, 17:37 | Сообщение # 2
Профі по TV-SAT
Група: Адміністратор
Повідомлень: 996
Статус: Відсутній
Rostyk,а в продажі таке є?

Світ єлектроніки для профі ---- http://tv-sat-remont.pl.ua/
 
Форум по ремонту TV-SAT » Флейм » Пошук схем, прошивок,даташіт » Схема прибора для перевірки пультів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024