Пятниця
19.04.2024, 00:32
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Флейм » Говоримо на різні теми » Вихід із кризи є - КУПУЙ УКРАЇНСЬКЕ
Вихід із кризи є - КУПУЙ УКРАЇНСЬКЕ
tv-sat-remontДата: Неділя, 15.03.2009, 20:13 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
Єдиним ефективним методом подолання наслідків економічної кризи в Україні Українська Народна партія бачить цілеспрямовану підтримку державою національного виробника. Саме таких заходів уже вжили уряди країн Європи, США та Японії, чим сприяли підвищенню об’ємів продажу товарів національного виробництва.

Ще 5 листопада УНП звернулася до Уряду з вимогою "почати діяти за принципом «Купуй українське!»". Серед першочергових заходів УНП запропонувала Уряду «зобов’язати розпорядників державними коштами закуповувати лише товари та послуги, вироблені в Україні, окрім випадків, коли українська економіка не продукує аналогічних продуктів, або ж такий захід призведе до утворення штучних монополій».

Депутатський корпус Української Народної Партії у місцевих радах має намір запропонувати на найближчих сесіях обласних, міських та районних рад прийняти регіональний план антикризових заходів.

УНП пропонує також, аби депутати місцевих Рад звернутися до жителів областей, міст та районів із роз’ясненням, що купувати товари та послуги саме вітчизняних товаровиробників та підприємців, в першу чергу тих, що є роботодавцями для жителів області, району чи конкретного міста – означає підтримувати вітчизняні підприємства, а, отже, робити свій внесок у збереження робочих місць.

Пропонується передбачити й такі заходи, як «при проведенні масових мистецько-культурних та розважальних заходів видавати акредитацію на виїзну торгівлю товарами продовольчої та сувенірної групи лише тим підприємцям, які реалізовуватимуть під час заходів продукцію національного (місцевого) виробництва», а також «вжити відповідних економічних заходів щодо суттєвого зниження закладами громадського харчування та торгівлі, розташованими на території закладів освіти та охорони здоров’я, закупівлі та реалізації товарів імпортного виробництва (походження), аж до відмови у продовженні термінів дії оренди приміщень».

Законопроект "Про державні закупівлі в умовах фінансової кризи" 14 листопада зареєстрували в парламенті народні депутати України, представники Української Народної Партії Юрій КОСТЕНКО, Ярослав ДЖОДЖИК та Андрій ДАВИДЕНКО.

УНП переконана, що таким чином державні кошти спрямовуватимуться на стимулювання саме національного виробника, а, отже, і на збереження робочих місць для зайнятих у виробничому секторі української економіки, сприятимуть зростанню обсягів продажу саме українських товарів, що допоможе стабілізувати та зміцнити національну валюту.

Анастасія Нестерова

 
Форум по ремонту TV-SAT » Флейм » Говоримо на різні теми » Вихід із кризи є - КУПУЙ УКРАЇНСЬКЕ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024