Середа
24.04.2024, 08:34
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Загальний розділ » кнопа.інфо статті сайт підлітків
кнопа.інфо статті сайт підлітків
Rostyk7264Дата: Середа, 29.11.2017, 22:59 | Сообщение # 1
Глобальний модератор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 770
Статус: Відсутній
Левелапи, штампи, діти та інше - повинно бути наслідком хороших відносин, а не засобом їх досягнення.

Я вважаю що категорично не можна будувати стосунки з позиції хто кому що винен. Повинна бути свобода, при якій кожен намагається віддавати партнеру (виходячи зі своїх ресурсів).

Ось тут корінь всіх бід - величезна людська дурість. Помилка полягає в тому, що багато людей по дурості переходять на наступний етап відносин, коли на попередньому повний піздєць. Таким чином вони думають, що виправлять ситуацію, але по факту вони тупо акумулюють проблеми. Наприклад, настає повна жопа, люди розходяться і для збереження стосунків (як їм здається) переходять на новий етап - весілля. Звичайно ж піздєц нікуди не йде, і зовсім скоро все стає ще гірше - тоді приймається рішення завести дитину. Далі стосунки розвалюються або стають ніякими - і залишки мозку все ж підказують розбігатися, або продовжують робити дітей та жити в криках, скандалах та боях. Так от на новий етап можна переходити ТІЛЬКИ якщо на попередньому все відмінно, і ви з ним впоралися. Зрозумійте - шлюб, діти та інші дорослі радості - повинні бути наслідком повноцінних, міцних відносин. Тобто ось ви разом, вам комфортно, ви навчилися будувати міцні партнерські стосунки розписалися ітд. 

Спробуй дзеркаль мовляв, "не можемо бути разом? Шкода, доведеться обмежитися сексом. У вересні візьму відпустку - буду шукати ту, з якої зможемо". Не дозволяй дівчині говорити те, що тобі говорити не дозволено. Якщо почне неадекватить, то поясни те, що я описав вище. Не зрозуміє - некст. Якщо розумна, така хуйня не повториться в майбутньому. 

Нові відносини завжди кращі старих.

Всі дівчатка хочуть уваги, всі дівчатка хочуть під каблуком сопливого романтика, всі дівчатка "власниці", всі хочуть повідомлення-чатики-лайки та ін. типова фігня.

Дівчата самі будуть липнути.

Багато за таким принципом все життя самотні, т. к. чекають цього самого випадку. Я тобі з впевненістю скажу, що сам по собі випадок з'являється досить рідко, тому коли він станеться, будеш ти не готовий і не будеш вміти ним скористатися. До того ж цей "випадок" може підкинути крокодила (на 1-2 бали нижче тебе). Так що я тобі раджу самому брати відповідальність за своє життя і самому собі створювати випадки, при яких ти знайдеш дівчину, друга, роботу і все інше. Але якщо тобі так страшно покидати свою затишну зону комфорту, то можу дати пораду спецом в поля не ходити, АЛЕ як тільки побачив симпатичну дівчину - відразу підійшов і взяв телефон. За правилом 3х секунд. Ну і все "телефончики" обов'язково вкривай за 3хсвиданке до кінця. Тобто не так просто береш телефони або після 1го побачення думаєш, що вона недуже і забиваєш, а доводь до сексу. Оскільки цей досвід набагато важливіше, ніж уміти записати числа і пити каву.

Потрібно будувати стосунки з рівними, щоб не було хуйні

Зрозумій, всі партнери приблизно завжди рівні один одному. Ти практично ніколи не побачиш, щоб заможна супермодель тягне відносини з бомжем. Можна навіть рівняти за балами. 
Якщо, ти опускаєшся до дівчини яка на 1-2 бали нижче тебе, то спочатку ще є якийсь азарт "спокусити" дівчину. Але як тільки ти її спокусиш, то жага нового/незвіданого відступає, ти починаєш порівнювати і згадуєш колишніх/кращих, і тобі ця дівчина стає не цікава. Тому і потрібно вибирати нових дівчат, краще колишньої. Щоб, спокусивши чергову класну 6-тку, в ті хвилини аналізу/порівняння ти розумів наскільки вона краще колишньої та розумів, що є ще краще, і всі вони доступні. 

Тут дуже важливо розуміти, що якщо партнер вище тебе на 2 бали, він буде незадоволений своїм низкобальным супутником. Отже у відносинах буде хуйня, яку часто приймають за поганий характер". Але це не характер, це просто відносини погані. От уявіть у вас буде дівчина на 2 бали нижче (3-4 крокодил). Як будете до неї ставитися? Правильно, хуйово і на отєбись (нехай навіть вона дуже хороша людина). А чому, тому що у вас поганий характер? Ні, тому що дівчина вам не потрібна, стосунки погані, от ви і ставитеся до неї погано. А відбувається це тому, що успіх - це закономірний наслідок нерозвиненості розуму.

Якщо 1 партнер розвивається і набирає 1-2 бали, а другий сидить на попі без розвитку, то очевидно, що відносини будуть розвалюватися. І я тебе запевняю, той хто розвивається і розуміє свою ліквідність на ринку відносин. Робить некс абсолютно нормально, змінюючи партнера.
Вік, який передбачає сильні зміни в житті, завжди в зоні ризику. Ось конкретно якщо дівчина виходить на роботу, здобуває незалежність, за нею починають бігати хлопці набагато кращі тебе, то вона розуміє, що отримала левелап і дуже ймовірно, що вона кине свого хлопця який нижче рівнем її.
Краще будувати стосунки з дівчиною свого соц. кола. Наприклад: якщо ти безробітній і береш безробітну маленьку (рівну тобі дівчину), то зрозумій, що вона виросте і потрапить в соц. коло вище твого, тоді ти її втратиш.

Тому потрібно будувати стосунки з рівними, щоб не було такої хуйні, тоді шансів на успішні стосунки будуть вищі. Ну а зваблювати можна кого завгодно - тут немає обмежень.
Дівчата +7 розвитом/красою будуть зустрічатися з хлопцями теж не нижче 7-8рівня.  (аксіома). Потрібно критично вміти оцінювати себе. Інвестувати весь свій ресурс в себе з метою набрати пару балів і мати більше шансів на хороші стосунки з гарною дівчиною, які переходять у сім'ю. 

Висновок: не йти на компроміси, усвідомити від якого типажу дівчат тебе реально пре, будувати постійні відносини тільки з такими дівчатками. У відносинах ніколи не стояти на місці, розвиватися самому, тим самий підтримувати мотивацію розвиватися свої дівчині (як фізично, так і соціально). Якщо щось з цього порушено, усвідомив, що дівчина "не твоє", що вона стоїть на місці, то краще зробити некст зараз, ніж запустити все і бути заручником аргументів про "ну вона мені 8 років добре готує".

Кращий спосіб перевиховати партнера - стати самому краще. Найкраща мотивація - пряма, тобто ось я став охуєнний - ставай і ти кращою.
 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Загальний розділ » кнопа.інфо статті сайт підлітків
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024