Субота
20.04.2024, 14:30
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Короткий опис Samsung LE46A552P3R
Короткий опис Samsung LE46A552P3R
tv-sat-remontДата: Неділя, 15.03.2009, 20:40 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
Samsung LE46A552P3R має вишуканий дизайн, який гармонійно поєднується з покращуваною функціональністю. Цей телевізор зможе не тільки прикрасити будь-який інтер’єр, але ввести вас в світ телебачення високої чіткості, завдяки чому ви відчуєте себе учасником всіх подій що відбуваються на екрані.
Технологія Clear Panel
Це наша найбільш передова технологія, що дозволяє понизити рівень віддзеркалення світла від зовнішніх джерел освітлення. У поєднанні з форматом 1080 Full HD технологія Clear Panel забезпечує найбільш реалістичне відображення найглибших відтінків чорного, завдяки чому чорні тони не здаватиметься сірими і ви зможете побачити фантастичні деталі в темних сценах, не доступних раніше.
Технологія Wide Color Enhancer 2
На відміну від технології Wide Color Enhancer, поліпшуючої передачу двох проблемних квітів, технологія Wide Color Enhancer 2 дозволяє добитися поліпшення передачі всіх основних квітів (червоний, зелений, синій). Ця технологія дозволяє істотно поліпшити відображення найтонших відтінків синього, зеленого і червоного кольору, зробити їх більш насиченими і яскравими.
Динамічна контрастність 30000:1
Завдяки такій високій динамічній контрастності (до 30000:1), істотно збільшується кількість відтінків при переході від темного світлого. Це дозволяє істотно підвищити яскравість зображення і зробити його природнішим. Чим більше значення динамічної контрастності, тим більше глибоким стає чорний колір і тим більше деталей ви бачите в темних сценах.
 
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Короткий опис Samsung LE46A552P3R
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024