Четвер
28.03.2024, 12:07
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Samsung LE32A430T1
Samsung LE32A430T1
tv-sat-remontДата: Неділя, 15.03.2009, 20:40 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
Технологія DNIe+ забезпечує природне перенесення кольорів зображення. Ця технологія включає три технології поліпшення якості зображення:
технологію Contrast Enhancer (посилення контрасту), що аналізує яскравість початкового зображення і що максимізувала контраст шляхом оптимізації кривої Gamma;
технологію Motion Optimizer (оптимізації руху), що аналізує характер руху в початковому зображенні і контролюючу передачу деталей рухомих об’єктів для забезпечення плавності руху;
технологію Color Optimizer (оптимізатор кольору), що дозволяє оптимізувати перенесення кольорів в початковому зображенні і розширити колірну палітру для отримання яскравих і чистих колірних відтінків.
Функція Real Movie
Функція Real Movie проглядати фільми в оригінальному форматі, зняті із швидкістю 24 кадру в секунду, в максимальному дозволі 1080р. Новітні телевізори Samsung серії K. I. N. O. оснащені цій фукнцией, що дозволяють плеєрам Blu-Ray або ігровим консолям перетворювати зображення в оригінальному форматі 24к/с.
Технологія Wide Color Enhancer 2
На відміну від технології Wide Color Enhancer, поліпшуючої передачу двох проблемних квітів, технологія Wide Color Enhancer 2 дозволяє добитися поліпшення передачі всіх основних квітів (червоний, зелений, синій). Ця технологія дозволяє істотно поліпшити відображення найтонших відтінків синього, зеленого і червоного кольору, зробити їх більш насиченими і яскравими.
Динамічна контрастність 8 500:1
Завдяки такій високій динамічній контрастності (до 8 500:1), істотно збільшується кількість відтінків при переході від темного світлого. Це дозволяє істотно підвищити яскравість зображення і зробити його природнішим. Чим більше значення динамічної контрастності, тим більше глибоким стає чорний колір і тим більше деталей ви бачите в темних сценах.
 
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Samsung LE32A430T1
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024