Пятниця
19.04.2024, 00:17
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » LCD-телевізора JVC LT-Z46ZF7
LCD-телевізора JVC LT-Z46ZF7
tv-sat-remontДата: Неділя, 15.03.2009, 20:48 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ

В першу чергу відзначимо стильний дизайн з чорною рамкою, що відображає, навколо екрану.

Для підвищення якості зображення апарат оснащений фірмовою технологією DynaPix HD. Могутній 32-розрядний процесор працює удвічі швидше, ніж 96-мегагерцовый процесора обробки зображення, вживаного в колишніх моделях з DynaPix.

швидша обробка на вищих тактових частотах дає можливість обробляти всі формати HD аж до 1920х1080. Крім того, обробка всіх даних зображення виконується в реальному часі» - від прийому сигналу до шумозаглушення і управління кольором і контрастністю для забезпечення високоякісного зображення.

Процесор інтелектуальної схеми DinaPix HD постійно аналізує різні характеристики зображення, наприклад, реєструє рівень шуму вхідного сигналу, визначає, має сигнал чересстрочную або прогресивну розгортку, а також чи є він цифровим або аналоговим для забезпечення ефективної обробки. Крім того, він реєструє рухи зображення по діагоналі і кривим лініям, щоб усунути зубчатість контурів зображення.

Крім вказаних вище особливостей конструкції відзначимо екосенсор, за допомогою якого яскравість зображення автоматично регулюється відповідно до освітлення в кімнаті, що дозволяє понизити стомлюваність очей при перегляді, а також зменшити енергоспоживання.

РОЗ’ЄМИ: одна частина роз’ємів: кубло для навушників, 2 S-video входу, 1 роз’їм SCART, D-Sub, компонентний вхід, 3 композитних входу, направлені убік. Ще 2 роз’єми HDMI направлено вниз.

ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ: картинка відрізняється хорошим запасом по кольоровості, непоганою якістю відображення відтінків чорного, хорошим запасом по яскравості. Чорний колір на екрані достатньо глибокий і насичений.

Для зручності телеглядача передбачені передвстановлені режими зображення: «стандартний», «м’який», «яскравий», а також регулювання колірної температури: «холодна», «тепла», «нормальна».

Додатково присутні додаткові опції управління кольором, зображенням, опція «Розумне зображення», «Корекція MPEG шумів».

Дозвіл при відтворенні сигналу з компонентного входу склав близько 500 телевізійних ліній, що є досить добрим результатом навіть для телевізора такої діагоналі.

Фарби зображення трохи змінюються при перегляді з кута 65-70 градусів.

При відображенні рухомих предметів трохи помітні цифрові артефакти типу гребінки.

В цілому тілесні відтінки достатньо натуральні, особливо якщо виставити колірну температуру «потепліше». При сигналі з роз’єму HDMI роздільна здатність апарату склала близько 470 телевізійних ліній.

Картинка має великий запас по яскравості, непогана якість відображення відтінків чорного, причому при збільшенні контрастності вони відображаються ще краще.

 
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » LCD-телевізора JVC LT-Z46ZF7
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024