Субота
27.07.2024, 02:24
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
LCD-телевізора JVC LT-Z46ZF7
tv-sat-remontДата: Неділя, 15.03.2009, 20:48 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ

В першу чергу відзначимо стильний дизайн з чорною рамкою, що відображає, навколо екрану.

Для підвищення якості зображення апарат оснащений фірмовою технологією DynaPix HD. Могутній 32-розрядний процесор працює удвічі швидше, ніж 96-мегагерцовый процесора обробки зображення, вживаного в колишніх моделях з DynaPix.

швидша обробка на вищих тактових частотах дає можливість обробляти всі формати HD аж до 1920х1080. Крім того, обробка всіх даних зображення виконується в реальному часі» - від прийому сигналу до шумозаглушення і управління кольором і контрастністю для забезпечення високоякісного зображення.

Процесор інтелектуальної схеми DinaPix HD постійно аналізує різні характеристики зображення, наприклад, реєструє рівень шуму вхідного сигналу, визначає, має сигнал чересстрочную або прогресивну розгортку, а також чи є він цифровим або аналоговим для забезпечення ефективної обробки. Крім того, він реєструє рухи зображення по діагоналі і кривим лініям, щоб усунути зубчатість контурів зображення.

Крім вказаних вище особливостей конструкції відзначимо екосенсор, за допомогою якого яскравість зображення автоматично регулюється відповідно до освітлення в кімнаті, що дозволяє понизити стомлюваність очей при перегляді, а також зменшити енергоспоживання.

РОЗ’ЄМИ: одна частина роз’ємів: кубло для навушників, 2 S-video входу, 1 роз’їм SCART, D-Sub, компонентний вхід, 3 композитних входу, направлені убік. Ще 2 роз’єми HDMI направлено вниз.

ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ: картинка відрізняється хорошим запасом по кольоровості, непоганою якістю відображення відтінків чорного, хорошим запасом по яскравості. Чорний колір на екрані достатньо глибокий і насичений.

Для зручності телеглядача передбачені передвстановлені режими зображення: «стандартний», «м’який», «яскравий», а також регулювання колірної температури: «холодна», «тепла», «нормальна».

Додатково присутні додаткові опції управління кольором, зображенням, опція «Розумне зображення», «Корекція MPEG шумів».

Дозвіл при відтворенні сигналу з компонентного входу склав близько 500 телевізійних ліній, що є досить добрим результатом навіть для телевізора такої діагоналі.

Фарби зображення трохи змінюються при перегляді з кута 65-70 градусів.

При відображенні рухомих предметів трохи помітні цифрові артефакти типу гребінки.

В цілому тілесні відтінки достатньо натуральні, особливо якщо виставити колірну температуру «потепліше». При сигналі з роз’єму HDMI роздільна здатність апарату склала близько 470 телевізійних ліній.

Картинка має великий запас по яскравості, непогана якість відображення відтінків чорного, причому при збільшенні контрастності вони відображаються ще краще.

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024