Пятниця
19.04.2024, 18:28
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Toshiba 32WL66R
Toshiba 32WL66R
tv-sat-remontДата: Неділя, 15.03.2009, 20:48 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
Телевізор належить до нової лінійки Toshiba під назвою REGZA. Відмінною рисою цієї лінійки є фірмова передова технологія Meta Brain Pro, яка насправді включає цілий букет різних технологій по поліпшенню якості зображення

Особливості конструкції
По-перше, це придушення шумів MPEG -компрессии. Так, відеосигнал на DVD закодований в стислому MPEG-форматі. Meta Brain Pro доповнює роботу MPEG-декодера на DVD-програвачі, роблячи зображення гладшим.
По-друге - це корекція колірних артефактів, які при відтворенні DVD виникають із-за семплірованія у форматі 4:2:0, використовуваного при MPEG-компресії відеосигналу. Проте не всі DVD-програвачі можуть коректно декодувати такий сигнал, що приводить до виникнення «ефекту гребінки», найбільш помітного на діагональних лініях і цветонасищенних яскравих об’єктах. Meta Brain Pro коректує подібні негативні ефекти, роблячи контури об’єктів на екрані максимально гладкими.
І, нарешті, по-третє - це 3-мірний гребінчастий фільтр і перехресне шумозаглушення. При небажаній інтерференції даних колірного і яскравості каналів передачі відеозображення виникає перехресний колірний шум. Це приводить до появи колірних артефактів на межах квітів. Для вирішення цієї проблеми Meta Brain Pro використовує 3-мірний гребінчастий фільтр при підключенні по композитних роз’ємах і алгоритми перехресного шумозаглушення при компонентному підключенні.
Для рухомих об’єктів Meta Brain Pro проводить прогресивне сканування. На відміну від традиційної прогресивної розгортки Meta Brain Pro додатково проводить попіксельную оптимізацію місць стикування рядків сканування для усунення даного негативного ефекту.
Якість зображення
При підключенні джерела по компонентному входу роздільна здатність Тoshiba 32WL66R склала близько 450 телевізійних ліній. Картинка має великий запас по кольоровості і яскравості. Відтінки чорного відображаються з середньою детальністю, правда, при відхиленні від перпендикулярного до екрану напряму вони відображаються дещо гірше.
Цифрових артефактів на лініях похилих при відображенні рухомих предметів не помітно. При підключенні джерела по роз’єму HDMI телевізор продемонстрував роздільну здатність 450-460 телевізійних ліній. Правда, колірна палітра при цьому сигналі трохи більше насищена зеленню.
При відхиленні на 60 градусів від перпендикулярного до екрану напряму фарби зображення починали помітно змінюватися. Відтінки чорного відображалися з середньою детальністю. Відзначимо хороший запас по кольоровості, а також великий запас по яскравості. Білий колір відображається насиченим, чорний - дуже глибокий.
Цифрових артефактів при відображенні руху практично не помітно.

 
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Toshiba 32WL66R
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024