Четвер
25.04.2024, 13:13
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Sony KDL-32S2000
Sony KDL-32S2000
tv-sat-remontДата: Неділя, 15.03.2009, 20:49 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 867
Статус: Відсутній
Для підвищення якості зображення і збільшення кутів огляду новий телевізор від компанії Sony оснащений новою матрицею S-PVA

Особливості конструкції
Матриця хороша наступним: у звичайних матрицях для передачі півтонів використовують один наполовину відкритий піксель, який має різну яскравість залежно від кута перегляду. У новій же панелі S-PVA замість одного такого наполовину відкритого пікселя використовують два незалежні елементи - два пікселі, один з яких повністю відкритий, а інший повністю закритий, а вони практично не міняють свою яскравість залежно від кута перегляду. Завдяки цьому, кут огляду значно поліпшується.
Якість зображення
Дозвіл відеотракту телевізора по компонентному входу склав близько 440 телевізійних ліній.
Мабуть, завдяки новій матриці фарби зображення дійсно майже не змінюються при зміні кута перегляду - міняється тільки яскравість. Це великою плюс апарату.
В цілому Sony KDL-32S2000 володіє великим запасом по яскравості, на екрані добре розрізняються відтінки чорного кольору на темному фоні. Також можна відзначити великий запас по кольоровості.
Для зручності телеглядача присутні передвстановлені режими зображення: «Яскравий», «Стандартний», а також є «Індивідуальний» режим, де телеглядач може підстроїти якість картинки на свій смак.
Для підстроювання колірної палітри є регулювання температури зображення, причому в різних передвстановлених режимах можливості по настройці температури різні - десь немає «теплих» тонів.
На наш погляд, це регулювання краще виставляти трохи потепліше, інакше фарби можуть показатися небагато перенасиченими.
При відображенні рухомих предметів на лініях похилих небагато помітні цифрові артефакти типу гребінки.
Якість звуку
Аналогічно зображенню, телеглядач може скористатися передвстановленими режимами по звуку: «Динамічний», «Стандартний» або «Індивідуальний».
Регулювання високих і низьких частот дозволять підстроїти тембр звучання на свій смак, а функція навколишнього звуку - відчути себе в самому центрі подій.
Сервісні можливості
У новій моделі Sony KDL-32S2000 , в порівнянні з попередніми, небагато змінився дизайн меню.
Пульт також змінився, став ширшим. З крупними цифровими кнопками перемикання програм. Для навігації по меню використовується круглий джойстик.
Є функція Стоп-кадру в декількох модифікаціях. Так, при першому натисненні на відповідну кнопку картинка на екрані застигає, але в кутку з’являється маленька картинка (PIP), де продовжується дія. При повторному натисненні «картинка в картинці» зникає, при наступному натисненні стоп-кадр відміняється.
Доступні формати зображення: «16:9», «збільшений», «14:9», «оптимальний», «4:3».
У нижній частині пульта розташовані кнопки послідовного перемикання каналів і регулювання звуку.

 
Форум по ремонту TV-SAT » Телевізійна техніка » LCD,LED,OLED телевізори » Sony KDL-32S2000
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024