Четвер
28.03.2024, 12:27
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » «Сіті» стає дитячим каналом «Плюсплюс»
«Сіті» стає дитячим каналом «Плюсплюс»
AgentДата: Субота, 26.05.2012, 23:55 | Сообщение # 1
Профі по TV-SAT
Група: Адміністратор
Повідомлень: 996
Статус: Відсутній


Телеканал «Сіті» змінює програмну концепцію та логотип і стає дитячим каналом «Плюсплюс». Відповідні зміни до трьох ліцензій ТОВ «Гравіс» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 травня.

Телекомпанія провела власний аналіз потреб глядачів і дійшла висновку, що українське телебачення міє зробити крок до збільшення кількості дитячих програм і запуску сімейно-дитячого проекту в рамках телегрупи, повідомила заступник голови Нацради Лариса Мудрак.

Формат телеканалу з розважально-просвітницького з фільмопоказом стає дитячим з фільмопоказом. Кількість дитячих програм зростає з 35 хвилин на добу до 5 годин 45 хвилин, фільмопоказу - з 1 години 30 хвилин до 9 годин 39 хвилин. Натомість власне виробництво зменшується з 9 годин до 7 годин 5 хвилин, а обсяг іноземного продукту зростає до 11 годин 49 хвилин.

Запуск «Плюсплюс» відбудеться 4 серпня, повідомила генеральний продюсер телеканалу Наталія Вашко. Відповідаючи на запитання членів Нацради, вона розповіла, що канал готує низку дитячих програм власного виробництва. Зокрема, це програма про підготовку дітей до школи. Її виробляють спільно з департаментом дошкільної освіти Міністерства освіти. Проект про права дитини канал готує спільно з уповноваженим з прав дитини та «Телевізійною службою новин» «1+1».

Спільно з ЮНЕСКО «Плюсплюс» готує два проекти: «Щасливе дитинство» (30-секундні ролики про те, як зробити дитину щасливою) та «Казка на ніч» (5-хвилинна програма, де тата читатимуть казки дітям). Також канал показуватиме щоденники дитячого «Голосу країни», який виходитиме на «1+1».

Нагадаємо, у січні 2012 року група компаній «1+1» оголосила про намір перезапустити телеканал «Сіті». Повідомлялося, що канал стане сімейним та розширить свою тематику та аудиторію.


Світ єлектроніки для профі ---- http://tv-sat-remont.pl.ua/
 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » «Сіті» стає дитячим каналом «Плюсплюс»
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024