Четвер
28.03.2024, 22:43
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » ВІЖН ТБ (VIASAT) став реальністю
ВІЖН ТБ (VIASAT) став реальністю
RostykДата: Пятниця, 10.04.2009, 18:40 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Вас вітає компанія Vision TV – офіційний провайдер супутникового телебачення VIASAT в Україні!

Можливість підключитися до телебачення VIASAT з’явиться впродовж найближчих декількох тижнів, про що ми обов’язково повідомимо Вас додатково.

Для перегляду каналів телебачення VIASAT необхідно використовувати спеціальне обладнання –розроблений для української DTH платформи цифровий супутниковий приймач VIASAT SRT 7700, який відповідає міжнародним стандартам якості, з використанням системи умовного доступу VideoGuard, виробництва компанії NDS, найбільшого постачальника систем умовного доступу на світовому ринку.

Рекомендована вартість цифрового супутникового приймача буде становити 399грн.
Вартість встановлення обладнання буде ринковою.

До пакетів каналів VIASAT увійде максимальна кількість українських каналів, понад 60 каналів транслюватимуться українською та російською мовою.

Своїм абонентам VIASAT запропонує найцікавіші українські, російські, міжнародні телеканали різних жанрів: російське та голлівудське кіно, серіали та шоу, спорт і еротика, мода та музика, новини з усієї планети, мандри та незвідані світи, великі історії та сучасні знаменитості, екстрим та гумор тощо.

Абоненти мають можливість обрати один з трьох пакетів:

• «VIASAT Сімейний», вартість якого 48 грн.

До цього пакету входять канали для дозвілля у сімейному колі.

Серед них українські канали: 1+1, Кіно, City, ICTV,СТБ, Новий Канал, ТРК Україна, ТЕТ, 5Канал, М1, News24, OTV, UBC (TV-100), Star TV, M2 Естрада, Рада, КРТ, Глас;

канали міжнародних новин: France 24 EN, France 24 FR, DW, TV 5 France, Al JazeeraEN, Euronews, BBC World, Вести;

канали для усієї родини: Fox Crime, Русский Иллюзион, AXN Sci-Fi, Cartoon Net., Hallmark, Детский, Kids Co, Discovery Channel, Viasat History, Viasat Explorer, VH1, TCM, РТР-международный, НТВ Мир, Россия сегодня (англ), ТВЦ, Аджара, 1-ый канал международный, РБК тощо.

• «VIASAT Популярний», вартість якого становить 85 грн.

У межах цього пакету, крім усіх каналів пакету «VIASAT Сімейний», абоненти також отримують цікаві тематичні канали, такі як: Jetix, Zone Club, Zone Reality, Fox Life, Discovery-Civilіsation, Discovery-Science, Nickelodeon, Extreme Sport тощо.

• «VIASAT Престижний» , вартість якого 135 грн.

На додачу до усіх каналів пакетів « VIASAT Сімейний» та «VIASAT Популярний», абоненти отримують найкращі кіно-канали разом з деякими нічними розвагами, а саме: TV1000, TV1000 Rus, TV XXI, MGM, The Adult Channel, Spice тощо.

До того ж абоненти мають можливість приймати канали, що транслюються вільно, а також радіостанції. Їхня кількість залежить від особливостей обладнання (кількість прийомних LNB, спрямованих на супутники Sirius, Amos, Hot Bird).

При підключенні абоненти можуть внести передплату й отримати знижку на певний період. При оплаті єдиною квитанцією вартості послуги VIASAT на 3 місяці, знижка складає 5%, на 6 місяців – 10%, на 12 місяців – 15% відповідно.

Повну інформацію щодо підключення, перегляду каналів телебачення VIASAT та придбання обладнання, Ви отримаєте після комерційного запуску, завітавши до нашого офіційного сайту www.viasat.ua або зателефонувавши до Центру інформаційної і сервісної підтримки 8-800-500-4-600.


http://sat-prof.com.ua/
 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » ВІЖН ТБ (VIASAT) став реальністю
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024