Пятниця
26.04.2024, 19:15
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » Новини телеканалів
Новини телеканалів
RostykДата: Вівторок, 01.12.2009, 14:39 | Сообщение # 16
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
«Інтер» назвав українську версію Wipeout «Битва українських міст»

01-12-2009

Українська версія формату Wipeout компанії Endemol вийде на «Інтері» під назвою «Битва українських міст» («БУМ»). Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нагадаємо, «Інтер» придбав цей формат наприкінці листопада 2009 року.

За інформацією прес-служби каналу, особливістю української версії Wipeout буде те, що кожен учасник змагатиметься не сам за себе, а за честь свого міста. Участь у програмі візьмуть 26 команд, що представлятимуть обласні центри України. До складу «збірних» увійде по 5 представників: два чоловіки, дві жінки та відома особистість, яка народилась у цьому місті. Зйомки відбудуться у лютому в Аргентині.

Також прес-служба «Інтера» повідомляє про відкриття сайту проекту - http://bum.inter.ua/uk/, де подаватиметься вся інформація про проект та кастинги.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Вівторок, 01.12.2009, 19:00 | Сообщение # 17
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Film.ua зняв для «Інтера» фільм про другу світову війну «Паршиві вівці»

01-12-2009

Film.ua разом з «Інтер Медіа Продакшн» завершив зйомки війського екшну «Паршиві вівці». Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

В ефірі «Інтера» проект вийде весною 2009 року до 65-річчя перемоги над фашизмом.

За словами продюсера Film.ua Production Сергія Антонова, це буде «жорстке правдиве кіно про війну». Режисер картини Сергій Чекалов.

За інформацією компанії, це історія про 7 ув'язнених, які втікали під час другої світової війни з зони, та вступили у битву з німецькими диверсійними загонами. Для зйомок фільму під Києвом було відтворено село, а на навчальній базі спецпідрозділу «Барс» побудовано зону з бараками, вишками та колючим дротом.

Як повідомили ТК у прес-службі Film.ua, переговори щодо продажу «Паршивих овець» на російський ринок розпочнуться після завершення роботи над фільмом.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Вівторок, 01.12.2009, 19:01 | Сообщение # 18
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Міліція забирає комп’ютери у нікопольскої газети через неліцензійне програмне забезпечення

01-12-2009

У редакції нікопольської газети «Проспект трубніков» 1 грудня обласне управління по боротьбі з економічною злочинністю вилучає комп'ютери, мотивуючи тим, що вони користуються неліцензійним програмним забезпеченням. Про це ТК повідомила юрист Національної спілки журналістів Тетяна Котюжинська.

«Редактору погрожують, що якщо він не підпише протокол, то його заберуть у відділок», - розповіла ТК Котюжинська.

Медіаюрист характеризує ситуацію як «дуже серйозну», і додає, що раніше з такої причини припиняли діяльність ЗМІ лише в Росії та Білорусі.

«Я телефоном роз'яснила представникам управління, що в період виборчої кампанії парламент заборонив проводити будь-які перевірки ЗМІ», - сказала Тетяна Котюжинська.

ТК намагається отримати коментар редактора газети «Проспект трубніков» та обласного управління по боротьбі з економічною злочинністю.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Середа, 02.12.2009, 13:14 | Сообщение # 19
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Теледебати на Першому каналі відбудуться з 4 по 15 січня

02-12-2009

З 4 по 15 січня 2010 року в ефірі Першого національного пройдуть телевізійні дебати кандидатів у президенти України. Про це йдеться у постанові Центральної виборчої комісії, яка була прийнята 1 грудня.

Як повідомили ТК у прес-службі ЦВК, після завершення передвиборної агітації на НТКУ відбудеться жеребкування пар кандидатів. Після цього у прямому ефірі пройдуть теледебати, у них кандидати мають брати участь особисто без посередництва своїх представників.

За 10 хвилин до ефіру, визначається учасник, який отримає право першим виступати. Форматом передбачена можливість кандидатів ставити один одному запитання та відповідати на них

Тривалість дебатів 60 хвилин. У разі якщо, хтось з кандидатів не прийде на ефір, його опонент отримає 30 хвилин ефірного часу для власної агітації.

Теледебати вийдуть у праймі Першого національного - у проміжок між 19 та 22 годиною.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Середа, 02.12.2009, 15:03 | Сообщение # 20
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
«1+1» тимчасово зняв з ефіру «Сеанс з Кашпіровським»

02-12-2009

«1+1» тимчасово припинив показ містичної програми «Сеанс з Кашпіровським». Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі каналу.

Як пояснила ТК програмний директор «1+1» Вікторія Шульженко, канал задоволений придбаним продуктом, проте шукає для нього інший слот.

«Це дуже хороший продукт, але ми намагаємось знайти для нього новий слот», - сказала вона.

За словами Шульженко, «Сеанс з Кашпіровським» планується повернути в ефір після нового року.

Поки що програму в сітці змінив кінопоказ.

Нагадаємо, на «1+1» «Сеанс з Кашпіровським» виходив з 6 листопада щоп'ятниці о 20.15. Програму присвячено дослідженням екстрасенсорних впливів, телепатії, телекінезу, привидів, сновидінь, зурочень тощо.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Четвер, 03.12.2009, 12:50 | Сообщение # 21
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
«Караоке на Майдані» переходить на СТБ

02-12-2009

З 20 грудня проект «Караоке на майдані» виходитиме на СТБ. Про це повідомляє прес-служба каналу.

У середині грудня у автора та ведучого програми Ігоря Кондратюка закінчується контракт з «1+1». З його словами, вдалий досвід співпраці з СТБ - участь у журі проекту «Україна має талант» - сприяв тому, що він вирішив прийняти пропозицію каналу.

«Зараз СТБ, на мій погляд, - головний шукач талантів в Україні. А саме цією справою я займаюсь вже не один рік», - цитує прес-служба ведучого. Окрім цього Ігор Кондратюк увійде до складу журі другого сезону «Україна має талант». «Караоке на майдані», як і раніше, виходитиме в неділю зранку - близько 11 години.

Також перехід пана Кондратюка на СТБ пов'язаний з запуском талант-шоу The X Factor, яке канал придбав у жовтні цього року. У цій програмі він виступить не лише в якості члена журі, а і як креативний продюсер.

«Для нас дуже важливий досвід Ігоря у створені цього проекту. Він як ніхто інший знає, що таке відбір кращих вокальних талантів та їх подальшого розвитку», - зазначив генеральний директор СТБ Володимир Бородянський. - Що ж до «Караоке», то це легендарний проект і ми дуже раді, що на СТБ на одну легенду стало більше. З Ігорем приємно працювати, він професіонал. Думаю він швидко увійде до нашої команди, і стане обличчям каналу».

Нагадаємо, «Караоке на майдані» виходило на «1+1» з 2007 року, до цього проект транслював телеканал «Інтер».

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Четвер, 03.12.2009, 12:51 | Сообщение # 22
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Супутникова платформа MYtv офіційно оголосила про вихід на ринок

03-12-2009

30 листопада оператор супутникового зв'язку Digital Fly Ukraine офіційно оголосив про запуск національної платформи супутникового телебачення MYtv і запустив сайт http://www.mytv.ua/.

Як повідомляється в офіційному релізі, компанія є власністю кіпрської інвестиційної холдингової компанії Kesongs Enterprises, власники якої - південноафриканська і американська групи, що мають інтереси в ряді приватних компаній різних сфер діяльності. Компанія має «багаторічний досвід запуску DTH-платформ в різних країнах світу: Ізраїлі, Індії, Румунії, Японії, США». Однак до африканського оператора супутникового зв'язку My TV проект не має ніякого відношення, наголошують у Digital Fly Ukraine.

Digital Fly Ukraine використовує ресивери формату HD з функціями відеомагнітофона, а також програмне забезпечення. За допомогою цього обладнання глядач зможе записувати програми (одночасний запис 2 телепрограм); зберігати фільми та створювати власну відеотеку (ресивер має жорсткий диск з обсягом понад 500 годин запису); «перемотувати» будь-яку програму на 45 хвилин назад; зупиняти перегляд телепрограми і продовжувати його згодом.

Компанія обіцяє гнучкість у формуванні пакетів каналів і надання «унікального контенту». «По суті, користувач сам зможе сформувати пакет каналів, які він хоче дивитися. Або ж вибрати з пропонованих пакетів і доповнити», - йдеться повідомленні.

Незалежний експерт з телебачення Олександр Глущенко, каже, що поштучний продаж каналів технічно можливий в IPTV або в системах, де не використовується кодування за допомогою карток. На його думку, йдеться про додаткові пакети, а не канали, тому що поштучний продаж каналів загрожує виявитися нерентабельним.

За інформацією експерта, платформа передбачає «базовий» пакет вартістю 9 доларів. Канали, які не увійдуть до нього, розбиватимуться на тематичні додаткові пакети за жанрами вартістю 3-6 доларів. Вартість «повного» пакету не перевищуватиме 22 долари на місяць.

Програмне наповнення MYtv будуватиметься за тими ж принципами, що й в усіх операторів платного телебачення: українські канали, російські тематичні та іноземні перекладні. «На етапі впровадження послуги оригінальних телеканалів або власного виробництва не буде. Також не буде у складі MYtv оригінального спортивного контенту, зокрема футболу, права на який належать "Поверхность" і ТРК "Україна". Перша пропонує на платформі "Поверхность+" 4 футбольні канали власного виробництва, друга в листопаді уклала ексклюзивну угоду з "Віжн ТБ" і протягом трьох років канал "Футбол" можна побачити тільки у складі пакету Viasat», - нагадує пан Глущенко.

Оскільки супутникова передавальна up-link станція належить компанії STN і знаходиться на території Словенії, на платформу зможуть не потрапити деякі українські канали, зокрема Перший автомобільний, Biz-TV, «ЧП-Інфо», які мовлять із супутника Eutelsat W4, сигнал якого не покриває Словенію. Також може не бути Першого національного. Офіційно НТКУ супутникове мовлення не веде, а «Віжн ТБ», для якої Перший підіймають на супутник Sirius 4, навряд ділитиметься сигналом з конкурентом. «Вихід із ситуації - підйом для своїх потреб сигналу певних каналів з території України або перегон за допомогою оптиковолоконних ліній, що зумовлює подорожчання проекту», - резюмує пан Глущенко.

Зателефонувавши до контакт-центру MYtv, ТК дізналася, що наразі компанія пропонує один пакет каналів «Необмежений», який включає понад 80 телеканалів різної тематики. Плюс абонент може приймати понад 200 FTA-каналів (у вільному доступі) із супутників Thor 3/6, AMOS 2/3 і Sirius 4.

Олександр Глущенко піддає сумніву цю заяву: «Припустімо, що Digital Fly Ukraine може сформувати під себе пакет з 80 каналів і ретранслювати їх через орендовані транспондери із супутника Thor 6. Можливо, компанія перепідніматиме українські канали із сусідніх супутників у складі пакету MYtv. Тоді навіщо використовувати для його прийому антену з трьома конверторами для прийому сигналу із супутників Thor 3/6, AMOS 2/3 і Sirius 4? Що абонент прийматиме з них, якщо ці канали увійшли до складу MYtv? І головне - на цих супутниках немає 200 FTA-каналів. Виходить, це невдалий рекламний трюк?».

З 25 листопада по 20 січня діє акційна пропозиція MYtv, за якою абонентам пропонують ресивер MYtv HDMAX та пакет «Необмежений» за спеціальною ціною: на 6 місяців за 389 доларів, на 12 місяців - за 476 доларів. Інша акція діє з 16 листопада по 15 березня і закликає клієнтів підключити 7 друзів і отримати ще один ресивер безкоштовно.

Однак, на думку незалежного експерта, для нового гравця головне - ціна входу для потенційного абонента. «Чим нижча буде вартість підключення, тим більше шансів у компанії прискорити темпи нарощення абонентів. Також компанії слід зробити акцент на аудиторію в населених пунктах і передмістях з населенням від 50 тисяч. Але тут доведеться конкурувати з компанією "Віжн ТБ", яка надає ресивер за 1 гривню і веде активну маркетингову та рекламну політику», - резюмує пан Глущенко.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Пятниця, 04.12.2009, 15:38 | Сообщение # 23
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
ICTV запускає проект про селебрітіз «Під прицілом»

04-12-2009

19 грудня на ICTV стартує новий проект власного виробництва «Під прицілом». Про це повідомляє прес-служба каналу.

За інформацією прес-служби, у проекті зірки та їх оточення, юристи, психологи, журналісти та продюсери самі коментуватимуть резонансні події шоу-бізнесу і відверто розповідатимуть про «темні сторони популярності». За інформацією каналу, в проект «Під прицілом» потраплять не лише українські селебрітіз, а й зарубіжні. Журналісти ICTV співпрацюватимуть зі скандально відомими колегами та папарацці з Росії

«Ми робимо спробу поглянути на "зірку" без зайвого зіркового пилу. Резонансні явища із світу шоу-бізнесу ми препаруємо, розглядаючи їх під мікроскопом, збирамо всі можливі точки зору, не даючи оцінок», -цитує прес-служба керівника департаменту власного виробництва ICTV Оксану Дихніч.

Перший випуск програми під назвою «Тіла на показ» розповідатиме про «оголення» у вітчизняному шоу-бізнесі.

Проект виходитиме щосуботи о 17:00.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Пятниця, 04.12.2009, 15:39 | Сообщение # 24
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
«Інтер» продав «Сватів» на канал «Росія»

04-12-2009

«Інтер» продав телефільми «Свати», «Свати-2» та однойменний серіал телеканалу «Росія». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нагадаємо, всі три проекти вийшли в ефірі «Інтера» у листопаді і мали високі показники. Виробництво фільмів здійснювали канал та «Студія Квартал 95» спільно з компанією «Київтелефільм».

Ані умови продажу, ані суму угоди з «Росією» «Інтер» не розголошує.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Субота, 05.12.2009, 13:22 | Сообщение # 25
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Сайт Бі-бі-сі переорієнтувався на молоду аудиторію

05-12-2009

4 грудня оновлений сайт Української служби Бі-бі-сі розпочав повноцінну роботу. Розробку порталу здійснював департамент Бі-бі-сі «Медіа майбутнього».

За словами продюсера української служби Бі-бі-сі Олександра Гриба, відтепер веб-ресурс «Бі-бі-сі. Мій світ» є мультимедійнішим, інтерактивнішим та орієнтованішим на молоду аудиторію.

«Провівши маркетингові дослідження, ми зрозуміли, що наш веб-сайт мало знають в Україні, де українська служба відоміша як радіо. Разом з тим, країнах Західної Європи та Північної Америки популярніший наш портал. Саме завдяки йому українці дізнаються про події, що відбуваються в Україні. Тож ми хочемо переорієнтувати наш портал на українську молоду аудиторію, яка більш схильна до користування інтернетом», - сказав він.

За його словами, особливу увагу тепер приділено відео. Окрім англомовних сюжетів про події у світі, на сайті викладатимуть оригінальні відеоінтерв'ю з гостями студії Бі-бі-сі, а також цікаві ролики про різноманітні аспекти життя в Великобританії, «від графіті до подорожуючого кота». Крім того, інформуватимуть про діяльність української громади.

«З часом ми плануємо сформувати команду, яка займатиметься відеопродукцією у Києві, і розширити наші відеокліпи за рахунок цього. До того ж у наших читачів та слухачів нового сайту буде можливість передавати Бі-бі-сі свої відео- та аудіоматеріали», - додав пан Гриб.

Також на сайті планують запуск блогів «сучасного формату». Окрім цього, за словами пана Гриба, на сайті з'явиться ще одна унікальна функція: «Коли читач знайомиться з нашою новиною, він має можливість проглянути додатковий список новин провідних українських видань на цю ж тему, автоматично закодованих за ключовими словами. Таким чином ми намагаємось перетворити сторінку української служби на інформаційний центр українського інтернету».

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
AgentДата: Середа, 09.12.2009, 13:51 | Сообщение # 26
Профі по TV-SAT
Група: Адміністратор
Повідомлень: 996
Статус: Відсутній
Сейлз-хаус групи «Інтер» склав шоп-лист на 2010 рік

08-12-2009

Група «Інтер» визначилася з базовими розцінками на рекламний час своїх телеканалів. Відповідно до складеного шоп-листа (з яким можна ознайомитись тут), базове СРР «Інтера» залишиться на рівні $1500 у прайм та $1250 в офф-прайм (курс - 5,05), як і було в шоп-листі 2009 року.

На інших канали групи СРР підніметься у порівнянні з 2009 роком. Наприклад, на НТН та К1 - з $1000 до $1400 у прайм. Проте базова аудиторія у нових прайсах запропонована інша. За 18+ продаватиметься лише сам «Інтер», тоді як К1 і «Мегаспорт» - за 18-45, НТН - за 18-54 (нагадаємо, на таку ж аудиторію переходить і «1+1»), К2 - за Ж18-50 тощо.

При цьому продавці групи готові розглядати можливість продажів за іншими цільовими аудиторіями, які цікавлять рекламодавця. «До вашого розпорядження пропонується група телеканалів для всієї сім'ї. Позиціювання кожного з каналів на відповідну актуальну ЦА дає вам можливість чіткіше вибудовувати комунікації для всього різноманіття торгових марок ваших клієнтів. На додачу до цього хочу повідомити про нашу готовність з наступного року проводити продажі на базі інших специфічних ЦА, які обрані продуктами/брендами рекламодавців як стратегічні», - зазначається у супроводжувальному повідомленні Дмитра Дутчина.

Також зазнають змін сезонні коефіцієнти. У «депресивні» для реклами періоди вони знизяться до -45%, у «гарячі» - піднімуться до 33-37%. При цьому знижки та націнки вводяться для кожного тижня, тоді як раніше вони були помісячними.

Шоп-лист розроблений для випадків, коли майже весь бюджет клієнта розподіляється на групу «Інтер». Конфігураційна знижка при цьому становить 30%, базовий СРР по всьому пакету - $424,43. «Це лише один з прикладів того, що може бути. Насправді сезонні, конфігураційні знижки та інші деталі обговорюватимуться в індивідуальному порядку з кожним клієнтом», - додав у розмові з кореспондентом ТК Дмитро Дутчин.

З документу також випливає, що співпраця з «Первым каналом. Всемирная сеть» у наступному році продовжиться. Додатково цю інформацію підтвердив головний комерсант групи Олег Павленко. Нагадаємо, плани щодо ПКВС мала група «Відео Інтернешнл».

«Телекритика»


Світ єлектроніки для профі ---- http://tv-sat-remont.pl.ua/
 
AgentДата: Середа, 09.12.2009, 13:51 | Сообщение # 27
Профі по TV-SAT
Група: Адміністратор
Повідомлень: 996
Статус: Відсутній
На ICTV вийде інтелектуально-еротичне шоу «Помилаандерсон» з Кузьмою Скрябіним

09-12-2009

Взимку на каналі ICTV стартує нове праймове шоу «Помилаандерсон» за форматом компанії Zodiak Sexy Car Wash. Проект вестиме Кузьма Скрябін. Про це повідомляє Media Business Reports.

Виробництво проекту для каналу здійснює Film.ua Television. За інформацією ТК, сьогодні останній знімальний день програми.

За жанром «Помилаандерсон» - інтелектуальне шоу з елементами еротики. У студії програми двоє відомих чоловіків відповідають на запитання. Якщо відповідь є правильною, то дівчина у напівпрозорій сукні миє його машину. Гра складається з трьох раундів по три запитання. Таким чином учасник може збільшити кількість дівчат, які митимуть його машину, до трьох, а у фіналі має шанс отримати головний приз: всі 6 дівчат митимуть не лише його машину, а і його самого.

Участь у шоу візьмуть діджеї, головні редактори відомих журналів, спортсмени та інші.

У прес-службі ICTV ТК відмовились коментувати цю інформацію.

«Телекритика»


Світ єлектроніки для профі ---- http://tv-sat-remont.pl.ua/
 
AgentДата: Середа, 09.12.2009, 13:51 | Сообщение # 28
Профі по TV-SAT
Група: Адміністратор
Повідомлень: 996
Статус: Відсутній
Ющенко підозрює, що відключення телеканалів було провокацією проти нього

09-12-2009

Президент України Віктор Ющенко просить правоохоронні органи перевірити, чи не було диверсією вчорашнє відключення телеканалів, пов'язане з аварією на телевежі, повідомляє УНІАН.

Таке доручення глава держави дав на нараді з питань протидії корупції, контрабанді, нелегальній міграції та наповнення держбюджету.

«Чому не було вчорашньої трансляції мого виступу у Волинській області, чому за дві секунди до мого виступу згорів трансформатор?», - спитав президент.

Він попросив правоохоронні органи розібратись і доповісти нації, «хто стоїть за цією провокацією».

Президент НТКУ Василь Ілащук в коментарі ТК зазначив, що трансляція виступу президента була перервана, але Перший національний покаже її в запису, коли буде відновлено сигнал.

Нагадаємо, через аварію, яка трапилася близько 16-ї години 8 грудня, перервалася трансляція низки телерадіокомпаній на території всієї України. Причиною припинення трансляції з телевежі Київської філії Концерну РРТ стала аварія на трансформаторній підстанції, зумовлена виходом з ладу запобіжників.

«Телекритика»


Світ єлектроніки для профі ---- http://tv-sat-remont.pl.ua/
 
RostykДата: Пятниця, 26.03.2010, 21:13 | Сообщение # 29
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Sky News HD розпочав мовлення на супутнику ASTRA 2B

На транспондері британської супутникової платформи Sky розпочав мовлення телеканал Sky News HD, що ідентифікується як "9020".

Sky News HD - HD версія популярного британського новинного каналу Sky News. На даний момент Sky News HD веде тестове мовлення на супутнику ASTRA 2B (28,2 E).

Технічні параметри:

Супутник: Astra 2B (28.2 °E);

Частота: 12,460 ГГц;

Поляризація: H;

SR: 29500;

FEC: 3/4;

Кодування: NDS VideoGuard

За матеріалами: Satkurier


http://sat-prof.com.ua/
 
AgentДата: Середа, 23.01.2013, 12:21 | Сообщение # 30
Профі по TV-SAT
Група: Адміністратор
Повідомлень: 996
Статус: Відсутній
Смотрите телеканал 24 Техно в открытом доступе

Уважаемые владельцы приемного телевизионного спутникового оборудования!

Начиная с сегодняшнего дня и до 27 января 2013 года телеканал «24ТЕХНО» помимо предложения Xtra TV будет также доступен в открытом доступе всем любителям спутникового ТВ, которые принимают сигнал со спутника Amos 3 (4W).
Параметры приема телеканала: спутник Amos 3 (4W), частота 11222, скорость потока 30000, FEC-5/6, поляризация – горизонтальная, сетевой поиск - включен.

Наслаждайтесь круглосуточным научно-развлекательным телеканалом о технике, технологиях и невероятных экспериментах. Фееричные инженерные решения – свободные и парадоксальные - предстанут перед вами в мега-аттракционе идей и новых технологий.
Напоминаем, что телеканал «24ТЕХНО» входит в платный пакет «Познавательный+» предложения Xtra TV, в котором помимо телеканала «24ТЕХНО» вы сможете смотреть такие замечательные каналы как «Моя Планета» и «Наука 2.0». Стоимость пакета «Познавательный+» составляет 16 грн/мес с учетом НДС.


Світ єлектроніки для профі ---- http://tv-sat-remont.pl.ua/
 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » Новини телеканалів
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024