Пятниця
29.03.2024, 12:06
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Дорогий Гість, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам Зареєструватись!!! обо зайти на сайт як користувач.
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » Новини телеканалів
Новини телеканалів
RostykДата: Четвер, 12.11.2009, 01:21 | Сообщение # 1
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Перепозиціонування Q-TV завершиться у січні

11-11-2009

Телеканал Q-TV, що входить до StarLightMedia (холдинг Віктора Пінчука) завершить перепозиціонування до січня 2010 року. Про це 11 листопада на прес-конференції заявив Володимир Бородянський, голова правління СТБ (Q-TV - «дочірній» проект цього каналу).

За словами пана Бородянського, планується знизити градус провокаційності каналу та запустити на ньому серіали. Якого роду будуть ці серіали - не уточнюється. Результатом змін має стати зростання частки телеперегляду Q-TV до 1% за аудиторією 14-49.

Як повідомляла ТК, Q-TV мають переформатувати, але не радикально.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Четвер, 12.11.2009, 01:22 | Сообщение # 2
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Нацрада хоче контролювати експертну раду з питань діяльності мас-медіа під час виборів?

11-11-2009

11 листопада Національна рада з питань телебачення та радіомовлення повторно прийняла рішення про ініціювання створення експертної ради з питань діяльності телерадіоорганізацій під час виборів, яка надаватиме фахові висновки щодо агітаційних виборчих матеріалів та спірних ситуацій у разі їх виникнення між суб'єктами виборчого процесу.

Як вже повідомляла ТК, аналогічне рішення було прийняте на засіданні 28 жовтня. А 5 листопада Незалежна експертна рада оголосила про початок своєї роботи. До її складу увійшли 18 експертів сфери медіа, права та виборів. Очолює раду секретар НСЖУ, президент Асоціації медіаюристів Тетяна Котюжинська, секретар - керівник Індустріального телевізійного комітету Катерина Котенко.

Однак член Нацради Віталій Шевченко на сьогоднішньому засіданні наголосив, що Національна рада не ініціювала створення цього органу.

«І я цікавився в ЦВК, вони теж про це нічого не знають. Якщо ми хочемо мати такий результативний дорадчий орган, який буде авторитетним для двох регуляторних органів і рішення якого не ставитимуться під сумнів, то, очевидно, що Нацрада та ЦВК мають ініціювати це створення, а не чекати, поки в громадському порядку виникатиме один, другий орган. Необхідне формальне рішення, яке поставить все на свої місця», - наголосив пан Шевченко.

Також, за його словами, склад створеної ради «варто брати як базовий», але з урахуванням інших пропозицій від громадських організацій.

«Вже дехто перепитував, як створювався той орган, про який повідомляла "Телекритика", оскільки громадськість не знала про те, що він створюється, і не могла запропонувати себе до цього складу», - сказав Шевченко.

Перший заступник голови Нацради Андрій Мірошниченко також наголосив, що про створення Незалежної експертної ради дізнався з повідомлення «Телекритики».

«Тому, якщо ми два тижні тому ініціювали своїм рішенням її створення, а далі я читаю про її створення на сайті, мене це трошки дивує. Якщо є ініціатива, всі прекрасно знають, що у нас двері відкриті», - зазначив Мирошніченко.

Також він додав, що перелік членів, які увійшли до ради ні в кого «не викликає питань», суперечливою може бути хіба що участь представників ІТК.

«По великому рахунку - це лобістька, а не громадська організація. Але ця дискусія триває завжди», - зауважив пан Мирошніченко.

Тим часом голова Незалежної експертної ради Тетяна Котюжинська у коментарях ТК, зазначила, що сьогоднішнє рішення Нацради прийняте через непорозуміння.

«Нацрада вже приймала таке саме рішення, і на його підставі була створена експертна рада. Тому я думаю, що найближчим часом це непорозуміння буде розібрано і буде цілком спокійна співпраця експертної ради та Нацради», - сказала пані Котюжинська.

За її словами рада створювалась з ініціативи громадської ради при Нацраді, яка визначила, що є потреба у створенні такої ради, і запропонувала Національній раді розглянути питання, вирішити його позитивно, і звернутись до ЦВК.

«Експертна рада є громадською, тому Нацрада та ЦВК не можуть жодним чином впливати на склад цієї ради, її рішення та дії. Але відповідно до положень, Нацрада та ЦВК погоджуються надсилати запити на розгляд і враховувати висновки та рекомендації», - сказала Тетяна Котюжинська.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Пятниця, 13.11.2009, 20:02 | Сообщение # 3
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Григорій Тичина залишив посаду голови правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"»

13-11-2009

З 13 листопада голова правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» Григорій Тичина залишив посаду за згодою сторін. Виконуючим обов'язки першого заступника голови правління ЗАТ «Телекомпанія "ТЕТ"» призначено Максима Варламова. Про це ТК повідомила прес-служба каналу.

«Я вдячний колективові телекомпанії за роки плідної співпраці, реалізовані проекти й професіоналізм», - зазначив Григорій Тичина.

Григорій Тичина працював у Телекомпанії ТЕТ з 2000 року, з 2003-го - очолював ТЕТ.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Понеділок, 16.11.2009, 14:56 | Сообщение # 4
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Перший національний запускає інтернет-трансляцію підготовки Дитячого «Євробачення»

16-11-2009

Перший національний запускає щоденну інтернет-трансляцію підготовки Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2009». Відповідне повідомлення опубліковано на сайті каналу.

З 10:00 до 22:00 відео буде репрезентовано на сайтах www.junioreurovision.tv та www.1tv.com.ua. Відвідувачі ресурсів зможуть відстежувати перебіг подій на головній сцені конкурсу, за лаштунками, у гримерках, у дитячій кімнаті відпочинку та знімальних майданчиках тощо.

Як писала ТК, Після спалаху епідемії грипу в Україні НТКУ звернулася до Міністерства охорони здоров'я та Всесвітньої організації охорони здоров'я щодо доцільності проведення «Євробачення». 4 листопада відбулося засідання Кабінету Міністрів, на якому розглядали це питання, однак остаточне рішення прийняте не було. На урядовому засіданні міністр юстиції Микола Оніщук пояснив, що проведення масових акцій і заходів в областях України, де не введено карантин, не заборонено. Таким чином, уточнив міністр, на сьогоднішній день немає жодних сумнівів, що в Києві може проводитися дитячий конкурс «Євробачення».

Сьогодні, 16 листопада, Фракція Партії регіонів висловила стурбованість проведенням конкурсу у зв'язку з епідемією. «У даний час йде заїзд на Євробачення. При цьому школи в Україні закриті ... цікавий карантин, вибірковий, виходить», - зауважив на засіданні погоджувальної ради перший заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, пише «Новинар».

«Ми повинні отримати об'єктивну відповідь: якщо є карантин у нашій державі, то що означає проведення заходів, коли будуть задіяні десятки тисяч людей, у тому числі зі всієї Європи дітей?», - наголосив він. За словами пана Єфремова, таку відповідь повинні дати спеціалісти, а не прем'єр-міністр.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин на засіданні погоджувальної ради запропонував звернутися до уряду за роз'ясненням, чи є необхідність проведення конкурсу в умовах карантину.

«Ми офіційно звернемося до прем'єр-міністра», - пообіцяв він.

Проведення дитячого конкурсу заплановане на 16-21 листопада.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Пятниця, 20.11.2009, 21:09 | Сообщение # 5
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
«Інтер» переводить працівників «Пірат продакшн» на гонорари

20-11-2009

«Інтер» хоче закрити студію «Пірат продакшн», частині працівників пропонують підписати тимчасові угоди, які щомісяця треба перепідписувати, а незадоволених звільняють без збереження соціальних виплат. Про це ТК повідомило джерело на студії, яке побажало залишитися неназваним.

Виконавчий продюсер телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф заперечив цю інформацію. «Студія Пірат продакшн» не буде закрита!», - сказав він, зазначивши, що на сьогодні проводиться реорганізація всіх структур власного виробництва, в тому числі й студії «Пірат продакшн».

У зв'язку зі змінами співробітників, які забезпечують власне виробництво каналу «Інтер», переводять на договори підряду. «Це означає, що вони будуть отримувати не щомісячний оклад, а гонорар за конкретно виконану роботу. Тепер кожен спеціаліст зможе отримувати стільки коштів, скільки заробить», - пояснив Бенкендорф.

На його думку, для тих, хто справді має намір працювати і заробляти - це великий плюс, тому що є стимул для подальшого росту. «А таких людей на каналі достатньо, - каже Бенкендорф. - До речі, нещодавно ходили аналогічні чутки щодо закриття студії "07 продакшн", одначе студія продовжує функціонувати, угоди підписані і люди працюють».

Доказом того, що продакшни на «Інтері» нормально працюють, є те, що незабаром вийде кілька фільмів: «Джамала» та «Катинь», вважає виконавчий продюсер телеканалу «Інтер».

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Вівторок, 24.11.2009, 19:14 | Сообщение # 6
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Директор каналу «Футбол» просить Григорія Суркіса назвати бюджет утримування збірної

24-11-2009

Директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов звернувся до президента Федерації футболу України Григорія Суркіса з проханням розповісти, скільки коштує утримування національної збірної з футболу. Про це йдеться у відкритому листі, розповсюдженому прес-службою.

За його словами, встановлена комерційним партнером ФФУ - компанією «Україна футбол інтернешнл» - вартість квитків викликала обурення вболівальників. Йдеться про діапазон цін у межах 200 - 8 тисяч гривень.

«У своєму відкритому листі від 15 листопада 2009 року ви заявили, що прозора арифметика комерційного партнера Федерації компанії "Україна футбол інтернешнл" переконала вас у правильності встановлених цін, і що утримання всіх збірних команд України лежить не на державних органах, а на бюджеті громадської організації - Федерації футболу України», - нагадує Олександр Денисов у своєму листі.

Пан Денисов наголошує, що до редакції «Футбольного вікенду» надійшло багато звернень, в яких вболівальники цікавляться, які бюджети виділяють на утримання збірної. «Вони мають це знати, оскільки, купуючи білети на матч, вболівальники несуть затрати ФФУ», - йдеться у відкритому листі. У зв'язку з цим директор каналу «Футбол» просить надати інформацію щодо постатейних витрат та конкретних сум. Отриману інформацію Олександр Денисов обіцяє оприлюднити у програмі «Футбольний вікенд».

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Середа, 25.11.2009, 18:35 | Сообщение # 7
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
«Інтер» придбав формат Endemol Wipeout

25-11-2009

Телеканал «Інтер» придбав у компанії Endemol ліцензію на виробництво проекту за форматом Wipeout («Повне знищення»). Про це повідомляє прес-служба каналу.

Раніше ТК повідомляла, що група «Інтер» придбала зарубіжні версії цього формату. Нагадаємо, за словами Марини Вільямс, цей проект став хітом у багатьох країнах: в Америці на Ей-бі-сі, в Англії на Бі-бі-сі. Також цей формат купила компанія RTL. «Wipeout створювався в Аргентині: там ми збудували великий водний атракціон, де з 21 учасником відбуваються неймовірні речі, позаяк вони мають пройти низку випробувань. Все це надзвичайнояскраво й кумедно, бо учасниками атракціону є найрізноманітніші за статурою люди. І компанії з усього світу з'їжджаються знімати своїх учасників в Аргентині», - зазначила пані Вільямс. В Росії власником формату став «Перший канал».

За інформацією прес-служби каналу, особливістю української версії Wipeout буде те, що кожен учасник змагатиметься не сам за себе, а за честь свого міста. Участь у програмі візьмуть 26 команд, що представлятимуть обласні центри України. До складу «збірних» увійде по 5 представників: два чоловіки, дві жінки та відома особистість, яка народилась у цьому місті.

Учасником нової програми може стати кожен повнолітній українець. Кастинги пройдуть у Києві 5, 6,12 та 13 грудня. Зйомки української версії Wipeout відбудуться у лютому в Аргентині. А в ефір програма вийде 2010 року.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Четвер, 26.11.2009, 13:20 | Сообщение # 8
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Ігор Дедишин: «УТ-Захід» має трьох власників

26-11-2009

Телекомпанія «УТ-Захід» має трьох співвласників, серед них частка Петра Димінського складає 66%. Про це напередодні, 25 листопада, під час прес-конференції повідомив журналістам представник пана Димінського Ігор Дедишин, пише сайт Zaxid.net.

Пан Дедишин наголосив: «Інвестором каналу є власник та почесний президент футбольного клубу "Карпати" Петро Димінський. Це перша реальна постать, що є реальним співвласником каналу, на відміну від власників центральних каналів, які ховаються за підставними особами. Співвласниками ТзОВ ТРК "УТ-Захід" є комунальне підприємство "Львів-ТБ" у особі Миколи Хвойницького і Львівської обласної ради, телекомпанія "Міст", яка має частку 33,3% і ТзОВ "Бізнес медіа актив" (з якого 76% належить власне ФК "Карпати" і 24% - колективу ФК "Карпати"».

Також, як додав директор телекомпанії «Львів-ТБ» та депутат Львівської обласної ради Михайло Хвойницький, серед співвласників фігурує і американець Норман Хансен, який зустрічався з приводу фінансування телеканалу з обласною владою.

Як розповів пан Дедишин, метою створення «УТ-Захід» є мати незалежний, політично незаангажований телеканал. За його словами, «до діяльності каналу вже виявили бажання долучитися Івано-Франківська телекомпанія "Галичина" та інші канали Західної України».

Ситуацію з конфліктом довкола Львівської обласної державної телерадіокомпанії, Ігор Дедишин охарактеризував як захопленням з боку ЛОДТРК. Він наполягає на тому, що телекомпанія «Міст» має усі правові підстави перебувати на території Львівського телецентру. На підтвердження пан Дедишин продемонстрував договір оренди індивідуально визначеного комунального майна, укладений 22 вересня 2009 року та чинний до 19 вересня 2012 року. Цей документ передбачає оренду 1 391 кв м приміщень на території телецентру, в тому числі апаратної. За словами пана Дедишина, договір укладено за участі трьох сторін: директора телекомпанії «Міст», директора ЛОДТРК та начальника територіального управління Фонду державного майна України у Львівській області.

Як повідомляла «Телекритика», 20 листопада пізно вночі генеральний директор Львівської ОДТРК Ярослав Климович-старший заявив, що охоронці «Міст-ТБ» захопили центральну апаратну ЛОДТРК, де спільно працюють телекомпанії - Львіська ОДТРК , «Львів ТБ», «Міст-ТБ» та «УТ-Захід». Причиною Климович-старший вважає тиск на нього з боку Петра Димінського. Зокрема, Климович сказав, що його схиляли підписати угоду, за якою весь прайм-тайм відійде від Львівської ОДТРК до «УТ-Захід». 21 листопада представники сторін заявили про те, що підписали мирову угоду строком на тиждень.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Пятниця, 27.11.2009, 21:36 | Сообщение # 9
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Comedy Club змінив Новий канал на ICTV

27-11-2009

З 5 грудня прем'єрні випуски Comedy Club виходитимуть на ICTV. Про це йдеться на сайті каналу.

Нагадаємо, зараз проект транслюють на Новому каналі щоп'ятниці о 23.00.

За інформацією прес-служби ICTV, Comedy Club втілює традиції жанру stand-up comedy. «З'явившись у 60-х роках у США на хвилі антивоєнних настроїв В'єтнаму, стендап камеді й зараз багато в чому бунтарський жанр, противник усього офіційного та нудного. Comedy Club зроблено в найкращих традиціях цього жанру. Зухвалі, молоді, талановиті коміки нової хвилі не визнають жодних авторитетів, пристойності й правил», - йдеться у повідомлення каналу.

Як зазначили ТК у прес-службі, ICTV не планує повторювати випуски, що вже були в ефірі Нового каналу.

На ICTV Comedy Club виходитиме щосуботи о 23.35.

У прес-службі Нового каналу ТК повідомили, що канал припиняє показ попередніх серій проекту.

«Телекритика»

ICTV запустив новий проект «Провокатор»

27-11-2009

12 грудня на ICTV стартує прем'єра нового проекту власного виробництва «Провокатор». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Проект розповідатиме про ті речі, які допоможуть зорієнтуватись у різних проблемах.

Сюжети програми висвітлюватимуть особливості хвороб, речей повсякденного вжитку, продуктів харчування тощо.

«Своїми, часом, жорсткими сюжетами «Провокатор» не намагається залякати людей, - цитує прес-служба керівника департаменту власного виробництва ICTV Оксану Дихніч. -Це програма-попередження, яка допоможе багатьом». За інформацією ТК, над створенням цього проекту працювала команда «Про Ziкаве».

За словами автора ідеї Андрія Богуша, «Провокатор», перш за все, спрямований на чоловічу аудиторію.

Проект виходитиме щосуботи о 17.00

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Субота, 28.11.2009, 20:19 | Сообщение # 10
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Телеканал Da Vinci Learning виходить на український ринок

28-11-2009

Пізнавально-освітній телеканал Da Vinci Learning виходить на український ринок, повідомляє Sat.net.ua. На супутнику Sirius 4 вже додана звукова доріжка українською мовою. Повноцінне мовлення має розпочатися в грудні. На грудень також запланований вихід мовника на російський ринок.

Da Vinci Learning присвячений п'яти темам: природа, Земля, людина, техніка і культура. Телеканал мовить 24 години на добу.

Параметри на Sirius 4: частота 12715 МГц, поляризація - горизонтальна, швидкість символів - 3330, FEC 3/4.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Неділя, 29.11.2009, 14:48 | Сообщение # 11
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
«MTV Україна» покаже «Теорію великого вибуху»

29-11-2009

«MTV Україна» розпочинає показ американського комедійного телесеріалу «Теорія великого вибуху», повідомляє прес-служба. Серіал виходитиме із 7 грудня по буднях о 21:30.

Комедійний серіал про фізиків-теоретиків виробництва Warner Brothers виходить в ефірі США з 2007 року. Зйомки триватимуть щонайменше до 2012 року. Кожну серію у світі переглядають до 13 млн осіб, і за цими показниками «Теорія великого вибуху» посідає другу позицію у світі серед усіх серіалів після «Доктора Хауса».

Також на «MTV Україна» минулої неділі, 22 листопада, стартувало соціальне реаліті-шоу «Вагітна у 16». Українська прем'єра проекту за загальнонаціональною панеллю GFK Ukraine, аудиторія 14-49, мала рейтинг 0,20% і частку 0,50% (у містах «50 тис.+» - рейтинг 0,12%, частку 0,33%). Середня частка каналу за той день становила 0,45% (у великих містах - 0,24%).

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Неділя, 29.11.2009, 18:16 | Сообщение # 12
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Російські телеканали відмовилися від розважальних програм у зв'язку з катастрофою «Невського експресу»

29-11-2009

Російські телеканали внесли зміни у свої програмні сітки і відмовилися від транляції розважальних програм у зв'язку з катастрофою потяга «Невський експрес», що прямував з Москви до Санкт-Петербурга.

Як повідомляє Lenta.ru з посиланням на «Интерфакс», відповідне рішення прийняли «Первый канал», НТВ і телеканал «Россия», хоча офіційно жалоба за загиблими поки не оголошена.

Аварія потяга «Невський експрес» сталася пізно увечері 27 листопада внаслідок терористичного акту. За офіційними даними, загинули 26 осіб, у лікарні доставлено 81, ще 18 рахуються зниклими безвісти.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Понеділок, 30.11.2009, 17:16 | Сообщение # 13
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
«Інтер» запускає проект «Батьки-годувальники»

30-11-2009

14 грудня на «Інтері» стартує новий проект «Батьки-годувальники». Про це повідомляє прес-служба телеканалу. Програма виходитиме у будні о 6.55.

Виробництво здійснює студія «07 Продакшн» спільно з Sky Media Produсtion.

Ведучі «Батьки-годувальники» - Олексій Семенов разом з чотиримісячною дочкою Алаєю та Дмитро Носіков з півторарічним сином Тимуром.

«Своїм прикладом ми з Дмитром хочемо змінити стереотипи, що виховання дитини - це виключно жіноча справа», - наголошує Олексій Семенов.

У програмі обговорюватимуться різні питання, пов'язані з народженням та вихованням дітей: чи варто бути присутнім татові під час пологів, як правильно сповивати та купати дитину, що потрібно знати про дитячий масаж, як поводитися під час перших відвідин басейну тощо.

Нагадаємо, про зйомки пілот цього проекту вже писала «Дуся».

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Понеділок, 30.11.2009, 17:17 | Сообщение # 14
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
У Запоріжжі вирішили реорганізувати НМПУ

30-11-2009

Незалежна медіа-профспілка України є занадто централізованою організацією і потребує вдосконалення, зокрема, за рахунок зміцнення і розвитку регіональних організацій. Такої думки дійшли учасники зустрічі активістів профспілкового руху 28-29 листопада 2009 року в Запоріжжі.

Учасники обговорили низку змін до статуту НМПУ. В результаті вони запропонували внести зміни, які б передбачали конфедеративні засади функціонування профспілки.

Крім того, під час заходу обговорювалася можливість перенесення координаційного центру профспілкового руху до регіонів зі зміною координатора раз на півроку, організація майбутнього з'їзду НМПУ, сплата членських внесків, боротьба з «джинсою» тощо.

У рамках зустрічі було проведено тренінг про захист прав журналістів.

У зустрічі взяли участь активісти і керівники місцевих профспілок з дев'яти регіонів України - Дніпропетровська, Запоріжжя, Києва, Криму, Луцька, Рівного, Сум, Хмельницького, Черкас.

Захід організовано за ініціативи Київської незалежної медіа-профспілки за підтримки Фонду Еберта.

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
RostykДата: Вівторок, 01.12.2009, 14:39 | Сообщение # 15
Administrator
Група: Адміністратор
Повідомлень: 1647
Статус: Відсутній
Гран-прі фестивалю Eurobest-2009 присуджено французькому Canal +

01-12-2009

Гран-прі фестивалю реклами Eurobest-2009 в одній із найпрестижніших номінацій - TV/Cinema здобув ролик французького телеканалу Canal +. Про це повідомляє інтернет-видання «Новинар».

У дотепному ролику молодий чоловік розповідає, яким чином він опинився у шафі спальні заміжньої жінки.

Ще один переможець у цій номінації - телеролик Philips нідерландського агентстваTribal DDB.

У номінації «Медіа» переміг сайт «Ефемерний музей» для арт-проекту Launch Pampero Rum. Авторство належить агентству Leo Burnett-Португалія.

Кращою з-поміж креаторів зовнішньої реклами стала датська компанія Robert / Bboisen & Like-minded з постером для Suzuki.

У номінації «Принт» перемогла агенція Euro RSCG Group з рекламним макетом Цюріхського камерного оркестру.

Агентством року стало Ogilvy France. На другому і третьому місці розташувалися також французькі агентства - Euro RSCG Paris і Marcel Paris.

Мережею року визнана DDB, інтерактивним агентством року - Happiness Brussels. Почесну нагороду «Рекламодавець року» вручили Guinness.

Один з найвідоміших європейських рекламних фестивалів, Eurobest започаткував свою історію 1988 року. Цього року журі фестивалю отримало 4020 заявок, що майже на 2000 менше, ніж минулого року. 665 претендентів на призи пройшли у шорт-листи. Нагороди отримали 282 роботи.

Найбільше переможців у номінації Media: 48. По 37 нагород було вручено в TV / Cinema та Interactive. 34 нагороди отримала європейська зовнішня реклама, 30 - друкована, 35 - Direct, 22 - Design, 21 - Craft, 13 - Sales Promotion, 9 - Radio і 6 - Integrated.

Німеччині, яка в останні роки забирає більшість нагород на європейських фестивалях, цього року довелося трохи посунутися через Бельгію. Агентства обох країн отримали однакову кількість нагород - по 49. На другому місці опинилася Франція з 35 статуетками, далі йдуть Великобританія (32), Швеція (28) і Нідерланди (22).

«Телекритика»


http://sat-prof.com.ua/
 
Форум по ремонту TV-SAT » Ремонт SAT Receiver » Транспондерні новини,ключі » Новини телеканалів
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:





Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024