Пятниця
19.04.2024, 01:41
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
Навігація

Підтримай рідне
Читати детальніше!!!
Наше опитування
Чи зацікавив вас ремонт по пошті?
Всього відповідей: 35

Головна » 2015 » Листопад » 10

 

Телеканал «Перець» стане платним


 


 

Канал звільнить ефірні частоти для «Че».



Згідно з інформацією співробітників холдингу «CTC Media», яку передає видання «Ведомости», канал «Перець» продовжить свою роботу, але вже в мережах платного телебачення, звільнивши свої ефірні частоти для нового телеканалу «Че».

Mediasat раніше повідомляв, що замість «Перцю» буде вести мовлення новий канал.

За словами співробітників холдингу, глядачі «Перцю» залишили масу повідомлень з проханням не закривати його. Це довело, що у каналу є своя аудиторія. Саме тому було вирішено запустити його у вигляді платного ТБ-каналу.

За словами одного з джерел видання, «Перець» вже присутнє в мережах платного ТБ в країнах СНД, Прибалтики, Європи та США. Тому телеканал може йти з ефіру, не боячись втратити заробіток. Також співрозмовник зазначив, що рішення щодо «Перцю» та його поширення в кабельних і супутникових мережах Росії прийнято зовсім недавно, тому угоди з операторами поки ще не укладені.

Нагадаємо, що холдинг «CTC Media» вже володіє одним платним телеканалом – «CTC Love». Про його запуск Mediasat повідомляв раніше.

Також джерело «Ведомостей» повідомив, що розробкою і створенням гумористичного програмного наповнення каналу «Перець» займеться студія Caramba TV, яку медіахолдинг придбав на початку цього року.

Переглядів: 1066 | Додав: Zing | Дата: 10.11.2015 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук по сайту

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзі сайту
Ремонт медицинской техникиУкраїнський портАл Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)Триод. Лампы, магнетроны, ЛБВ, другие электровакуумные, коммутационные и силовые приборы

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024