Пятниця
29.03.2024, 00:08
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
Навігація

Підтримай рідне
Читати детальніше!!!
Наше опитування
Чи зацікавив вас ремонт по пошті?
Всього відповідей: 35

Головна » 2015 » Грудень » 26
ЗМІНА ПРАВИЛ НАДАННЯ ПОСЛУГ ТА ОФЕРТИ



Шановні користувачі !



З 01.01.2016 року, у зв’язку з розширенням переліку послуг, усі права та обов'язки з надання існуючим і майбутнім абонентам послуги платного супутникового телебачення Xtra TV переходять від ТОВ «ТРК «Україна» до ТОВ« Діджитал Скрінз». Згідно до цього, з 01.01.2016 року набирають чинності нові правила надання послуг та нова публічна оферта. Ознайомитися з їх оновленим змістом ви можете на сайті Xtra TV, в розділі «Абонентам».

Якщо ви є поточним абонентом і не заперечуєте проти переходу прав та обов’язків з надання послуги Xtra TV до ТОВ «Діджитал Скрінз», грошові кошти, внесені вами до 01.01 2 016, будуть списуватися у сплату наданих послуг у звичному режимі. При наявності на особовому рахунку поточних абонентів грошових коштів, достатніх для отримання доступу до послуги, з 01.01.2016, продовження споживання послуги буде розцінюватися як згода на представлені вище зміни. Згідно з правилами надання та отримання телекомунікаційних послуг (Постанова КМУ від 11.04.2012 №295) та правил надання послуг, поточні абоненти можуть підтвердити свою згоду також одним із таких способів:

а) усно підтвердивши згоду під час вхідного та/або вихідного дзвінка контакт-центру;

б) відправивши зі свого мобільного номера одне sms-повідомлення з текстом 777 на короткий номер 759;

в) під час вхідного та/або вихідного дзвінка контакт-центру, після пропозиції висловити свою згоду таким чином, натиснувши на своєму мобільному телефоні в тоновому режимі цифру 9;

г) через внесення грошової суми, не меншої, ніж абонплата згідно чинного тарифу, на платіжні реквізити ТОВ «Діджитал Скрінз» через обслуговуючі банки, платіжні системи та інші платіжні інструменти згідно актуального переліку, доступного на сайті Xtra TV.

д) продовживши використання послуги супутникового телебачення після 01.01.2016 року.

Звертаємо вашу увагу, що абонентам, які до 01.01.2016 роки не підтвердять свою згоду зі змінами, представленими вище, дію послуги платного супутникового телебачення Xtra TV буде призупинено. Якщо ви не згодні з описаними вище змінами, ви маєте право звернутися із заявою про повернення внесених раніше грошових коштів, як це описано в правилах надання послуг.

 

Переглядів: 911 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 26.12.2015 | Коментарі (0)

BRAINBASKET ЗАПУСКАЄ ПЕРШИЙ 

УКРАЇНСЬКИЙ ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ КАНАЛ ПРО IT – BRAINTV




BrainTV стане першим в Україні телевізійним проектом, головною метою якого стане вільний доступ до освітнього ІТ контенту та посилення бренду українського ІТ ринку як у країні, так і за її межами.

Контент каналу буде включати освітні, інформаційні та розважальні програми про ІТ українською та англійською. Денний ефір буде наповнено в основному програмами українською мовою, в той час як вечірній та нічний ефіри будуть включати більше програм аглійською для того, щоб покрити аудиторію закордоном.

За словами директора фонду BrainBasket Володимира Люльки, канал розширить інформаційне поле українців, які цікавляться ІТ. “Гравцям українського ІТ ринку важливо мати місце в медіа, де можна знайти схожих по мисленню та прагненням людей, де можна тусоватися, спілкуватися, радіти успіхам і розповідати про свої радощі у країні та за її межами.Люди, яких цікавить ІТ сектор, але які доки мають дуже приблизне уявлення про те, як він працює і який у нього потенціал, зможуть дізнаватися більше про нього через канал. Також вони зможуть навчитися програмувати та надихнуться прикладами українських ІТ підприємців через BrainTV”, – коментує Люлька.

Мультимедийный ОТТ-сервис Divan.TV выступає головним технологічним партнером проекту. Через платфрому Divan.TV канал вийде в тестову веб-трансляцію 24/7 у березні 2016. До кінця літа 2016 планується вихід на кабельне телебачення та мобільний додаток Divan.TV. Канал можна буде дивитися у вільному доступі онлайн і за межами України.

“Будучи експертом на ринку телекомунікацій, Divan.TV бачить потребу в освітньому контенті, але якщо раніше його основною аудиторією були школярі та їхні батьки, то тепер планується задовольнити послугою “освіта через ТВ” новий сегмент ринку – ІТ аудиторію”, – прокоментував засновник Divan.TV, Андрій Колодюк. “Не побоюсь сказати, що результатом появи спеціалізованого IТ каналу – BrainTV – стане ріст вього IТ ринку”.

Виконавчим директором каналу BrainTV призначено Божену Шеремету, маркетинг спеціаліста української ІТ компанії Coppertino та колишнього IT-журналіста англомовного видання Kyiv Post. “З появою BrainTV українські технологічні компанії нарешті отримають промо-майданчик для відео-реклами, а українці отримають оригінальний освітній та розважальний відео контент про ІТ 24/7”, – коментує Шеремета. Серед самих цікавих проектів каналу планується запуск реаліті-шоу про стартапи, ТВ акселератора, щоденної служби новин та подання оригінального освітнього контенту в поле ІТ від провідних американських університетів.

За підтримки некомерційної організації Nova Ukraine, яка займається збільшенням обізнаності про Україну в США та інших країнах світу, плануєтсья створення і відео-контенту про українських ІТ підприємців та спеціалістів у США.

Серед партнерів проекту також Ciklum і Luxoft. «BrainTV – один з самих доступних і ефективних каналів отримання знань про ІТ. Сучасна молодь живе онлайн і поява онлайн-теканалу – підходяща ідея для привернення уваги тих, хто цікавиться новими технологіями, хто прагне бути в курсі цікавих ІТ-подій та хоче розвиватися. Це майданчик для обміну ідеями. ІТ вже відбулися як галузь в Україні і настав час говорити про себе все більше і більше. Я впевнена, що BrainTV – найкраще для цього рішення», – комментує Маріанна Коніна, PR директор Luxoft Украина.

“Я думаю, що телеканал може стати відмінною комунікаційною платформою як для подальшої інтеграції нашої галузі, так і для надання можливості тим людям, які ще далекі від ІТ, зробити крок у майбутнє – дізнатися більше про сучасні технології, а, можливо, з часом і набути нову професію” – сказала Марина Вишегородських, віце-президент по HR та организаційному розвитку Ciklum.

Заступник голови адміністрації президента по реформам Дмитро Шимків, також виявив підтримку проекту від імени Адміністрації Президента. «Потреба в обміні інформацією та досвідом, отримання цікавих знань, відслідковування сучасних трендів – всі ці потреби притаманні будь-якій галузі. ІТ потребує сучасного інструменту, яким є онлайн ТВ. Україна є одним з лідерів сучсаних інноваційних технологій, відповідно і підвищення рівня знань і можливість залишатися на хвилі сучасності – критичний фактор дял утримання провідних позицій і продовження розвитку в будь-яких регіонах країни та за її межами», сказав Шимків.

 

Переглядів: 1023 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 26.12.2015 | Коментарі (0)

Новий Софт для AMIKO Micro HD

v1.5.38 _ emu / mcas / conax за 22.12.2015.

*************************************

???

================================

AMIKO_MicroHD_1.5.38_emu. zip ( 3.52 МБ )

AMIKO_MicroHD_1.5.38_mcas. zip (3.52 МБ )

AMIKO_MicroHD_1.5.38_conax. rar ( 3.47 MB )
 

Переглядів: 916 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 26.12.2015 | Коментарі (0)

Нові міграції в MPEG-4 на НТВ-Плюс


 



Російський оператор супутникової платформи НТВ-Плюс, на початку листопада поточного року проведе чергові зміни у поширенні своїх каналів. Деякі з них перейдуть з MPEG-2 в MPEG-4, а інші для оптимізації ємності, також будуть перенесені на інший транспондер на орбітальній позиції 36°E.

Зміни параметрів відбуваються 2 листопада 2015 року і будуть стосуватися наступних каналів: CCTV-R, MTV Hits, Будинок Кіно, Музика Pierwogo, Karusel, Karusel International, TDK, ЛИСИЦЯ, Mezzo, Viasat Golf, CBS Drama, Nat Geo Wild, CBS Reality, Extreme Sports, Бобер і радіостанції Relax FM.

Канали FOX, Mezzo, Viasat Golf, CBS Drama, Nat Geo Wild, CBS Reality, Extreme Sports, Paramount Comedy, Полювання і Rybałka, Domasznie żiwotnyje і Psychologia21 трансляції будуть у форматі відео MPEG-4/H. 264.

Нові технічні параметри від 2.11.2015:
Eutelsat 36B (36°E)

tp. 8 (11,862 GHz, pol. R, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK)
- CBS Reality, Extreme Sports, Mezzo, FOX, Nat Geo Wild, Viasat Golf, CBS Drama, Бобер, Полювання і Rybałka, Domasznie żiwotnyje і Psychologia21 (всі закодовані в Viaccess)

Eutelsat 36A (36°E)
tp. 30 (12,284 GHz, pol. R, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)
- Будинок Кіно (Viaccess)

Eutelsat 36A (36°E)
tp. 28 (12,246 GHz, pol. R, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK)
- MTV Hits, TDK, CCTV-R, Музика Pierwogo (все в Viaccess)

Eutelsat 36A (36°E)
tp. 40 (12,476 GHz, pol. R, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)
- Karusel, Karusel International (всі в Viaccess)

Eutelsat 36A (36°E)
tp. 28 (12,245 GHz, pol. R, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK)
- Радіо Relax FM (FTA)

Переглядів: 797 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 26.12.2015 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук по сайту

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту
Ремонт медицинской техникиУкраїнський портАл Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)Триод. Лампы, магнетроны, ЛБВ, другие электровакуумные, коммутационные и силовые приборы

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024