Четвер
25.04.2024, 02:22
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
Навігація

Підтримай рідне
Читати детальніше!!!
Наше опитування
Чи зацікавив вас ремонт по пошті?
Всього відповідей: 35

Головна » 2015 » Січень » 15 » "Інтер" зібрав кошти на покупку унікального медичного обладнання для порятунку дітей В рамках благодійного онлайн-аукціону "Чудо почи
"Інтер" зібрав кошти на покупку унікального медичного обладнання для порятунку дітей В рамках благодійного онлайн-аукціону "Чудо почи
13:28
"Інтер" зібрав кошти на покупку унікального 

медичного обладнання для порятунку дітей
 

 

В рамках благодійного онлайн-аукціону "Чудо починається"організованого телеканалом "Інтер"
зібрано понад 600 тисяч гривень



Метою цієї соціальної ініціативи, розпочатої напередодні дня Святого Миколая телеканалом "Інтер", було придбання унікального медичного обладнання, що рятує життя і здоров'я новонароджених дітей - апарату краніоцеребральної гіпотермії. Використання цієї апаратури дозволяє мінімізувати ризик дитячого церебрального паралічу у новонароджених. Сьогодні в Україні такий апарат є в єдиній клініці, в Житомирі. Такого обладнання немає навіть у київському Науково-дослідному інституті педіатрії акушерства та гінекології, в який везуть проблемних породіль з усієї України. 

Завдяки небайдужим людям, учасникам аукціону, а так само співробітникам Inter Media Group, які перерахували частину своєї заробітної плати в благодійний фонд, зібрана сума, необхідна для придбання спеціального обладнання для київського НДІ ПАГ. Телеканал "Інтер" в найкоротші терміни планує придбати медичне обладнання. 

У масштабному онлайн-аукціоні "Чудо починається", організованому на сайті deti.inter.ua, велика частина лотів представлена відомими українцями. Це персональні речі зірок шоу-бізнесу, пам'ятні нагороди видатних спортсменів, майстер-класи від психологів, тренування з зірками українського боксу, роботи найвідоміших українських дизайнерів і художників. 

Крім збору грошей на медичне обладнання в рамках онлайн-аукціону була організована допомога дитячим будинкам, про які журналісти "Інтера" робили сюжети. Учасниками благодійного аукціону для дитячого реабілітаційного центру "Смарагдове місто" і для обласного дитячого будинку в місті Артемівську (Донецька область) була придбана побутова техніка, якої потребували у дитбудинку. 

Благодійну акцію "Інтера" підтримали творці першого українського повнометражного мультфільму "Бабай", студія Укранімафільм. Одна гривня з кожного проданого квитка, а це близько 60 тисяч гривень, буде перерахована на допомогу дитячому будинку "Зелений гай" (Харківська область), де знаходяться більше 100 дітей, що страждають різною патологією ЦНС, а також діти, народжені від ВІЛ-інфікованих матерів , серед яких 30 дітей-інвалідів. Багато дітей залишилися без батьківської опіки, у тому числі - 37 дітей, які прибули з Донецької та Луганської областей. 

Організатори благодійної акції та аукціону на телеканалі "Інтер" переконані, що місія телебачення не тільки в тому, щоб радувати глядачів якісними та цікавими телепроектами, але і створювати телевізійні події, здатні реально змінити життя на краще. 

Коментує керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна"Для телеканалу" Інтер "особливо важливо реалізовувати суспільно значущі проекти, що виходять за рамки ефірних подій. Ми вирішили допомогти київському НДІ ПАГ і декільком дитячим будинкам, і нашу ініціативу підтримали партнери та глядачі, вона отримала широкий резонанс . На заклик відгукнулися тисячі людей. Подібні проекти об'єднують суспільство у благій справі, і в цьому полягає важливе завдання телебачення "

Переглядів: 1019 | Додав: Rostyk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук по сайту

Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту
Ремонт медицинской техникиУкраїнський портАл Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)Триод. Лампы, магнетроны, ЛБВ, другие электровакуумные, коммутационные и силовые приборы

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024