Пятниця
29.03.2024, 16:02
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
Навігація

Підтримай рідне
Читати детальніше!!!
Наше опитування
Чи зацікавив вас ремонт по пошті?
Всього відповідей: 35

Головна » 2015 » Січень » 18 » ВОЛЯ починає трансляцію першого в Центральній і Східній Європі музичного HD-каналу 16 січня 2015 року лідер ринку розваг компанія ВОЛ
ВОЛЯ починає трансляцію першого в Центральній і Східній Європі музичного HD-каналу 16 січня 2015 року лідер ринку розваг компанія ВОЛ
20:14
ВОЛЯ починає трансляцію першого 

в
 Центральній і Східній Європі музичного HD-каналу
 



16 січня 2015 року лідер ринку розваг компанія ВОЛЯ починає ексклюзивно транслювати український телеканал RU Music HD. Це перший в Центральній і Східній Європі, а також на просторах СНД музичний канал, який глядачі можуть дивитися у форматі високої чіткості. 

RU Music HD − оригінальна HD-версія вже доступного в ефірі однойменного популярного українського телеканалу. Уперше він вийшов в ефір у березні 2005 року. Назву канал отримав на честь свого засновника і власника Рудольфа Кірноса. В абревіатурі RU також закладено принцип підбору ефірного змісту: R − російськомовні, U − україномовні виконавці популярної музики. 

− Ми дуже ризикували, починаючи у 2005 році проект нового музичного телеканалу з абсолютно новим для музичного телебачення форматом, у якому весь ефір було віддано російсько- та україномовним виконавцям із країн колишнього СРСР. Через 10 років нашого мовлення ми залишаємося вірними обраному формату, і навіть з'явилися кілька іноземних телеканалів-послідовників. Але глядачі, як і раніше, так само нас люблять і дивляться, а ми, у свою чергу, хочемо подарувати їм можливість дивитися улюблений музичний канал ідеальної якості, Full HD 1920x1080. Зараз, у найважчий для всього українського бізнесу період, ми знову йдемо на ризик, відкриваючи перший в Центральній і Східній Європі музичний телеканал у стандарті високої чіткості. Ми були першими в цій ніші телевізійного мовлення − першими і найкращими залишимося, − сказав Рудольф Кірнос, власник телеканалу RU Music. 

В ефірі RU Music представлено популярні композиції, актуальні новини світового шоу-бізнесу, прем'єри відеокліпів, хіт-паради пісень, а також розважальні програми та шоу. Багато уваги телеканал приділяє молодим українським виконавцям.

− HD вже давно став загальновизнаним стандартом якості серед світових лідерів сфери розваг, зокрема, у сфері платного телебачення. Аудиторія споживачів цього формату постійно зростає і в Україні, при цьому глядач стає більш вимогливим до якості телевізійної картинки і звуку. Такий тренд стимулює нашу компанію постійно рухатися вперед, інвестувати в розвиток HD як з точки зору технологій, так і з точки зору контенту. Ми завжди готові підтримати тих наших партнерів, які також інвестують у майбутнє. ВОЛЯ, як лідер ринку розваг, завжди першою пропонує глядачеві новинки та інноваційні технології. І ми раді, що завдяки співпраці з RU Music у нас з'явилася можливість знову підтвердити своє лідерство в цьому напрямі: в Україні музичні передачі в інноваційному форматі високої чіткості можна дивитися тільки в пакетах ВОЛІ, − зазначила директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая. 

Телеканал RU Music HD буде доступний абонентам цифрового й інтерактивного телебачення в пакетах «Воля HD», «Power Time», «Оптимальний HD», «Преміальний HD» і в додатковому пакеті «Воля Extra HD». 

Прес-реліз 

16.01.2015
 

Переглядів: 839 | Додав: tv-sat-remont
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук по сайту

Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту
Ремонт медицинской техникиУкраїнський портАл Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)Триод. Лампы, магнетроны, ЛБВ, другие электровакуумные, коммутационные и силовые приборы

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024