Субота
27.04.2024, 02:25
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
Навігація

Підтримай рідне
Читати детальніше!!!
Наше опитування
Чи зацікавив вас ремонт по пошті?
Всього відповідей: 35

Головна » 2017 » Січень » 12 » Заміна матриці в ноутбуках РК-дисплей, званий в народі матрицею це елемент найбільш схильний до механічних пошкоджень. У старих ноут
Заміна матриці в ноутбуках РК-дисплей, званий в народі матрицею це елемент найбільш схильний до механічних пошкоджень. У старих ноут
19:59

Заміна матриці в ноутбуках

 

     РК-дисплей, званий в народі матрицею це елемент найбільш схильний до механічних пошкоджень. У старих ноутбуках матриці мали систему підсвічування зображення за допомогою холодних катодів, звані люмінесцентними лампами CCFL. Матриця старого покоління були товще і важче, але в той же час більш стійкі до розриву, а особливо під час напруг на кручення. В даний час матриці виділяються в технології LED, тонше, легше, дешевше у виробництві і більш енергоефективними, однак більш схильні до механічних пошкоджень.

Пошкоджена матриця РК

     Пошкодження матриці не завжди це падіння обладнання, часто призводить до пошкодження РК-шляхом закриття миша або інший елемент в ноутбуці, обвалення обладнання, в сумці під час транспортування, або затоплення обладнання в районі крайок матриці, що призводить до її пошкодження.

     Бувають клієнти, які в рамках уявної економії приймають заміну матриці самостійно, однак більшість таких випадків погано закінчується. У матрицях CCFL для підсвічування потрібна висока напруга близько 700v які може зробити боляче. Ще однією проблемою є вміст шкідливих ртуті в świetlówkach який може вийти під час розбивки. Коли справа доходить до відмови під час домашньої заміни матриці існує ще більше зростає ймовірність пошкодження обладнання (материнської плати в ноутбуці, або електроніка нової матриці), наприклад, шляхом зворотного підключити прикладений стрічки матриці.

 

Нижче ми наводимо послідовність заміни матриці в домашніх умовах.

 

Пошкоджена електроніка матриці 

Пошкоджене гніздо матриці LTN156AT32

 

    Більшість популярних моделей екранів у нас на сайті в сервісі, заміна матриці ноутбука здійснюється в той же день після доставки обладнання.

Переглядів: 1070 | Додав: tv-sat-remont
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук по сайту

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту
Ремонт медицинской техникиУкраїнський портАл Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)Триод. Лампы, магнетроны, ЛБВ, другие электровакуумные, коммутационные и силовые приборы

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024