Пятниця
19.04.2024, 08:56
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
Навігація

Підтримай рідне
Читати детальніше!!!
Наше опитування
Чи зацікавив вас ремонт по пошті?
Всього відповідей: 35

Головна » 2017 » Січень » 12

Заміна чіпів BGA

 

Чіпсет BGA NB підключення олов'яні

    Навіть люди не пов'язані з галуззю електронною поштою пов'язані абревіатура BGA. Варто сказати про те, що саме в цьому вся справа. BGA це скорочення від слова Ball Grid Array що означає тільки технологію монтажу електронного компонента, а не певний елемент на материнській платі. У технології BGA в даний час монтується більшість компонентів на сучасних дисках. Це цп, графічний процесор, ОПЕРАТИВНА пам'ять, і навіть модулі wi-fi. Розглядається сучасна технологія монтажу, дозволяє виробникам материнських плат заощадити місце, що дає кращі електричні властивості (більш короткі, приведення в систему), а також низька кількість дефектів при збірці на заводі. Ця технологія також не вільна від недоліків, основним є відсутність можливості заміни компонента без відповідного обладнання і навичок.

 

Чіпсет BGA кульки підключення олов'яні  Чіпсет BGA SB NH82801HBM

 

 

Для основних елементів паяних з'єднань в технології BGA ноутбука відносяться:

  • Графічний процесор GPU

  • Чіпсет південний міст SB

  • Чіпсет північний міст NB

  • Процесор CPU

 

ПРОЦЕСОРА BGA DA0U81MB6C0 REV C

 

 

Нижче ми представляємо галерею з процесу заміни компонента lutowanego за технологією BGA.

 

 

Кріплення диска на пристрої BGA  Кріплення диска на приладі ІК

 

Процес пайки BGAПроцес пайки

 

Витяг мікросхем BGAВитяг компонента з допомогою захоплення podciśnieniowego

 

Перевірка solder маски краще тестуватиОчищення майданчиків

 

Пайка мікросхем BGAМонтаж нового компонента

 

Залежно від пошкодження ми пропонуємо своїм клієнтам заміну деталей на нові завжди з гарантією. У нас дві станції паяльні в технології ІЧ-випромінювання, і багатий досвід, що є ключем до задоволеності клієнтів.

Переглядів: 1431 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)

Ремонт системи живлення

 

    Система харчування в ноутбуці-це кровоносна система, яка сильно розширено, і ні один компонент не буде без нього працювати. У ноутбуках як основний перетворювач можна виділити зовнішній адаптер змінного струму, який перетворює напругу 230 В ЗМІННОГО струму змінного струму приблизно від 18 до 20В ПОСТІЙНОГО струму в залежності від виробника обладнання. Ще перетворювачі DC-DC, це набір електронних компонентів на материнській платі і у випадку аварії вам буде потрібно ремонт материнської плати. Аварії макетів в харчування бувають дуже різноманітні, від точкових до великих. Найпоширеніша причина-це затоплення ноутбука. Виникають також несправності автоматичне або, викликані використанням неоригінальних блоку живлення. Будь-які несправності системи живлення ми ремонтуємо з допомогою інструментів відомих фірм і з особливою ретельністю до дрібниць.

 

Ремонт системи живлення - згорів транзистор   Компактний конденсатор в системі живлення

 

    Будь ласка, зверніть увагу, що коротке замикання на материнській платі не означає дорогої заміни материнської плати. Наш професійний сервіс завжди може виправити материнську плату в значно більш низьких цінах. Ласкаво просимо на наш сайт на вулиці Маршалковській 140 на безкоштовну діагностику. Ви нічим не ризикуєте, тому що навіть у разі відмови від ремонту ви не платите за діагностику.

Переглядів: 1020 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)

Ремонт обладнання після заливки

 

    Кожному може статися нещасний випадок, яким є затоплення ноутбука. Обставини бувають різні від Залита перетворювач DC-DCзалік склянки під час сніданку, до розгерметизації пляшки з напоєм, яка подорожувала в сумці з ноутбуком. Кожен випадок затоплення обладнання відрізняється і викликає інші пошкодження. Перший елемент який найбільш схильний до пошкоджень, клавіатура ноутбука, після заливки солодкими рідинами клавіші липнуть і прилипають. Ще один чутливий складний ремонту деталь-це материнська плата на якій заміна часто не вигідно. Однак наш сервіс ноутбуків спеціалізуюся ремонту материнських плат, завдяки чому ремонт після заливки вигідно. Ми маємо широкий діапазон деталей для материнських плат в цьому чіпсетів BGA, перетворювачів DC-DC, і транзисторів, завдяки чому ремонт материнських плат після заливки можливі. Ще одним важливим фактором є досвід співробітників, а також спеціалізовані інструменти, якими володіють. Ремонт материнської плати є набагато дешевше Вплив затоплення материнської плати vaw00 ла-9104p, ніж покупка нової, тому це наша спеціальність, і надати клієнту високоякісні послуги за конкурентоспроможною ціною. На кожну виконану послугу надаємо гарантію. Наступний елемент, який може бути пошкоджена матриця. Затоплення матриці проявляється в тому, що при включенні фарбування. Особливо добре видно на великих поверхнях певного кольору і при відповідному зсуві матриці.

 

 

Нижче короткий посібник про те, що робити після заливки ноутбука:

 

  • Як можна швидше від'єднайте адаптер живлення

  • Вийміть акумулятор з ноутбука

  • Переверніть відкритий ноутбук так, щоб витекла рідина (рідина не може потрапити на матрицю)

  • Поставте обладнання в тепле місце для ретельної просушки

ПРИМІТКА:

  • не робіть самостійних спроб розбирання для просушування обладнання (найчастіше це закінчується wyrwanymi елементами з материнської плати і зламаними засувками. Втручання тільки збільшує вартість готового ремонту)

  • не підключайте блок живлення, щоб перевірити, "чи є вже працює"

  • всупереч загальноприйнятій думці про гігроскопічної (поглинає вологу) властивостями рису засипка обладнання не є ефективним

Переглядів: 1200 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)

Заміна гнізда живлення

 

У ноутбуках існують основні методи монтажу роз'ємів живлення:

 

1. Роз'єм припаяний на проводах до материнської плати, а фізичні кріплення елемента виконані через заміщення гніздо у корпусі нижній. Там, наприклад, на Acer v5, Toshiba A200, Lenvo G580.

 

Роз'єм живлення - дротове підключення

 

2. Роз'єм живлення припаяні безпосередньо до материнської плати за технологією przewlekanej ТНТ. Там, наприклад, в Asus K50, Samsung Rv511, Dell 15r.

 

Роз'єм під пайку по технології THT

 

3. Останнім методом є підключення гібридні, тобто роз'єм під пайку по технології przewlekanej на невеликій платі, яка потім підключається кабелем з материнською платою. Таке рішення можна зустріти в Hp dv6000, або Apple Macbook A1278.

 

Роз'єм живлення модульні

 

Ознаки несправного роз'єму живлення в ноутбуці-це:

 

  • Повна відсутність контакту, коли подано блок живлення

  • Переривання живлення в залежності від кута установки адаптера

  • Grzejąca себе наконечник адаптера

  • Фізично wyłamany внутрішній pin харчування

  • Гніздо запали всередину корпусу ноутбука

Якщо трапився у Вас проблема з гніздом харчування, ласкаво просимо на наш сервіс на заміну. Ремонт виконуємо швидко і з використанням оригінальних запчастин, що я гарантую довгу і надійну роботу.

 

Роз'єм живлення asusРозетки mix

Переглядів: 1019 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)

Заміна матриці в ноутбуках

 

     РК-дисплей, званий в народі матрицею це елемент найбільш схильний до механічних пошкоджень. У старих ноутбуках матриці мали систему підсвічування зображення за допомогою холодних катодів, звані люмінесцентними лампами CCFL. Матриця старого покоління були товще і важче, але в той же час більш стійкі до розриву, а особливо під час напруг на кручення. В даний час матриці виділяються в технології LED, тонше, легше, дешевше у виробництві і більш енергоефективними, однак більш схильні до механічних пошкоджень.

Пошкоджена матриця РК

     Пошкодження матриці не завжди це падіння обладнання, часто призводить до пошкодження РК-шляхом закриття миша або інший елемент в ноутбуці, обвалення обладнання, в сумці під час транспортування, або затоплення обладнання в районі крайок матриці, що призводить до її пошкодження.

     Бувають клієнти, які в рамках уявної економії приймають заміну матриці самостійно, однак більшість таких випадків погано закінчується. У матрицях CCFL для підсвічування потрібна висока напруга близько 700v які може зробити боляче. Ще однією проблемою є вміст шкідливих ртуті в świetlówkach який може вийти під час розбивки. Коли справа доходить до відмови під час домашньої заміни матриці існує ще більше зростає ймовірність пошкодження обладнання (материнської плати в ноутбуці, або електроніка нової матриці), наприклад, шляхом зворотного підключити прикладений стрічки матриці.

 

Нижче ми наводимо послідовність заміни матриці в домашніх умовах.

 

Пошкоджена електроніка матриці 

Пошкоджене гніздо матриці LTN156AT32

 

    Більшість популярних моделей екранів у нас на сайті в сервісі, заміна матриці ноутбука здійснюється в той же день після доставки обладнання.

Переглядів: 1069 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)

Ми розуміємо, що обладнання, яке Ви нам довіряєте часто є інструментом для роботи, навчання чи розваг. Сам пристрій є повторюваним, але завжди унікальне вміст пам'яті, не можливий, в магазині купівля дипломної роботи, проекту, який забрав життя десятків годин, або фотографії з відпустки. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб звести до мінімуму час ремонту в середньому 2-3 робочих дні.

 

 Діагностика материнської плати EG50-48 KB.4ZK06.01MОсцилограф DS1052E - вимірювання перетворювача DC-DC

 

    Популярні запчастини у нас на складі, коли є необхідність довести, а обладнання завжди працює, можливо, його клієнт надати після отримання нами частині на одну заміну. У цьому випадку ми виконуємо такі замовлення протягом одного робочого дня. Спеціально для Вас ми працюємо також в суботу з 10:00 - 14:00. Дрібні проблеми ми вирішуємо на місці, і все це для того, щоб справне обладнання, як можна раніше користувався власників.

Переглядів: 942 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)

Заміна клавіатури в ноутбуці

 

     Найчастіше, коли перестає працювати частина клавіш або клавіші ліплять, ліниво повертаючись на своє місце, це означає, що клавіатура jet після занурення в воду, і її необхідно замінити. Трапляються несправності самобутні і механічні пошкодження частіше всього вирвані клавіші, наприклад, під час прибирання ноутбук. Виробники використовують також клавіатури, інтегровані з корпусом palmrest наприклад, Apple Macbook A1278, Samsung RC730, або Asus X501a. В цілях скорочення витрат на міняємо ж клавіатура без вбудованої корпусу palmrest.

 

Пошкоджена Клавіатура Gateway M-6843 Клавіатура wyspowa apple macbook A1286

 

    Останнім часом виробники використовують клавіатури, так звані "острівні". Промоутер клавіатури острівного типу була компанія Sony. Потім в 2006 році. Apple змінюючи зовнішній вигляд macbook також випробувала клавіатуру wyspową які тепер є невід'ємним елементом дизайну Apple. Нагадаємо клавіатура wyspowa це такий, у якому окремі клавіші розділені перфорованої рамкою, яка буває невід'ємною частиною корпусу palmrest.

Нижче ми представляємо короткий посібник "як вставити вирвали клавішу ноутбуці", якщо не зламані кріплення, це може зробити будь-який користувач самостійно.

 

  1. Огляд або позбувся клавіша має всі кріплення.

 

Огляд алюмінієвих кріплень клавіатури Огляд кріплень клавіші

 

  2. Огляд кріплень на клавіатурі, так звані X.

 

    Точна перевірка підвіски X

 

  3. Можливо, правильне кріплення підвіски типу X.

 

    Огляд пластикових кріплень підвіски

 

  4. Збірка клавіші.

 

    Встановлено клавішу на клавіатурі

 

 

Представлені фотографії мають виключно наочний характер, ми не несемо відповідальності за спроби втручання користувачів. В разі проблем з ремонтом, ласкаво просимо на заміну клавіатури для нашого сайту в центрі 

Переглядів: 858 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)

Безкоштовна діагностика

 

TV-SAT-REMONT Обслуговування та ремонт техніки пропунує Вам абсолютно безкоштовну діагностику, яку ми виконуємо на місці - це питання декількох хвилин. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб наш клієнт знав, що пошкоджено в його устаткуванні та з якими витратами повинен вважати. Ключем для точного діагнозу є досвід співробітників. Такі пристрої, як POST карти (спеціальні карти діагностики), осциллоскопы, або multimetry це всього лише інструменти, які самі не поставлять діагноз ключем є наявність знань.   

Карта ПОСТ JD Сервіс   Осцилограф

Переглядів: 973 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)

Конкурентоздатні Ціни

 

chipset_amd    В епоху постійно падаючих цін електронного обладнання послуги з ремонту не можуть бути дорогими, тому що важко конкурувати з масовим китайським виробництвом. Пріоритетом для нас є висока якість послуг при збереженні конкурентоспроможних цін. Клієнт, заплативши за послугу платить за сервіс вищої якості, тому що ми не визнаємо компромісів. Всі послуги, ми виконуємо на місці, не посилаючи нічого підрядникам, запчастини ми купуємо оптом від офіційних дистриб'юторів, завдяки цьому ми можемо запропонувати клієнтам привабливі ціни. Якщо замовлення дає можливість вибору між ремонтом компонента і його заміні завжди про це повідомляємо клієнта, щоб він вибрав оптимальний для себе процес ремонту.

 

Ми не використовуємо контрафактних деталей сумнівної якості, як ремонтувати це раз і назавжди !

Переглядів: 936 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 12.01.2017 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук по сайту

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту
Ремонт медицинской техникиУкраїнський портАл Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)Триод. Лампы, магнетроны, ЛБВ, другие электровакуумные, коммутационные и силовые приборы

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024