Пятниця
29.03.2024, 00:26
TV-SAT-REMONT
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід Файли ФотоальбомUkrainske.TV
SAT
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Ukrainske.TV
Навігація

Підтримай рідне
Читати детальніше!!!
Наше опитування
Чи зацікавив вас ремонт по пошті?
Всього відповідей: 35

Головна » Архів новин

Телеканал «Discovery World» змінює назву і концепцію
 

Цитувати
Уважаемые абоненты!  

C 1 сентября 2015 канал «Discovery World» меняет свое название и концепцию.

Начиная с сентября телеканал будет  переименован в DTX (Discovery Turbo Xtra). Он адресован мужской аудитории. Программа телеканала сформирована из передач телеканалов «Дискавери» и «Евроспорт». Телеканал будет интересен поклонникам «Дискавери», увлекающимся  ремонтом и тюнингом автомобилей и всеми устройствами, у которых есть мотор.  Также на телеканале вы увидите контент от «Евроспорта»: шоссейно-кольцевые автогонки и мотокроссы, чемпионат Европы по ралли, экстремальный спорт. Смешное видео предлагают тележурналы «WATTS» и «Солдаты неудачи». В сетке вещания «DTX»  также будут программы  о спорте, правильном питании, недвижимости, «Аукцион винтажных авто», «Денежный вопрос».

Желаем вам приятного просмотра!
 


http://www.ntvplus.ru/about/news.xl?id=121224

Переглядів: 832 | Додав: Zing | Дата: 20.08.2015 | Коментарі (0)

Megogo TV підключив пакет зарубіжних преміум-каналів FilmBox 


 

 


Медіа-група SPI (Filmbox), популярна у Східній Європі, та онлайн-кінотеатр Megogo домовилися про трансляцію семи телеканалів у розділі Megogo TV. До ТБ-пакетів відео-сервісу Megogo додалося чотири телеканали високої чіткості (HD) і три - стандартної чіткості (SD) групи SPI, відомої в Україні як FilmBox: DocuBox HD, FashionBox HD, Fast`nFunBox HD, FightBox HD, 360 TuneBox, FilmBox Arthouse, FilmBox, повідомляє прес-служба компанії Megogo. 
SPI International - динамічно зростаюча медіагрупа з більш ніж 20-річною історією. На сьогоднішній день SPI транслює близько 30 телеканалів на чотирьох континентах, має одну з найбільших VOD бібліотек, аудиторія медіа-групи налічує 25 млн. Абонентів. Компанією SPI укладені стратегічні альянси з Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Endemol, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp., NBC Universal і безліччю інших студій. 
Головна цінність телеканалів FilmBox - це тематичність і високопрофесійна добірка програм і контенту. За словами Івана Шестакова, директора з маркетингу Megogo, враховуючи особливе ставлення українського глядача до бойових мистецтв, користувачам припаде до смаку спеціалізований канал FightBox HD. Любителі гострих відчуттів і активного відпочинку відкриють для себе канал екстремальної тематики Fast`nFunBox HD. Належний інтерес користувачів викличе телеканал з арт-хаусним і незалежним контентом FilmBox Arthouse. «На Megogo давно сформувалася певна аудиторія, яка нерідко запитує нішеве, нестандартне кіно. Вони оцінять цей телеканал», - впевнений Іван Шестаков. 
Любителям документалістики відкритий до перегляду канал DocuBox HD. Тим, хто хоче бути в тренді світової моди, запропонований відповідний канал FashionBox HD. Крім того ТБ-пакет FilmBox на Megogo TV доповнений музичним телеканалом 360 TuneBox і каналом з кіношедеврами FilmBox. 
Перегляд телеканалів групи SPI (FilmBox) на Megogo буде доступний в окремому платному пакеті. 
Нагадаємо, онлайн-кінотеатр Megogo накопичив істотну медіатеку і запустив у липні власні інтерактивні канали за жанрами. На першому етапі сервіс представив вісім каналів: Кінохіт HD, Комедія HD, Історія HD, Динаміка HD, Драма HD, Романтика HD, Жахи HD, 3D HD. 

Переглядів: 744 | Додав: Zing | Дата: 19.08.2015 | Коментарі (0)

Дамп для Globo, Orton 4100C ( ALI3329C ) 

канали з супутників4W + 4.9E + 13.0E + 74.9E 

від RATVOD за 15.08.2015 

****************************** 

ПЗ1.3.48 

Завантажувач 1.06 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= 

Внесено зміни в список каналів і файли ключів, актуальні на даний час. 

================================================================ 

Dump-Flash_4100С-3329C_ 15.08.2015_1.3.48_ 4+5+13+75_by RATVOD_лого. rar ( 944.8 Kb )
 

Переглядів: 889 | Додав: Zing | Дата: 19.08.2015 | Коментарі (0)

Розпочато випуск телевізійних новин російською мовою «Голосу Америки»


 



«Голос Америки» (The Voice of America — VOA) приступив до випуску щоденної телепрограми новин російською мовою. Новини отримали назву «Брифінг». Перші випуски передачі відзначені в останні дні. Запуск телевізійної програми новин російською мовою даної станції стався вперше за десять років, і другий раз в історії «Голосу Америки». 

Нагадаємо, що десять років тому — у 2005 році, поряд з випуском щотижневої недільної телепрограми «Вікно у світ», «Голос Америки» вже робив спробу випускати щоденну телепрограму новин російською мовою «Об'єктив». Тоді в рамках мультиязыкого телеканалу «Голосу Америки» (є в тому числі і на супутнику Hotbird 13 гр. E) російській службі VOA вдалося отримати два півгодинних відрізка о 19.00 та 20.30 годин московського зимового часу. В цей час з понеділка по суботу і стала передаватися півгодинна програма «Об'єктив» з актуальних випуском новин та коментарями на злободенні теми. Програма також містила телеверсії інтерв'ю, які виходили в ефір в рамках російської радіопрограми VOA. «Об'єктив» був більш актуальним і політизованим, ніж «Вікно в світ», яке замінювало його в неділю, хоча і містив, зазвичай в завершенні, сюжети на «легкі» — розважальні та пізнавальні теми. «Вікно у світ» у 2000-ті роки ретранслировалась і на російському ефірному телеканалі ТВ-3. 

Тут зауважимо, що незважаючи на те, що вся Москва, і не тільки, вже з кінця 1990-х рр. була обвішана супутниковими тарілками на «Голосі Америки» дуже довго не вірили (і, мабуть, не вірять досі), що глядач в сучасній Росії готовий дивитися телевізійні програми з Вашингтона безпосередньо через свої домашні «тарілки», минаючи кабельних і ефірних операторів. Як писала авторові цієї статті в 2005 році продюсер російських телепрограм «Голосу Америки» Ірина Попова, для станції був несподіваним деякий успіх їх російськомовних телепрограм у власників індивідуальних супутникових антен (цей успіх став очевидним, коли станція стала отримувати відгуки від таких «глядачів-індивідуалістів»).Тим не менш, всі телевізійне мовлення на «Голосі Америки» українською мовою завжди орієнтується, насамперед, на цілі ретрансляції кабельними і ефірними операторами, а тепер і на Інтернет. 

З жовтня 2007 р. випуск телепрограми «Об'єктив» було припинено, а в 2008 р була припинена і програма «Вікно в світ». Як сказав тоді автору цієї статті шеф московського бюро «VOA» Пітер Федынски, ««Голос Америки» з незалежних від станції причин втратив багато кабельних і ефірних партнерів в Росії». Мабуть, тоді на станції зробили висновок, що тільки для неясного кількості індивідуальних глядачів, які приймають програми безпосередньо з супутника, мовлення «Об'єктиву» не окупається. 

Нова програма «Брифінг», запущена тепер, також не орієнтується на власників індивідуальних супутникових антен (її навіть поки немає на мультиязыковом супутниковому телеканалі «Голосу Америки» Hotbird 13 гр. E, де наприклад є телепрограми станції українською мовою і ряді інших європейських мов). Таким чином передачу можна дивитися виключно на сайті російської редакції «Голосу Америки». Можливо, саме з-за свого формату розповсюдження, «Брифінг» коротше, ніж колишній «Об'єктив», і виходить тривалістю всього в 12 хвилин (з понеділка по п'ятницю). 

Тут зазначимо, що кілька місяців тому «Голос Америки» також став брати участь у ще одному телепроекті російською мовою — спільно з американською мовної станцією «Радіо Свобода/Вільна Європа (Radio Free Europe/Radio Liberty» — RFE/RL) — у тридцятихвилинної щоденної телепрограми новин російською мовою «Теперішній час». Ця програма також поки не присутній на супутниках, але вже може похвалитися великою кількістю ефірних станцій її ретранслює – на Україні, в Грузії, в Литві (але не в Росії, де вона не ретранслюється ніде). Крім того, програму «Теперішній час» можна дивитися в Інтернеті. 

«Голос Америки» входить в систему національного іномовлення США, керованого «Радою керуючих мовленням» (Broadcasting Board of Governors, BBG). Крім «Голосу Америки» (служби на 46 мовах), до складу цієї системи входять арабомовний телеканал «Al hurra» («Вільний») і арабоязычная радіостанція Radio Sawa («Радіо Разом»); Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL), що транслює на 28 мовах (включаючи російську) для Євразії; Radio Free Asia (RFA) передавальна на 9 мовах для Східної і Південно-Східної Азії; і іспаномовне телерадіомовлення Marti для Куби і Латинської Америки. Також нагадаємо, що навесні 2014 р. російська служба «Голосу Америки» відмовилася від випуску радіопередач. При цьому в останні роки надходили повідомлення, що російська редакція «Голосу Америки» зробить упор на сторінці в Інтернеті та телевізійному мовленні, хоча окремого телеканалу російською мовою поки не планується, хоча таке питання і розглядалося на нещодавньому засіданні Broadcasting Board of Governors. 

Переглядів: 761 | Додав: Zing | Дата: 19.08.2015 | Коментарі (0)

Канал QTV змінює логотип і ефірну графіку

 


На телеканалі QTV стартувала промокампанія, яка знайомить глядачів з його новим логотипом, 31 серпня канал представить нову ефірну графіку. Про це повідомляє Михайло Рапота, креативний директор ТОВ «Хмарочос Медіа». 
Новий логотип QTV - це жвавий помаранчевий «головастик» у вигляді літери Q. Помаранчева літера Q стане головним героєм анонсів у вересневій промо-кампанії нового сезону телеканалу. З ним взаємодіятимуть робот Бендер, черепашки ніндзя, Губка Боб, Гомер Сімпсон, Пітер Гріфін та інші анімаційні герої телеканалу. 
Нагадаємо, канал QTV розпочав мовлення 1 вересня 2008 року. Нині позиціонує себе як анімаційний телеканал для сімейного перегляду. 

 

Переглядів: 718 | Додав: Zing | Дата: 19.08.2015 | Коментарі (0)

За рішенням правовласника канал XSPORT припиняє мовлення в Україні

 



12 травня 2015 року за рішенням правовласника канал XSPORT припиняє своє мовлення на території України. 

Як відомо, 1 січня цей канал на 90 днів призупинив роботу для оптимізації технічних витрат. Проте потім було прийнято рішення мовлення не відновлювати. 

Тим не менш абоненти ВОЛІ – любителі спортивних телепрограм − і далі можуть стежити за подіями у світі спорту на таких цікавих тематичних каналах, як «Спорт 1», «Спорт 2», «Футбол 1 HD» і «Футбол 2 HD», «Автоплюс», Extreme Sports Channel, «НТВ+Баскетбол» та ін. 

Переглядів: 780 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 07.05.2015 | Коментарі (0)

Обзор U2C S+ MiniHD и U2C S+ Maxi HD (RCA)

  • 24 октября 2014, 14:36
  •  
  • -maxya
 
Пока судьба эфирного ТВ в Украине всё еще не решена, предлагаем Вам познакомиться с еще одним производителем спутниковых ресиверов – это компания U2C. На данный момент нам известно о двух моделях, которые в свою очередь, немного отличаются своими характеристиками и видом, это U2C S+ MiniHD и U2C S+ Maxi HD. В случае с U2C S+ MiniHD, отличие заключается в цвете самого ресивера и пульта дистанционного управления, ну а старшая модель разделяется на 3 модели: U2C S+ Maxi HD (RCA)U2C S+ Maxi HD (Scart) и U2C S+ Maxi HD RF. Из названий понятно, что первые два варианта отличаются способом подключения, вернее даже сказать разъемом. Третий вариант исключает возможность использовать подключение через RCA или SCART, но даёт возможность использовать RF-модулятор. Программное обеспечение подходит ко всем 5-ти разновидностям ресиверов. В дальнейшем, мы будем описывать работу ресивера U2C S+ Maxi HD.
 
Обзор U2C S+ MiniHD и U2C S+ Maxi HD (RCA)


Упаковочные коробки выполнены в красном и синих тонах. Достаточно большой перечень технических характеристик и возможностей. На лицевой стороне коробки изображена передняя панель ресивера и пульт дистанционного управления. Заднюю сторону ресивера можно увидеть на упаковке от U2C S+ Maxi HD. Возможно, это связано с тем, что U2C S+ MiniHDрасполагает порты USB на боковых панелях, где можно и найти слот под карты доступа. Но об этом чуть ниже. Есть информация, что нам на обзор достались коробки в старом дизайне, поэтому если Вы решите найти данную модель по упаковочной коробке, не стоит рассчитывать на информацию, предоставленную в этом обзоре.
 
Обзор U2C S+ MiniHD и U2C S+ Maxi HD (RCA)


Пульт ДУ ресивера достаточно компактный, но в тоже время включает в себя все необходимые кнопки для комфортного управления. Выполнен из немаркого пластика. Нажатие кнопок сопровождается щелчками. Цветные кнопки пульта ДУ отведены под сервисы: Media, Network, Youtube и Weather. Данная конфигурация пульта по нашему мнению очень удачная. 

Технические характеристики U2C S+ MiniHD:
Процессор: SunPlus 1512 667MHz 32-bit MIPS 24KEc.
Тюнер - DVB-S2/DVB-S.
Поиск каналов: автоматически, ручной, слепой.
Поддержка видео - до 1080p 60Hz.
Поддержка соотношения сторон: 4:3LB, 4:3PS, 16:9PB, 16:9PS, полный экран.
Поддержка H.264MPEG-4MPEG-2, RealVideo, DivX и XVID, WMA.
Воспроизведение файлов в форматах AVIMKV, MPG, TS, WMA, WMV, M2TS, FLV, DAT, ASF, MP3.
Поддержка Dolby Digital AC3.
Просмотр фотографий JPEG.
Запись (PVR) и Тайм-Шифт - на внешний USB носитель.
Интернет сервисы: IPTVYoutube, Погода, новости, Карта Google и др.
Наличие встроенных игр и возможность установки с USB.

Интерфейсы ресивера U2C S+ MiniHD:
LNB IN - входной разъем для антенны.
LOOP OUT - петлевой выход.
HDMI выход.
A/V выход.
LAN Ethernet порт.
Коаксиальный цифровой аудио-выход.
Картоприемник - один.
USB порт - два.
RS232 порт.
ИК датчик встроенный.
Разъем под внешний ИК датчик.
Светодиодная индикация включения/выключения.
Две кнопки переключения каналов.
Разъем питания 12В.

Комплектация U2C S+ MiniHD:
Спутниковый ресивер U2C S+ Mini.
Пульт д/у и 2 батарейки ААА.
Внешний ИК датчик.
Внешний блок питания: 12В, 1,5А.
HDMI кабель.
Инструкция пользователя на русском.
 
Обзор U2C S+ MiniHD и U2C S+ Maxi HD (RCA)
 
Обзор U2C S+ MiniHD и U2C S+ Maxi HD (RCA)


Особенности U2C S+ Maxi HD (RCA):
Современный и мощный декодер SunPlus 1512 для MPEG4/MPEG2, HD/SD, IPTV
Поддержка качества изображения FULL HD до 1080p
Возможность одновременной записи и просмотра каналов в HDTV качестве
Режим Тайм-Шифт (перемещения во времени)
Все функции PVR
Выход видеосигнала с качеством до 1080р включительно
Аналоговый видеовыход выход CVBS (RCA)
USB порта с поддержкой до двух физических накопителей (USB 2.0)
USB порты поддерживают работу с WiFi адаптерами для подключения к беспроводным сетям
USB порты поддерживают работу с 3G модемами
LAN Ethernet порт для Internet
Наличие мультиформатного CA интерфейса (встроенный слот для карт доступа)
Воспроизведение файлов в форматах AVIMKV, MPG, TS, WMA, WMV, M2TS, FLV, DAT, ASF, MP3
Dolby Digital AC3
Микроразмеры и удобный пульт современного дизайна
Просмотр фотографий JPEG в высоком разрешении
Проигрыватель музыки MP3
Режим "Слепого поиска" транспондеров

Основные характеристики U2C S+ Maxi HD (RCA):
DVB-S2 ресивер
HDMI1.3
FULL-HD 1080p
Поддержка DiSEqC 1.0/1.1/1.2/1.3/2.0/(USALS)
5000 Каналов
PVR
7 дней EPG, Телетекст и субтитры через OSD
Увеличение Zoom
Поддержка WiFi
Воспроизведение мультимедийных файлов
IPTV/Movie онлайн
Сетевые приложения (Youtube/IPTV/Фильмы онлайн/Читалка для книг/Google карты/Погода...)
Обновление ПО Через USB
10/100Mbps Ethernet
встроенные приложения: YoutubeIPTV, Movie online, EBOOK, Google Карты, Yahoo Погода, WEB Фотографии, загружаемые Игры

Параметры оборудования U2C S+ Maxi HD (RCA):
Процессор: SunPlus 1512 667MHz 32-bit MIPS 24KEc
Поддержка MPEG-2 (ISO/IEC 13818-2) MPaHL и MPaML для HD и SD декодирования
Поддержка MPEG-4 (ISO/IEC 14496-2) расширенное ASP
Поддержка H.264 (MPEG-4 AVCISO/IEC 14496-10) MP/HPaL4.1 для HD и SD декодирования
Поддержка RealVideo(RealPlayer v8,9,10), DivX 3.11/4.12/5/6/HD и XVID, Dolby
Поддержка WMA и WMA-pro, Dolby MS10 опция, RealAudio
Поддержка MPEG-1 Layer I/II, AC-3 и E-AC-3
Поддержка HDMI 1.3 передача с HDCP1080i/p, 720p,576i/p и 480i/p выходами
Поддержка двойного USB 2.0 EHCI хост контроллеров с встроенным PHY
Поддержка 1-bit или 2-bit SPI флэшь памяти
Внешний ИК датчик
Автоматический и ручной поиск каналов
Время переключения каналов менее одной секунды

Комплект поставки U2C S+ Maxi HD (RCA):
Спутниковый ресивер U2C S+ Maxi HD.
HDMI кабель.
Пульт дистанционного управления.
Батарейки.
Инструкция на русском языке.
 
Обзор U2C S+ MiniHD и U2C S+ Maxi HD (RCA)
 
Обзор U2C S+ MiniHD и U2C S+ Maxi HD (RCA)


Корпус ресивера U2C S+ MiniHD имеет очень маленькие размеры, что дает возможность разместить его за телевизором, единственное, в комплекте нет никакого крепления для такого размещения. Для крепления выносного ИК-приёмника в комплекте можно найти 
Переглядів: 1394 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 07.02.2015 | Коментарі (0)

Против «Зеонбуда» возбуждено дело за злоупотребление монопольным положением на рынке

  • 03 февраля 2015, 19:31
  •  
  • -ottoq
 
Против «Зеонбуда» возбуждено дело за злоупотребление монопольным положением на рынке
 
 
 Против «Зеонбуда» возбуждено дело за злоупотребление монопольным положением на рынке


Антимонопольный комитет Украины (АМКУ) возбудил дело о злоупотреблениях провайдером цифрового эфирного телевидения стандарта DVB-T2 - ООО «Зеонбуд» - монопольным (доминирующим) положением на общегосударственном рынке телекоммуникационных услуг по распространению в цифровом формате (стандарт DVB-T2 (MPEG-4) телевизионных программ. Об этом сообщает пресс-центр АМКУ.

Как известно, 23 декабря 2014 АМКУ признал «Зеонбуд» монополистом . Учитывая публикации в СМИ позиции компании «Зеонбуд», которая не согласилась с этим определением, АМКУ наконец обнародовал копию своего распоряжения № 641-р от 23 декабря 2014 года.
 
 Против «Зеонбуда» возбуждено дело за злоупотребление монопольным положением на рынке


По сообщению ведомства, при проведении исследования рынка телекоммуникационных услуг по распространению в цифровом формате выводы АМКУ базировались на информации, полученной в 2014 году, в том числе от:
- Органов государственной власти, а именно, Национального совета по вопросам телевидения и радиовещания, Национальной комиссии, осуществляющей государственное регулирование в сфере связи и информатизации, Государственного комитета телевидения и радиовещания Украины;
- Общенациональных телеканалов украинских медийных групп (Inter Media Group, StarLight Media, «1 + 1 Media»);
- Экспертных организаций, ассоциаций;
- Других участников указанного рынка.

«Сейчас Антимонопольный комитет Украины продолжает исследования этого рынка, в частности возбуждено дело о злоупотреблении ООО «Зеонбуд» монопольным (доминирующим) положением на общегосударственном рынке телекоммуникационных услуг по распространению в цифровом формате (стандарт DVB-T2 (MPEG-4) телевизионных программ», - говорится в сообщении.


Как писала «Телекритика», 23 декабря Антимонопольный комитет Украины признал ООО «Зеонбуд» монополистом на рынке телекоммуникационных услуг по распространению в цифровом формате (стандарт DVB-T2 (MPEG-4) телевизионных программ. «Пока это решение означает, что государство получило право контролировать и регулировать деятельность "Зеонбуда", в том числе коммерческую: тарифы, качество услуг, условия их предоставления», - пояснила руководитель центра адвокации и лоббирования Независимой ассоциации телерадиовещателей Ольга Большакова.
Переглядів: 925 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 07.02.2015 | Коментарі (0)

HDTV ресивер + мультимедійний центр 

Amiko А3
 



Amiko A3 Spark2 працює на базі процесора 1.5GHz, Cortex A9, надаючи широкі можливості для розробників програмного забезпечення. Очікується великий вибір додатків. Ресивер використовує дві ОС: Android 4.2.2 і Spark2. Android добре відомий своєю кількістю додатків, тому можна з впевненістю можна сказати Amiko A3 буде мультимедійною приставкою з широкими можливостями. Підтримка Dolby і DTS аудіо надає можливість отримувати відмінну якість звуку на домашній аудіосистемі. Слот для жорсткого диска - це можливість перегляду високоякісного контенту величезних размірів. Amiko A3 Spark2 має вбудований WiFi модуль 802.11 b / g / n. У комплектації буде пульт з сенсорним управлінням, що зручно для серфінгу в браузері, а також додатковим плюсом є вбудований мікрофон, що дозволяє проводити голосовий пошук. Мобільні програми для управління ресивером і для стримінгу відео, ідеально працюють з Spark2. 

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: 

Новий ресивер на базі ОС Android і Spark 2 
Процесор - 1.5 Ghz Dual core Cortex-A9 
ОЗУ - 1 Gb DDRIII 
Внутрішня пам'ять - 8Gb
 

Технічні характеристики: 

 


 

 
 
Долучені файли:
9742540.png(119Kb) · 1339557.png(97Kb)
 
Переглядів: 1102 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 20.01.2015 | Коментарі (0)

Дамп для Optikum X403p 

на супутники4.0W + 4.9E + 13.0E 

від andre33 за 12.01.2015 

********************************************** 

 

Цитата andre33
З усіма останніми змінами (Індіго, НЛО) 

*Зроблено на оригіналі Оптікум Х403 , на клонах не перевіряв..



============================================== 

Opticum X403 DUMP 2015. zip‎ ( 2.43 Mb )
 

Переглядів: 930 | Додав: tv-sat-remont | Дата: 18.01.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »
Форма входу

Пошук по сайту

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту
Ремонт медицинской техникиУкраїнський портАл Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)Триод. Лампы, магнетроны, ЛБВ, другие электровакуумные, коммутационные и силовые приборы

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ремонт та обслуговування техніки поштою Україна - TV-SAT-REMONT Наша компанія займається професійним ремонтом ноутбуків, ігрових консолей і планшетів. Багаторічний досвід роботи в галузі-це впевненість, що Ваше обладнання знаходиться в надійних руках. На Нас можна покластися, нам довіряють сотні клієнтів. Приходьте і перевірте нашу пропозицію.
SAT-PROF
Сайт не містить файлів вірусного характеру! Копіювання матеріалу можливо лише за згоди Адміністратора!

MyCorp tv-sat-remont © 2024